Semnificatia visului Vaca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vaca

Ce insemna cand visezi Vaca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vaca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vaca" :


1. Vaca

(ultima actualizare)

Vaca, producatoare de lapte, este considerata, in general, simbolul Pamantului datator de hrana. In egiptul antic, vaca Ahet era originea manifestarii, mama soarelui.

La germani, vaca datatoare de hrana Audumla este prima sotie a lui Ymir, primul urias, nascuta, ca si el, din gheata topita: este stramoasa vietii, simbolul fecunditatii.

Vaca in vise este simbolul feminin etern, cu precadere imaginea mamei sau figura materna. Lucru datorat, in mare parte, faptului ca vaca ne aprovizioneaza cu lapte si hrana.

Pentru unele culturi, vaca reprezinta calitatile divine ala fertilitatii, alimentatiei si maternitatii.

Vazand o vaca in visele noastre poate simboliza si natura noastra docila si pasiva. Va supuneti altora fara prea multe intrebari.

Scheletul unei vaci, aparand in vise, simbolizeaza lipsa de emotii fata de figura materna. Aceasta stare datorandu-se lipsei de raspuns fata de nevoile dumneavoastra.

Turma de vaci indica nevoia de a apartine(unui grup, unei societati, a unui cult, etc.).

Visul in care mulgeti o vaca poate reprezenta dorinta de a munci din greu. In cele din urma, veti beneficia de aceasta munca grea.

Potrivit traditiei romanesti, vaca galbena este asociata cu fericire, prosperitate si o recolta buna.

Vaca grasa in vise reprezinta, pentru cel care o viseaza, logevitate si prosperitate.

Coarnele unei vaci care ies cumva in evidenta in vis pot reprezenta o femeie rebela din viata de zi cu zi.

Sacrificarea unei vaci simbolizeaza o calamitate.

In cazul in care sunteti urmarit de o vaca, inseamna ca in viata de zi cu zi va confruntati cu tot felul de trucuri si surprize. Daca ati scapat de aceasta urmarire, dusmanii duneavoastra nu sunt in masura sa provoace probleme.

O vaca furioasa sau nebuna, indica faptul ca sunteti deranjat de unele lucruri sau situatii din viata de zi cu zi.

Vaci de diferite culori. In functie de culoarea vacilor, ele pot avea diferite semnificatii. De exemplu, o vaca alba poate reprezenta puritate si divinitate. O vaca rosie reprezinta manie ascunsa, care coexista cu un aspect / aparenta linistita.

Vaca vorbind. Din moment ce vacile sunt considerate a fi divine, acordati intotdeauna o atentie la mesajul pe care vaca in transmite. Mesajul spus poate fi unul criptic, de va trebui sa va ganditi sau sa faceti legatura dintre mesajul transmis si viata de zi cu zi.

Capul sau craniul unei vaci poate reprezenta pe cineva din trecutul dumneavoastra care a apus partial din sufletul dumneavoastra. Cu toate acestea, daca sunteti cel care a decapitat vaca, atunci acest vis poate fi un semn de violenta, doriti mereu sa aratati ca dumneavoastra aveti ultimul cuvant in propriile actiuni.

2. Vaca

Potrivit traditiei romanesti, dar si celei persane sau occidentale, vaca vazuta in vis prevesteste tot ce e mai bun, adica viata linistita, confort sentimental, relatii bune cu cei din jur, acasa si la serviciu.
- Vaci grase de vei visa, vremuri bune vei trai.
- Vaci in grajd - semn de bogatie si noroc. De te vei visa mulgand vaci, noroc si foloase vei avea in viata de zi cu zi.
- E rau visul cu vaci slabe, insemnand viata grea si fara nici un orizont.

3. Vaca moarta

(ultima actualizare)

Daca visati o vaca moarta inseamna ca va trebui sa munciti din greu si sa perseverati pentru a reusi sa realizati ceea ce v-ati propus.

4. Vaca neagra

(ultima actualizare)

Vaca neagra in vise prevesteste atacuri tenebroase.

5. Vacanta

(ultima actualizare)

Daca visati ca sunteti intr-o vacanta reprezinta o nevoie pentru o pauza sau un timp de odihna. Iti exprima dorinta de a scapa de responsabilitatile tale. In functie de activitatile legate de vacanta, visul poate indica, de asemenea, probleme de familie, atitudini personale sau unele dificultati.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Dani Moldovan din a scris in

A cumpara o vaca???

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

ce inseamna o vaca neagra (si cred ca era si putin furioasa) care mugea (zbiera)? se presupunea ca trebuia bagata in grajd (unde se afla legat cu lantul de iesle un vitel sanatos si voios si deschis la culoare), dar eu am inchis usa, dup-aia am incercat sa merg sa intru in casa (si nu puteam merge normal, piciorul stang nu voia sa ma asculte), dar cumca am ajuns in casa, unde pe o soba stricata(plita nu era in regula) am pus la incalzit o tigaie plina cu mici, apoi am iesit din casa si ceva timp mai tarziu se presupunea ca am deschis usa la grajd, iar vaca aia a fost "bagata la loc ". In acelasi timp, beam iaurt cu zmeura (era iaurt d-ala cu zmeura de baut, de la LiDL)

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

in noaptea de 9 spre 10 iunie am fost atacata in vis sub forma "paraliziei in somn". Cumva am putut supravietui si nu m-am sufocat cu totul. Timp de 3 ore am fost atacata incontinuare de o presiune care ma tot apasa pe trup de parca voia sa ma striveasca. Stiu ca atacul a durat in jur de ore deoarece ma trezeam la anumite intervale de timp (20 - 30 de minute), dar cum adormeam la loc, cum eram atacata. Dup-aia, dupa ce s-au incheiat si am supravietuit, am avut vis ca culegeam afine pe timpul zilei, iar pe cer erau 3 sori foarte luminosi, iar tipa din visele mele care pretinde uneori ca e "mama" era suparata ca "s-a pierdut vaca", dup-aia ca a "murit vaca" (aluzie la vaca neagra si furioasa care zbierase in visele mele in luna Mai). Ideea este ca ceva legat de semnul "vacii negre si care zbiara " s-a intamplat, dar cumva am putut supravietui.