Semnificatia visului Vita

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4608 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vita

Ce insemna cand visezi Vita? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vita". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vita" :


1. Vita

paguba
-- cu struguri albi- prietenii tai sunt puternici
-- cu struguri copti- placere
-- cu struguri necopti- iti vei atinge tinta
-- fara struguri- lacrimi
-- foi de- cinste mare
-- vazand- veselie
-- visand- intelepciune
-- mare- bucurie
-- vazand- un nou prieten.

2. Vita de vie / podgorie

Vita de vie in vise reprezinta roadele muncii tale si a experientei de viata. Munca grea si efortul vor da rode pe termen lung.

Cand visam o podgorie, acest lucru poate fi o trimitere la stramosi. Intram astfel in legatura cu o parte mai spirituala a sinelui, care a crescut prin experienta impartasita, nu individuala.

Vita de vie sau podgoria simbolizeaza cresterea naturii spirituale. De asemenea, mai poate reprezenta si fertilitatea.

3. Invitatie

Visele in care vedem sau raspundem la o invitatie sugereaza ca trebuie sa incorporam noi caracteristici pentru a iesi in evidenta.

- Daca in vis ai primit o invitatie pentru o functie inseamna ca va trebui sa rezolvi o multime de sarcini financiare care nu prea sunt pe placul tau.

- Daca ai visat ca primesti o invitatie la nunta, inseamna ca, in realitate, vei primi cu adevarat o invitatie la o nunta.

- Daca in vis primesti o invitatie la cina, inseamna ca vei face o calatorie.

- Daca te afli pe o lista cu invitati, inseamna ca esti meticulos.

4. Gravitatie

A simti gravitatia in vise reprezinta greutatea si presiunea pe care o simtiti asupra dumneavoastra. Va simtiti coplesit. Probleme, munca sau stresul va apasa pe buna dreptate.

Daca visati ca nu exista gravitatie sugereaza ca sunteti capabil sa scapati de probleme si sa va ridicati deasupra situatiei. Experimentati o libertate nou descoperita. Nimic nu mai pare prea dificil sau coplesitor.

Din punct de vedere emotional, gravitatia in vise simbolizeaza o coborare a emotiilor spre sentimente mai negative de frica si depresie. In astfel de vise s-ar putea chiar sa fie prezenta o forta fizica.

5. Vie / vita de vie

In traditia araba a explicarii viselor, de te vei visa plantand vita -de- vie de cinste si nume bun vei avea parte. In traditia romaneasca, visul cu vita-de- vie are mai multe explicatii. De exemplu daca visezi o vita paraginita, semn e ca viitorul tau e bun, ca steaua ta este si va fi sus. De vei visa o vie cu struguri necopti, relatiile tale cu cei din jur nu vor fi bune, te vei lua la harta, te vei certa. In cazul in care vei visa vie cu struguri copti, schimbare de vreme inseamna, cel mai sigur va veni ploaia. Atunci cand vei visa ca dezlegi ramurile vitei-de-vie de pe araci, e de rau, vei fi pusa in situatia de a pati o rusine de a-ti pierde cinstea.

6. Carne de vita

Visul in care mancati sau vedeti carne de vita semnifica instintul si energia dumneavoastra animalica. Visul ar mai putea face referinta la dusmania pe care o purtati pentru cineva. Poate ca incercati sa gasiti o cearta cu cineva.Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum: