Semnificatia visului Sos

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4589 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sos

Ce insemna cand visezi Sos? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sos". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sos" :


1. Sos

Daca visati un sos semnifica o credinta , o situatie buna in ceea ce faci tu mai special. Sosul in vis este un factor care face ceva mai plin de viata.

2. Sosea

Sa vezi o sosea in visul tau se refera la simtul tau al directiei si modul in care iti urmaresti obiectivele. Daca soseaua este in spirala sau accidentata in visul tau, atunci se sugereaza ca vei intalni obstacole si esecuri in atingerea obiectivelor tale. E posibil sa intampini dificultati neasteptate. Daca soseaua este neteda si marginita de copaci sau de flori, atunci visul sugereaza un progres constant si o urcare constanta pe scara sociala. In cazul in care soseaua este dreapta si ingusta, atunci inseamna ca, calea spre succes e asa cum ai prevazut-o tu. Sa vezi o sosea necunoscuta in visul tau reprezinta un drum pe care nu te-ai aventurat niciodata. Stabilesti o noua prioritate pentru ceva.

3. Sosete

Visul in care porti sosete reprezinta caldura si confort. Alternativ, visul indica faptul ca ai tendinta sa cedezi dorintelor altora.

O singura soseta in vis inseamna informatii surprinzatoare.

Vezi si ciorapi

4. Sosete murdare

Sosetele murdare in vise semnifica o situatie curenta foarte dificila pentru dumneavoastra.

Daca visati ca schimbati sosetele murdare cu sosete noi si curate inseamna ca situatia dumneavoastra se va imbunatati.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!