Semnificatia visului Sef

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sef

Ce insemna cand visezi Sef? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sef". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sef" :


1. Sef

(ultima actualizare)

Seful in vise reprezinta in general partea autoritara a propriei personalitati. Seful vostru poate dezvalui increderea si aspoctul asertiv al sinelui. In mod alternativ, seful aparand in vise poate indica supra-implicare sau o mare oboseala cauzata din pricina muncii. In mod negativ, aparitia sefului in vise poate simboliza limitarile dumneavoastra dar si lipsa de liberatate si originalitate .

Visand ca aveti un sef reprezinta un sentiment de obligatie cu potentiale consecinte. Decizii sau obligatii ce nu pot fi ignorate. Altenativ, visand ca aveti un sef poate reflecta anumite probleme la servici.

2. Sef

(ultima actualizare)

Daca ati visat ca sunteti in relatii bune cu seful dumneavoastra inseamna ca aveti un sentiment puternic de multumire cu privire la munca depusa sau chiar de postul pe care sunteti angajat.

Visul in care aveti probleme cu seful dumneavoastra poate fi considerat un memento ca exista o putere mai mare / suprema carea trebuie sa ii dati socoteala.

Frica fata de seful dumneavoastra indica, in general, o frica de autoritati. Este posibil sa simtiti ca altcineva va dicteaza viata si ca dumneavoastra nu poteti face nimic.

Daca sunteti un sef in viata de zi cu zi, atunci faptul ca v-ati visat tot un sef inseamna ca trebuie sa va afirmati mai bine autoritatea. In mod alternativ, visand ca sunteti sef este doar o reflectare a modului in care va identificati.

Visand ca faceti sex cu seful dumneavoastra indica dorinte de autoritate si control. Va simtiti imputernicit.


3. Presedinte / sef de stat

(ultima actualizare)

Atunci cand in vise ne apare actualul presedinte, acesta este un semn ca cel care viseaza vrea sa traiasca o viata mai onorabila si respectata. Simbolistica a acestui vis se refera la o abordare mai diplomatica a vietii.

Imaginea presedintelui in vise poate fi asociata, metaforic, cu imaginea parintelui celui ce il viseaza, in cea mai mare parte a tatalui dar nu este exclus sa fie si a mamei.

Visele cu sefi de stat tind sa se concentreze pe necesitatea visatorului mai asertiv si diplomatic in eforturile cu altii, mai ales intr-o dinamica personala.

Visand ca ati ucis un presedinte in vise, este semn ca va simtiti constans de cererile si ceea ce aveti de oferit celorlalti.

Intalnind Presedintele Romaniei reprezinta sentimente pe cale sa fie expuse asupra unor responsabilitati de putere sau de conducere care in mod normal nu au com sa iasa la suprafata.

Exemple de vise :

1. O femeie a visat ca ea este presedinte si in vis exista sentimentul ca oamenii erau speriati de ea. In viata de zi cu zi s-a simtit puternica dupa depunetra unei plangeri impotriva unui vecin zgomotos si sprindu-l pe acesta cu o posibila amenda.

2. O persoana a visat un presedinte pe moarte. In viata de zi cu zi s-a confruntat cu o mare schimbare in management la locul de munca.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!