Semnificatia visului Usa

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Usa

Ce insemna cand visezi Usa? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Usa". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Usa" :


1. Usa

O usa deschisa este semn ca iti vei implini dorintele.O usa inchisa inseamna ca ai pierdut ocazia de a merge mai departe, de a avansa.

2. Usa

paguba
- auzind scartaind- certuri, neampliniri
- bataie in- veste neasteptata
- casei arzand- un cunoscut va muri
- casei deschisa- vor veni oaspeti
- casei in flacari- moarte
- cazuta- paguba
- ciocanind la- soarta iti surade
- deschisa- armonie cu partenrul tau de viata
- deschizand tu- iti faci noi cunostinte la serviciu, afli o taina
- din fata unei case- noroc in dragoste
- furata- nevasta ta este bolnava
- inchide- paguba mica
- inchisa- iti vei dezamagi partenerul
- inchizand- lucruri neplacute
- iti suna la- vei da cu ochii de femei barfitoare
- ingramadit dupa- probleme greu de rezolvat
- lacuiesti o- ai un mare grad de control si responsabilitate
- obloane la- castig
- pe jumatate deschisa- relatii sentimentale bune si placute
- suni la- ai mare grija de dragoste si intelepciune
- stricata- sotia ta se va imbolnavi
- trantita- barfe legate de viata ta intima.

3. Usa de lemn

(ultima actualizare)

A visa o usa de lemn adesea sugereaza ca o relatie a dumneavoastra va intra intr-o noua faza.

Incercati sa observati mai multe detalii legate de acea usa. Pentru mai multe interpretari accesati si interpretarea visului usa.

4. Usa deschisa

(ultima actualizare)

Usa deschisa in vis semnifica faptul ca veti reusi sa va indepliniti dorintele. Totodata, ar putea insemna ca exista armonie intre dumneavoastra si partenerul de viata.

5. Usa inchisa

(ultima actualizare)

Usa inchisa in vise inseamna ca ati reusit sa pierdeti o ocazie buna de a merge mai departe, de a avansa. Mai poate insemna si faptul ca va veti dezamagi partenerul de viata.

Daca visati o usa inchizandu-se sau o inchideti dumneavoastra sugereaza ca se vor intampla lucruri neplacute.

Daca in vis cineva inchide o usa inseamna ca veti avea parte de mici pagube.

6. Usa incuiata

(ultima actualizare)

O usa incuiata in vise reprezinta oportunitati, schimbari sau accesul la ceva din viata dumneavoastra de care ati fost lasat deoparte. Va simtiti exclus sau ca progresul dumneavoastra este oarecum blocat. Alternativ, visul mai poate reflecta propriul refuz de a va deschide in fata celorlalti, un comportament antisocial. Va inchideti in fata altora si refuzati sa le aratati adevarata dumneavoastra personalitate.

Daca ati visat o usa incuiata si nu aveti cheie sa o deschideti inseamna ca trebuie sa dati atentie detaliilor din vis pentru a-i intelege semnificatia. Este foarte important daca visati ca sunteti in spatele usii incuiate sau afara in fata usii. Daca sunteti in spatele usii incuiate inseamna ca oportunitatile sunt de neajuns, sunt "inchise". In general, orice este incuiat intr-un vis sugereaza ca nu aveti acces la acestea in acel moment.

7. Usa sparta

(ultima actualizare)

Usa sparta in vise inseamna cearta.

Totusi, usa sparta este un simbol unic, usa in sine reprezentand un obstacol. Fiind sparta nu este chiar impasibila, dar trebuie sa reparati usa, dupa care trebuie sa o deschideti. Acelasi lucru si in viata de zi cu zi, trebuie sa treceti, sa reparati anumite obstacole, relatii, apoi va puteti atinge scopurile.

8. Auzi usa scartaind

Evita conflictele, nu-ti sunt favorabile infruntarile.

9. Capusa

(ultima actualizare)

In general, visarea capuselor simbolizeaza oamenii din jurul dumneavoastra cu intentia de a va suge de energie si de avutie. Aceste poersoane intentioneaza sa va slabeasca din punct de vedere psihic si spiritual, incercand sa va ia mai mult decat puteti da. Visul nu ar trebui interpretat in totalitate ca fiind unul prevestitor de vesti proaste, ci mai degraba ca un fel de stare de alerta si de vigilenta. Alternativ, conform izvoarelor populare, capusa este semnul saraciei si al bolilor.

Uciderea acestor paraziti (zdrobirea unei capuse) in vise poate insemna faptul ca aveti capacitatea de a depasi provocarile si problemele care v-au invadat viata. Este posibil ca cineva sa incerce sa va ia ilegal propretatile si resursele financiare.

Visand o capusa pe fata ar trebui sa va faca sa acordati mai multa atentie personalitatii. Ceva din felul dumneavoasta de a fi va provoaca neplaceri si, refuzand sa va schimbati, puteti sa va pierdeti esenta si nu veti mai putea fi acea persoana drept de urmat.

Un animal infestat cu capuse reprezinta un semnal de alarma. Incepeti sa acordati o mai mare atentie finantelor dumneavoastra, este posibil ca o pierdere masiva sa fie chiar in pagul usii. Inainte ca aceasta pierdere sa va afecteze, incepeti sa economisiti cati mai multi bani veti putea, pentru a avea timp de gandire necesar in vederea solutionarii cat mai rapide a acestei situatii neplacute.

10. Cenusa

(ultima actualizare)

Simbolisml cenusii rezulta mai intai din faptul ca ea este prin excelenta o valoare reziduala: ceea ce ramane dupa stingerea focului, deci, din punct de vedere antropocentric, cadavrul, reziduu al trupului dupa ce s-a stins in el focul vietii.

Din punct de vedere spiritual, valoare acestui reziduu este zero. De aceea, in orice viziune escatologica, cenusa va simboliza lipsa de valoare, nulitatea legata de viata omeneasca, din cauza precaritatii acesteia.

Vechii evrei isi turnau cenusa in cap pentru a exprima o mare durere.

In general, cenusa in vise indica sentimente de amaraciune si remuscare. Realizam ca am dat dovada de un comportament prostesc si ingrijorator si ca situatia pare a fi iremediabila.

Alternativ, cenusa poate simboliza si purificarea, moartea si caracterul efemer al trupului omenesc.

Traditia romaneasca ne spune ca atunci cand visezi cenusa inseamna ca vei pierde bani sau ca o sai parte de intristare, necazuri.

- Daca in vis vezi cenusa care arde - o persona necunoscuta te iubeste in taina.

- Cenusa calda - doliu.

- Cenusa rece - vei iubi pe cineva dar acea persona nu va prea avea sentimente fata de tine.

- Daca ai visat o urna cu cenusa - prea mult entuziasm fata de ceva, ai grija sa nu fi dezamagit(a).


Afisare de la 1 la 10 din : 19 rezultate


Subiect similar pe forum:

Sau superstitii despre :


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Miriam Miry din a scris in

Eu am visat ca m-am dus sa verific daca incuiasem usa cu cheia si din greseala am deschis-o iar fix atunci a intrat peste mine un hot...pana la finalul visului am chemat politia si l-au dat afara ...dar totusi..are vreo explicatie?

Lungu Maria Daria din Bucuresci, Hunedoara a scris in

Am visat ca usa se tot deschidea singura, nimeni nu o deschidea. Pana la sfarsitul visului tot s-a deschis, normal, eu o tot inchideam. Ce inseamna? Sau...nu inseamna nimic?