Semnificatia visului Vis in vis

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vis in vis

Ce insemna cand visezi Vis in vis? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vis in vis". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vis in vis" :


1. Vis in vis

(ultima actualizare)

Mintea umana si functionarea creierului fac parte dintr-o categorie aparte a stiintei, denumita generic neurostiinta. Aceasta ne invata ca exista trei stari de baza ale creierului: starea de veghe, REM (somnul REM: corpul poate fi nemiscat, creierul este insa destul de activ si se observa miscarea rapida a ochilor) si non-REM. Cele mai realistice vise apar in starea REM.

A avea un vis intr-un vis este o modalitate interesanta a subconstientului sau a inconstientului de a va transmite anumite informatii. De regula, al doilea vis poate aduce detalii suplimentare asupra unui anume aspect din visul original. Trebuie acordata o atentie deosebita visului in vis, deoarece acesta poate fi un semnal de alarma legat de starea dumneavoastra de veghe sau , poate fi, cheia descifrarii visului original.

Pe langa cele precizate mai sus, visul in cadrul unui alt vis ar putea fi o modalitate prin care mintea ne dezvaluie secenarii diferite la situatii pe care in starea de veghe nu le-am luat in calcul. Poate reprezenta o modalitate de extindere a ideilor visatorului prezentandu-i alte perspective fata de cele rationale.

Visul intr-un vis poate fi, de asemenea, considerat si o falsa trezire sau un vis semi-lucid. Visul semi-lucid poate parea atat de real incat acesta este usor confundat cu o amintire care s-a intamplat cu adevarat.

Din punct de vedere psihologic, astfel de vise apar in urma unui proces de schimbare a realitatii si a perceptiei despre o situatie si sunt comune in randul persoanelor care sufera de anxietate sau a celor care se afla in pragul depresiei. Visul in vis este produs pentru a preveni depresia si este o metoda a creierului pentru a ne proteja de stari negative.

Foarte multe persoane numesc tipul acesta de vise ca fiind vise lucide, insa visul lucid este complet diferit din punct de vedere al interpretarii ezoterice si psihologice.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!