Semnificatia visului Vipera

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vipera

Ce insemna cand visezi Vipera? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vipera". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vipera" :


1. Vipera

(ultima actualizare)

Visul acesta prevesteste un pericol prin vrednicie, atentie si prevedere, poti depasi pericolul.

2. Vipere / Vipera / Serpi

(ultima actualizare)

Viperele sunt serpi veninosi extrem de toxici. Atunci cand o persoana este muscata se creaza o reactie extem de toxica care poate duce chiar si la moarte. Asfel visele in care apar vipere pot avea mai multe semnificatii:

Vipera in vise reprezinta temeri ascunse si griji ca sunteti in pericol. Alternativ, visul poate fi doar o metafora asociata cuiva rau intentionat sau periculos. Trebuie sa impui reguli stricte si sa fi nemilos cu cei ce actioneaza impotriva ta.

Potrivit traditiei noastre vipera reprezinta primejdie, vrajmasii te vor birui

O vipera atacand inseamna inselatorie si viclenie.

Vipera dormind reprezinta amici credinciosi, prieteni rauvoitori si ascunsi.

Vipera muscandu-te in vise simbolizeaza pierderi de bani.

Omorand o vipera - nu vei ajunge in mana dusmanului.
Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (3)


Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Am visat un sarpe mare (dar nu era cat pitonul) si verde. Nu eram singura (mai erau persoane pe langa mine, dar nu ma uitam la ele) si ne feream cu totii de sarpe deoarece era agresiv si vroia sa muste. Eram undeva pe o pajiste verde, era zi, timp frumos, iar despre sarpe spunea lumea (persoanele din vis) ca este o vipera si ca trebuie sa avem grija sa nu ne muste deoarece este periculoasa. Si cam atat deoarece la un moment dat aveam ceva in mana precum un bat sau un topor cu coada de lemn (nu mai stiu sigur) si ma faceam catre ea deoarece eu vroiam sa plec, iar vipera aia verde ar fi vrut sa ma urmareasca. Dar cumva am reusit sa-i tai capul pe partea de deasupra si dup-aia nu a mai miscat si m-a lasat in pace ca sa pot pleca.

Ligia Ag din Fildu de Sus, Salaj a scris in

Buna Mary Nik, stiu ca visarea serpilor ne face pe toti sa devenim un pic ingrijorati si avem tendinta sa interpretam negativ. Ai fi surprinsa sa afli ca serpii verzi din vise pot simboliza lucruri pozitive? Serpii verzi poat fi asociati cu speranta, noroc, noi inceputuri, bucurie sau prosperitate. In cazul tau, vipera verde agresiva ar putea insemna faptul ca intampinati probleme in a avea incredere in persoanele din jurul dumneavoastra. O alta interpretare ar putea fi legata de unele probleme economice, poate ca veti fi fortata sa folositi banii in moduri neasteptate sau neplanificate. Partea buna din vis este lagat de faptul ca ai reusit sa tai capul viperei, aceata indica un anume succes sau izbanda . Poate ca problemele si negativitatea ta sunt pe cale sa se incheie. O zi frumoasa!

Mary Nik din Poiana Marului, Brasov a scris in

Multumesc pentru raspuns Ligia Ag, dar tinand cont de faptul ca la inceput vipera imi inspira o senzatie de teama, pana cand mi-a aparut unealta aia in mana, da, sunt surprinsa de anumite lucruri. In trecut mai visasem doar serpi mari, mici, pitoni, serpi galbeni, negri si albastri. Doar ca in trecut nu aveam mai mult de 2 sau 3 vise pe saptamana, indiferent ce semne erau acolo. Deci pana acum cateva luni nu cautam deloc ce inseamna anumite detalii. Insa in ultimii 2 ani am si cate 3 vise diferite pe noapte. Si pentru ca ele includ tot felul de elemente care imi inspira sentimente diferite si puternice, tind mai mereu sa cred ca daca visez ceva care imi da o stare negativa, o fii ceva mai serios si in realitate. In raport cu lumea incerc si eu cat pot sa fiu mai putin expusa deoarece am observat de multe ori cum unii oameni sunt foarte slabi la suflet si pot avea manie sau invidie din orice fleac. O zi buna si tie :-*