Semnificatia visului Telefon

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Telefon

Ce insemna cand visezi Telefon? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Telefon". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Telefon" :


1. Telefon

(ultima actualizare)

Telefonul este legat de abilitatile mentale precum telepatia sau inclinatia spre profetii.Daca visezi ca telefonezi cuiva inseamna ca vei avea o intilnire cu un prieten vechi.Un telefon care suna este semn al unor boli si al unor griji.

Telefonul fix in vechi carti de interpretare a viselor

Ca si generalitate, la aparitia telefonului, acesta era mereu asociat cu relatiile amoroase. In continuare va prezentam cateva scurte interpretari comune ale acelor vremuri :

  • auzind - veste sigura
  • sunand - izbanda afacerilor tale este indoielnica
  • cineva te suna - ai probleme urgente in urmatoarele zile
  • comunicarea nu este posibila la- temeri sentimentale
  • sunand - beneficii
  • vorbind la - vei primi vesti importante, divergente cu partenerul de viata

2. Telefon furat

(ultima actualizare)

Visul in care telefonul mobil va este furat sugereaza ca intampinati dificultati in a elibera ceva din viata. Poate ca nu vreti sa dati drumul asa usor cuiva din viata dumneavoastra.

Tot acest vis indica importanta comunicarii si poate simboliza si o criza de identitate.

Din punct de vedere psihologic, acest vis mai poate aparea si atunci cand cineva isi asuma succesul si meritele tale, fiind condus de sentimentul ca ati fost tratat pe nedrept.


3. Telefon mobil

(ultima actualizare)

Telefonul mobi in viseinseamna ca prindeti informatii din zbor, treceti printr-o perioada agitata, in care nu aveti timp sa stati la discutii.

Visul in care ati pierdut telefonul mobil reprezinta lipsa de comunicare. Ati pierdut legatura cu unele aspecte sau sentimente ale dumneavoastra.

Daca ati gasit un telefon mobil, acest lucru are interpretare ca o reconectare si o comunicare reinitiata.

Cand visati ca telefonul mobil s-a stricat presupune ca sunteti gata sa vorbiti despre ceva ce ati pastrat in interiorul dumneavoastra.

4. Telefon nou

(ultima actualizare)

Visul in care apare un telefon nou inseamna ca sunteti pregatit sa faceti orice. Sunteti sanatos si stiti cum sa aveti grija de dumneavoastra.

5. Telefon spart

(ultima actualizare)

Visarea unui telefon spart este din ce in ce mai intalnita in zilele noastre. Sentimentul experimentat atunci cand spargeti un telefon mobil (fara intentie) este frustrarea, simtind o nevoie imediata de a-l repara. Aceste sentimente s-ar aplica si intr-o situatie specifica din viata dumneavoastra, sau eventual la un eveniment care va avea loc in viitorul apropiat.

Telefonul spart sau cu fisuri vizibile poate reflecta, de asemenea, probleme interne sau externe de comunicare. Nu este neobisnuit ca aceste vise sa fie metaforice pentru probleme fizice.

6. Telefon stricat

(ultima actualizare)

Telefonul stricat in vise presupune faptul ca sunteti pregatit sa vorbiti despre ceva ce ati pastrat in interiorul dumneavoastra.

Un telefon stricat in vis mai poate insemna si faptul ca nu sunteti inteles corect sau nu intelegeti dumneavoastra corect ceea ce auziti. Interpretari gresite ale unor informatii, comunicare defectuoasa, nu va puteti exprima in voie. Nu gasiti calea cea buna de a transmite ceea ce va preocupa.

7. A vorbi la telefon

(ultima actualizare)

Visul in care vorbiti la telefon poate insemna mai multe lucruri depinzand de situatia in care folositi telefonul si cu cine vorbiti.

Daca visati ca vorbiti la telefon cu un vechi prieten ar putea insemna ca exista o dorinta de a conversa cu acesta in viata reala. In loc sa cautati definitia visului telefon ar trebui sa puneti mana pe telefon si sa va sunati prietenii. Le este dor de dumneavoastra si cu siguranta si ei va lipsesc.

Visul in care vorbiti la telefon cu rudele prevesteste o despartire, o separare de cei dragi. Acestia ar putea pleca pentru o perioada scurta, intr-o vacanta, pe mare sau intr-o alta tara, dar este posibil ca rudele dumneavoastra sa plece pentru totdeauna.

8. Numar de telefon

(ultima actualizare)

In timpul somnului, partile creierului ce controleaza limbajul si numerele se inchid, astfel ca cel mai probabil nu va veti putea aminti de numarul de telefon din vise. Totusi, numarul de telefon in vise este un simbol al comunicarii, in special a comunicarii cu oameni cu care nu ati vorbit de foarte mult timp sau cu care nu v-ati vazut de mult.

Daca visati numarul de telefon al cuiva pe care tocmai l-ati cunoscut ar putea fi un semn ca trebuie sa urmati acea prietenie si comunicare cu acea persoana, ceea ce ar putea fi un lucru bun pentru dumneavoastra.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Bratu Alex din Ghiroda, Timis a scris in

Salut, am visat noaptea trecuta ca pe o bordura de ciment, la marginea unei plaje din Spania, am gasit un telefon ce semana cu Nokia 3310...carcasa de un albastru inchis, dar telefonul era mai lung. L-am deschis si functiona perfect. La scurt timp dupa aceea am telelefonul a sunat si nu reuseam sa raspund.... Fix butonul acela cu verde nu mai functiona. Ce poate insemna acest vis?