Semnificatia visului Singur

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4634 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Singur

Ce insemna cand visezi Singur? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Singur". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Singur" :


1. Singur

Daca va visati singur reprezinta sentimentul de a fi deschis pentru a schimba o noua oportunitate. Negativ, fiind singur poate reflecta sentimentul de a fi ghinionist , sentiment de pierdere sau dezamagire. Alternativ, visul de a fi singur reflecta temerile de a pierde un partener.

2. Singuratate

Singuratatea este un sentiment foarte puternic si destul de dureros. Aparitia acestuia in vise poate fi cauzata de nevoia de a fi singur sau, poate reflecta sentimente de singuratate din viata reala. Adesea, un asemenea sentiment de izolare poate fi un semn al slabiciunii sau al depresiei.

Puteti urmari versiunea video de mai jos a acestui vis sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre singuratatea in vise

Visand ca sunteti singur

Visele in care sunteti singuri si, care sunt insotite de un sentiment de singuratate, reprezinta antipatia dumneavoastra fata de faptul ca sunteti respinsi sau intelesi gresit. Poate reflecta, de asemenea, depresii sau regrete.

In anumite cazuri, visul poate avea si conotatii pozitive, acesta poate reprezenta dorinta dumneavoastra de schimbare sau de a face ceva nou, pornind de la gandul ca nu aveti nevoie de nimeni pentru a reusi, veti lua initiativa sau veti face lucruri numai pentru binele dumneavoastra.

Singuratatea perceputa ca si boala

Daca visul dumneavoastra a fost despre singuratate, pe care ati perceput-o ca pe o boala, asta inseamna ca va trebui sa va reganditi sau sa reorganizati valorile si pozitia actuala in viata.

Singuratate resimtita intr-o vacanta

Visand ca va petreceti o vacanta sau un concediu singur, inseamna ca in viata de zi cu zi va axati prea mult pe nevoile si personalitatea dumneavoastra. Poate ca alte persoane sau, chiar, oameni dragi dumneavoastra au nevoie de ajutor.

Singura persoana din lume

Avand un vis in care singuratatea se rezuma la faptul ca sunteti singura persoana de pe pamant, poate indica sentimente de ingrijorare si nevoia de a va petrece timp de unul singur pentru a analiza prioritatile si a valorifica energia dumneavoastra. Alternativ, visul poate dezvalui lipsa dumneavostra de entuziasm din viata de zi cu zi.

Singuratatea din punct de vedere psihologic

Singuratatea din vise poate fi rezultatul unor probleme de abandon sau de pierderi din perioada copilariei, care, acum se reflecta in vise si, in multe cazuri pot produce unele blocaje care impiedica sau ingreuneaza progresul.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!