Semnificatia visului Sete

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4624 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sete

Ce insemna cand visezi Sete? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sete". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sete" :


1. Sete

Boala indelungata, treburi sfarsite prost
- a astampara- bucurie, speranta, nadejde
- ca iti este si nu bei- treburile tale vor sfarsi prost
- continua- sperante neamplinite
- daca nu conteneste- durere, boala indelungata
- iti este- sperante zadarnice
- potolind- o viata frumoasa
- puternica- intristare, boala indelungata
- stapanind- bucurie
- stinsa- sperante implinite
- stinsa cu apa din fantana- boala indelungata, dureri
- ti-o astamperi- bucurie.

2. Musetel

Visul in care vezi sau mirosi musetel reprezinta rabdare. Trebuie sa te calmezi, este nevoie sa iei o atitudine mai lejera cu privire la unele situatii. Alternativ, visul reprezinta sanatate buna.

- Daca ai visat ca bei ceai de musetel inseamna ca te vei indragosti.


3. Rasete

Daca auziti pe cineva razand inseamna ca in viata reala sunteti prea serios sa poate prea incordat. Nu puneti atata presiune pe dumneavoastra. Rasul este, de asemenea, un semn de eliberare, bucurie si placere.

Visul in care sunteti luat in ras indica nesiguranta si teama de a nu fi acceptat.

Rasete demonice - reprezinta sentimente de umilire si / sau de neputinta. Simtiti ca cineva lucreaza / comploteaza impotriva dumneavoastra.

4. Sosete

Visarea sosetelor este destul de comuna pentru toti oamenii. Aproape de fiecare data sosetele din vise reprezinta sfaturi si avertismente cu privire la ceea ce ar trebui sa faceti in anumite situatii.

Visand ca sosetele sunt la vedere este semn ca acum este momentul potrivit pentru aprofundarea cunostintelor. Aceste va vor fi utile in extinderea campului de oportunitati pe piata de munca.

Sosete vechi

Atunci cand visati sosete vechi, acestea indica o despatire sau o anume separare. Poate ca sunteti furios sau nemultumit legat de o relatie, cel mai indicat lucru este sa va asezati si sa clarificati lucrurile pentru a vedea daca exista sanse sa continati sau trebuie sa puneti punct acum. Aici putand fi vorba despre o relatie amoroasa, una de afaceri sau de prietenie.

Sosete noi

Sosetele noi indica faptul ca veti experimenta noi schimbari la locul de munca sau la scoala. De asemenea, visul denota ca in mare parte schimbarile 
-vor fi pozitive si cu noroc.

Purtarea sosetelor in vis

Daca ati visat ca purtati sosete, acest lucru arata siguranta si confort in viata profesionala, cariera stabila si fara griji pentru ziua de maine.

O singura soseta in vis inseamna informatii surprinzatoare.

Visarea sosetelor rupte

Sosetele rupte sau cele cu gauri simbolizeaza dificultatea. Visul mai poate arata si faptul ca sunteti nefericit chiar daca dumneavoastra sunteti de parere ca va aflati in zona de confort. Tot acest vis denota monotonie si lucruri repetive si fara satisfactii. Ar fi o idee excelenta daca ati lucra mai mult la proiectele si lucrurile ce va incanta astfel rezultatele nu vor intarzia sa apara si odata cu acestea gradul de satisfactie va creste.

Cumpararea sosetelor in vis

Faptul ca ati cumprat sosete in vis presupune ca veti calatori in viitorul apropiat. De asemena, visul semnaleaza o perioada de planificare si pregatire.

Vanzarea si comercializarea sosetelor

Un asemenea vis, mai ales daca este vorba despre o afacere, este un semn ca in ultima vreme oamenii v-au judecata pe baza actiunilor dumneavoastra. Simtiti ca sunteti urmarit indeaprope pentru a fi catalogat si asociat unui anumit tip de persoana.

Spalarea sosetelor

Spalarea sosetelor cu apa si sapun sau punerea acestora a masina de spalat sugereaza faptul ca va trebui sa va supraveghiati indeaproape sanatatea, poate chiar sa faceti niste analize medicale. Luati in considerare respectarea igienei zilnice pentru a fi sigur ca sunteti protejat de anumite boli.

Visarea sosetelor colorate

Sosetele negre fac referire la aroganta intr-un sens profesional, dar conform. Visul este o referire directa la unii oameni din anturajul dumneavoastra care actioneaza foarte profesionist la locul de munca sau in domeniul afacerilor.

Sosetele maro sugereaza faptul ca nu ar trebui sa va lasati purat de val. De luat in considerarea ca a sosit momentul sa va concentrati energia pe activitati mai productive.

Sosetele albe pot fi interpretate ca si indicatii directe cu privire la o personalitate usoara. Sunteti intodeuna flexibil si faceti lucruri pentru a multumi si a satisface cerintele altora. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care unii oameni profita de dumneavoastra.

Sosetele rosii denota agresivitate care este un rezulat direct al autoritatii pe care o detineti.

Sosetele roz arata stilul actual de viata care este plin de dragoste si bucurie.

Vezi si ciorapi

5. Sosete murdare

Sosetele murdare in vise semnifica o situatie curenta foarte dificila pentru dumneavoastra.

Daca visati ca schimbati sosetele murdare cu sosete noi si curate inseamna ca situatia dumneavoastra se va imbunatati.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!