Semnificatia visului Ud

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ud

Ce insemna cand visezi Ud? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ud". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ud" :


1. Ud

boala
- de ploaie- vei avea noroc.

2. Uda (A)

noroc si fericire
- flori- bucurie
- gradina de legume- castiguri banesti neasteptate
- plante- iubire, devotament
- trandafiri- ajutor din partea prietenilor.

3. A uda

Daca visati ca udati ceva inseamna noroc si fericire.

Daca puteti vedea si ce udati se pot afla si mai multe informatii:

- flori - bucurie

- gradina de legume - castiguri banesti neasteptate

- plante - iubire, devotament

- trandafiri - ajutor din partea prietenilor

4. Aplaudand de te visezi

Pregateste-te de petrecere.

5. Bigudiuri

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre bigudiuri sau puteti continua sa cititi textul, depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea bigudiurilor

Aparitia bigudiurilor in vise este asociata de regula, cu mentinerea unei idei sau a unei dorinte de a imbunatatii ceva. Acestea sunt simbolul ideilor pentru a preveni dificultatile sau, a solutiilor pentru a duce la bun sfarsit proiecte.

O femeie ce s-a visat privindu-se in oglinda si avand bigudiuri in par

Acest vis poate prevesti o tradare din partea partenerului sau a unui prieten apropiat. In mod alternativ, visul poate fi o un fel de avertizare ca unele evenimente (mondene, culturale, sociale, sportive, etc. ) din viitorul apropiat va vor provoca o serie de nemultumiri.

Un barbat ce a visat o femeie cu bigudiuri

Visul denota sentimente de obligatie sau de indatorare fata de persoana iubita.

La coafor cu bigudiuri in cap

Stand la coafor cu bigudiuri in par, inseamna ca in viata reala va trebui sa munciti mai mult decat alte persoane pentru a obtine ceea ce va doriti. In ciuda tuturor provocarilor actuale, visul prevesteste reusita.

O prietena cu parul pe bigudiuri

Daca cineva dintre prietenii sau prietenele dumneavoastra va apare in vis cu parul pe bigudiuri, atunci exista pericolul unei situatii neplacute in care ati fost sau veti fi implicati fara voie si va trebui sa suportati consecintele.

Bigudiuri rupte

Visand bigudiuri rupte, este semn al complicatiilor la locul de munca sau in domeniul afacerilor. In anumite cazuri acestea vor simboliza si certuri cu familia sau cu unele persoane apropiate.

6. Budinca

Budinca in vise prezice o viata satisfacatoare, dar mai putin entuziasmanta.

A manca budinca in vise inseamna ca va simtiti lent si letargic. Trebuie sa fiti mai activ. Alternativ, visul mai poate insemna ca trebuie sa invatati sa puneti totul la indoiala. Nu mai credeti totul pana cand ati vazut sau ati experimentat pe pielea dumneavoastra.

7. Calugar budist

Visand calugari budisti este, in general, un semn bun care indica faptul ca va exista in viitorul apropiat noroc. Alternativ, visul poate exprima acceptarea de catre dumneavoastra a vietii religioase si distantarea de intensitatea lumii curente.

In caz ca ati visat incantari budiste ale calugarilor, este un semn rau! Acest vis prevesteste boala sau chiar moarte. De aici nu este exclus nici vel care a visat, nici apropiatii acestuia.

Daca ati visat ca dumneavoastra sunteti un calugar budist, acest vis semnifica renastere, cunostere, regasire sau vindecare de boli.

Vazand calugari ce popavaduiesc budismul inseamna ca viitorul dumneavosatra sau panurile pe termen lung ar putea fi foarte promitatoare.

Daca admirati scrieri sau picturi ale unui calugar, inseamna ca veti fi fericit, viata dumneavoastra este usoara si simpla.

8. Carne cruda

Visul in care mancati carne cruda inseamna ca veti suferi anumite pierderi financiare sau veti avea anumite neintelegeri cu persoanele din jur.

Carnea cruda de vita sugereaza ca va pregatiti de o activitate grea si de durata, dar presupune eforturi cu un scop bine definit.

Daca visati la carne cruda de porc inseamna ca aveti treburi, afaceri nefinalizate sau misiuni neterminate.

9. Dud dude

Dudul in vis semnifica bucurie in casa.

- Daca ai visat un dud inverzit - familie numeroasa, castig.

- Dud mare - foloase materiale.

- Dude - stare sufleteasca buna, bogatie.

- Daca in vis mananci dude - amaraciune, necazuri sufletesti.

- Dude stricate - sanatatea ta este in primejdie.

- Daca ai visat dude cum cad din copac - probleme in afaceri sau la locul de munca.

10. Frauda

- Daca ai visat ca fraudezi pe cineva inseamna ca trebuie sa iti reevaluezi caracterul propriu. Visul poate indica si o constiinta vinovata. Alternativ visul semnifica pierderea unui prieten.

- Daca in vis s-a comis o frauda asupra ta, inseamna ca esti prea increzator in spusele altora. Fi constient de oamenii necinstiti din jurul tau. Poate ca deja suspectezi pe cineva inconstient.


Afisare de la 1 la 10 din : 23 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!