Semnificatia visului Spate

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Spate

Ce insemna cand visezi Spate? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Spate". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Spate" :


1. Spate

(ultima actualizare)

Visul spate semnifica:

-daca va visati propriul spate inseamna ca in viata reala aveti impresia ca cineva va impovareaza prea mult. Va simtiti coplesiti de atatea responsabilitati si sarcini.

-daca vedeti o spinare goala, a cuiva dezbracat, inseamna ca ati ascuns pana acum anumite aspecte legate de voi.

-o alta interpretare a visului in care vedeti spatele cuiva este sa nu dati bani cu imprumut, mai ales prietenilor. Exista riscul sa stricati o veche prietenie din cauza banilor.

-daca visati ca cineva va intoarce spatele in vis inseamna ca gelozia si invidia cuiva din anturaj va vizeaza direct si este posibil sa aveti neplaceri din acest motiv.

-daca visati ca sunteti raniti la spate sau ati suferit un accident in urma caruia aveti spatele rupt, inseamna ca dusmanii vostri vor avea ocazia sa va faca rau.

- daca visati ca voi sunteti cei care intoarceti spatele cuiva inseamna ca veti reusi sa va reuniti cu un vechi prieten cu care nu v- ati mai vazut de foarte mult timp.

-daca visati mai multe persoane care stau cu spatele la voi inseamna ca veti afla niste secrete importante, care va vor ajuta sa clarificati niste situatii.

2. Durere de spate

(ultima actualizare)

Un vis in care este implicat spatele dumneavoastra simbolizeaza puterea, sentimentele interioare sau perspectiva.

Daca in viata reala sunteti presat sau stresat atunci s-ar putea sa visati ca aveti dureri de spate. Se poate se experimentati o durere de spate in vis daca aveti probleme financiare sau de sprijin.

Durerea de spate in vise este o experienta comuna pentru pacientii care sufera de sindromuri mentale generatoare de simptome fizice. Atunci cand dormiti, mintea si corpul dumneavoastra sunt intr-un control complet al subconstientului. Acesta produce vise ca expresie la sperante ascunse sau reprimate, frici, dorinte, ganduri, sentimente si emotii. Aceste probleme incarcate emotional sunt adesea aceleasi sentimente responsabile pentru crearea durerii psihomatice de spate.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!