Semnificatia visului Var

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Var

Ce insemna cand visezi Var? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Var". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Var" :


1. Var

schimb de locuinta.

2. Vara

(ultima actualizare)

Daca visezi anotimpul vara semnifica un element de context ce atrage atentia asupra miezului problemei, asupra apogeului unei actiuni, asupra perioadei de maxima stralucire si realizare, este vorba de planuri in plina desfasurare, mijlocul actiunii, punctul de maxim potential

- detalii in prim plan, puse in lumina
- stare de bine in general, lipsa de griji, odihna, dinamism, actiune.


3. Varan

(ultima actualizare)

Varanul in vise inseamna ca trebuie sa deveniti mai flexibil in gandire sau in luarea unei decizii. Agilitatea si abilitatea de camuflare va vor duce acolo unde aveti nevoie. De asemenea, trebuie sa profitati de oportunitatile care vi se ivesc.

Alternativ, visul la un varan simbolizeaza frica veritabila.

4. Varcolac

(ultima actualizare)

Daca visati un varcolac , simbolizeaza o schimbare neplacuta in timpul unui ciclu lunar. De asemenea, poate reprezenta un eveniment urat in legatura cu luna plina si in unele cazuri poate simboliza debutul unei raceli sau a unei gripe.

5. Varf

(ultima actualizare)

Daca visati un varf semnifica un elemnt de context care atrage atentia asupra unor teluri marete, a unor scopuri finale, a unor idealuri proprii. Depinde ce alt element este in varf, pentru acele aspecte trebuie sa devina un scop major in perioada actuala. De asemenea, daca visati un varf de munte inseamna ca scapi de obstacole.

6. Varf de munte

(ultima actualizare)

Visul in care sunteti pe un varf de munte se refera la sarcini pe care trebuie sa le rezolvati intr-o perioada de timp limitata.

Daca visati ca sunteti pe varf de munte inalt inseamna ca sunteti foarte aproape de o realizare importanta din viata dumneavoastra.

Visul in care incepeti sa coborati de pe un varf de munte inseamna ca veti fi doborat de dusmani, veti suferi o lovitura exact in momentul in care va credeti stapan pe situatie.

7. Varice

(ultima actualizare)

Daca visezi ca ai varice , este un semn vei avea mici suparari. De asemenea, daca visezi ca un copil pe care il cunosti are varice este semn ca acel copil se va realiza.

8. Varicela

(ultima actualizare)

Varsatul de vant, asa cum mai este cunoscuta boala in termeni populari, este o boala foarte contagioasa a copilariei. Aceasta este provocata de visrusul varicelo-zosterian (VZV), tot acest tip de virus herpetic este responsabil si de imbolnavirea adultilor cu zona-zoster.

Varicela in vis, poate fi un semn ca aveti nevoie sa puneti prioritatiile pe primul plan. De asemenea, varicela reprezinta o problema pe care o intampinati si poate fi rezolvata doar daca actionati asupra ei.

Vazandu-l pe tatal ca fiind internat intr-un spital din cauza varicelei (zona-zoster) ar putea simboliza faptul ca sunteti ingrijorat de o problema nerezolvata, cu care ati putea fi confruntat in cele din urma.

Visand ca ingrijiti un copil bolnav de varicela este un semn de rau augur. Potrivt traditiilor populare, acest vis prevesteste ca in curand o ruda sau cineva apropiat dumneavoastra va fi rau bolnav si poate muri.

9. Varsa (A)

apa calda- griji legate de sanatate
- apa rece- comportament copilaresc
- ciorba- casatorie bogata
- sare- probleme de familie
- lapte- pierderi, nefericire
- sange- deces
- ulei de gatit- pierderi banesti
- ulei pe cap- inaltari mai sus decat altii
- vin- vei fi inselat de o persoana in care aveai mare incredere.

10. Varsta

(ultima actualizare)

Daca visati o varsta reflecta de multe ori nivelul de maturitate sau experienta unei persoane intr-o anumita situatie. De asemenea, daca visati o varsta tanara, sugereaza o lipsa pentru situatiile noi. Alternativ, daca visati o varsta inaintata, semnifica aspectele experientei de sine.


Afisare de la 1 la 10 din : 28 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!