Semnificatia visului Tei

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tei

Ce insemna cand visezi Tei? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tei". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tei" :


1. Tei

sanatate, viitor fara grija
- inflorit- noroc
- mare- prietenie, fidelitate
- rupt- atacuri ale dusmanilor
- urcand in- dorintele tale se vor implini
- traznit- inamicii te vor dobora.

2. Flori de tei

(ultima actualizare)

Florile de tei in vise simbolizeaza gratia feminina.

Mai multe informatii daca vizitati mai multe interpretari despre flori.


3. Sarpe cu clopotei

(ultima actualizare)

A visa un sarpe cu clopotei reprezinta oameni sau situatii care va avertizeaza despre consecintele neplacute daca nu cooperati. Avertismente clare sau ostilitate deschisa. Sentimente despre potentialul unei probleme serioase in viata dumneavoastra.

Alternativ, un sarpe cu clopotei in vise reprezinta incercarea dumneavoastra de a ameninta pe cineva printr-o metoda nedorita si continua daca nu inceteaza sa faca ceva ce nu va place. Ii avertizati pe ceilalti ca vor plati scump daca nu va respecta sau aleg sa evite sa va asculte.

Visul in care sunteti muscat de un sarpe cu clopotei poate reflecta sentimente despre ignorarea semnelor clare de avertizare. Sentimente de regret pentru ca nu ati luat mai serios in calcul o amenintare sau un avertisment.

Daca visati doar coada unui sarpe cu clopotei, fara corp, sugereaza amenintari sau avertismente false. Trebuie sa avertizati pe cineva, in privat, despre un esec imposibil de trecut peste.

Visul in care auziti clopoteii unui sarpe cu clopotei, dar nu vedeti sarpele, este un semn bun pentru ca veti putea indrepta ceva ce ati facut gresit in trecut sau cineva se va revansa fata de dumneavoastra.

4. Scantei

Daca visati scantei este mai mult decat probabil s aaveti niste discutii destul de aprinse cu cineva drag, este o zicala care ne spune ca trebuie san e gandim de 1000 de ori inainte de a spune un lucru si de aceea este cel mai indicat sa filtrati si sa va temperati cu mare atentie atunci cand sunteti tentat sa discutati in contradictoriu.

5. Taitei

(ultima actualizare)

Daca visezi ca mananci taitei moi inseamna ca vei reusi ceea ce ti-ai propus.Daca visezi ca mananci taitei crocanti inseamna ca te vei muta intr-un loc nou. De asemenea, in vis, taiteii sugereaza dorintele si apetitul normal. Acest vis poate avea uneori conotatii negative.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!