Semnificatia visului Sora

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sora

Ce insemna cand visezi Sora? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sora". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sora" :


1. Sora

(ultima actualizare)

In general visele in care va vedeti soara sunt starns legate de aspectul relatiei dumneavoastra cu ea, fie ca este vorba de rivalitatea dintre frati / surori, protectivitate, etc. Sau visul poate doar va aminteste ca cineva din viata de zi cu zi are caracteristici similare cu cu sora dumneavoastra.

Daca ati visat ca aveti o sora si in viata reala acest lucru nu este adevarat, atunci inseamna ca trebuie sa dati frau liber calitatilor feminine sau ca trebuie sa va recunoasteti adevarata natura, eliberati propriul sine. Acordati atentie deosebita la actiunile si comportamentul surorii dumneavoastra din vise.

In visul unui barbat, daca sora aparuta este in varsta, atunci acest vis reprezinta un potential pentru persecutie, dar si de ingrijire. Daca aceasta este tanara, ea poate fi considerata sau sa simbolizeze partea vulnerabila a barbatului.

2. Sora moarta

(ultima actualizare)

Unul dintre cei mai importanti oameni din viata unei persoane este sora sau fratele. Relatia dintre o persoana si fratele sau sora poate fi aproapiata si incedibil de plina de evenimente importante.

Daca ati avut un vis in care v-ati vazut sora moarta, atunci acest lucru inseamna ca ceva este gresit in relatia cu sora dumneavoastra. Sunteti ingrijorat/a de relatia cu sora dumneavoastra care in acest moment sufera un declin.

Acest vis poate aparea si de la faptul ca va simtiti deconecati, nu mai vorbiti atat de mult cu sora dumneavoastra sau nu mai pastrati o legatura asa stransa ca alta data. Poate ca este timpul sa va petreceti mai mult timp cu ea. Acest vis poate fi urmarea unui regret de despartire sau indepartare de aceata.

Conform traditiei noastre, atunci cand ne visam sora moarta, inseamna de fapt ca aceasta va trai mult si bine. Se spune ca acesteia i-a murit "moartea".


3. Sora vitrega

(ultima actualizare)

De obicei, asemena vise sunt declansate sau reprezinta relatia din viata de zi cu zi cu sora dumneavoastra vitrega. De asemenea, visul poate fi declansat de faptul ca va simtiti amenintat/a sau ca ati fost trecut/a cu vederea.

Alternativ, visul in care va apare sora vitrega poate prevesti unele griji si suparari.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Marcela Eliza din Locatie necunoscuta a scris in

Ce inseamna daca te vise ca ai plobleme si trebuie sa fugi de politie in care sora mea ma ajuta intai fugim m cu caruta impreuna cu mama in in care ajungem la o casa care locuiesc niste straini in care ne invitase in casa in care eu si soramea ne ascundeam in casa sa nu ne gaseasca politia va rog vreau raspuns cat mai repede va multumesc

Lenutza nutza din Locatie necunoscuta a scris in

Dar ce inseamna daca visez ca mama imi face o sora?