Semnificatia visului Zbor

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Zbor

Ce insemna cand visezi Zbor? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Zbor". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Zbor" :


1. Zbor

(ultima actualizare)

In general, visele in care dispunem de capacitatea incredibila de a zbura, fara ajutorul vreunui aparat, sunt considerate a fi unele dintre cele mai grozave vise. Acestea reprezinta eliberare personala, libertate, vointa, decizii brave imbratisarea noilor posibilitati si eliberarea de necazurile zilnice. Din punct de vedere psihologic, puterea de a zbura reprezinta capacitatea celui care viseaza de a depasi o criza si de a-si indeplini obiectivele eficient. Acest tip de vise se incadrează intr-o categorie de vise cunoscuta sub numele de vise lucide, acestea aparand atunci cand realizati ca visati si apoi preluati controlul asupra visului.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a acestui vis sau puteti continua sa cititi textul (acesta contine o sectiune in plus fata de cele prezentate in video), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre zborul in vise

Incercarea de a zbura

Visand ca incercati sa zburati dar nu reusiti sa mentineti controlul, insemna ca exista obstacole care va dau un sentiment de incapacitate in urcarea pe scara sociala. De asemenea, visul simbolizeaza si limitări personale care va impiedica sa va realizati visele.

Zburand cu aripi

Visul in care zburati pe cer folosindu-va aripile crescute pe spatele dumneavoastra, poate reprezenta multiple sentimente de libertate. De asemenea, in functie de context, visul poate insemna si nevoia dumneavoastra de a scapa dintr-o circumstantă sau un sentiment neplacut.

Zburand cu ajutorul unui aparat sau in interiorul unui avion

Zborul intr-un avion sau alt tip de aparat poate indica faptul ca dispuneti de anumite instrumente pentru a va depasi problemele. De asemenea, un astfel de vis poate face referire la o nevoie inconstienta de a va asuma riscul intr-o situatie plina de provocari.

Zburand deasupra unei ape tulbure si involburata

In contextul acestui vis, apa reprezinta o problema emotionala nerecunoscuta pe care nu doriți să o abordati. Recomandarea noastra este sa va analizati viata si sa nu ignorati semnele de tulburari interioare.

Zburand departe de un pericol

Incertitudinea si frica sunt semnalate de visul in care zburati departe de un pericol. Anumite situatii din viața reala va determina sa evitati o situatie sau sa fugiti de aceasta. Visul simbolizeaza de asemenea, adversitati si obstacole pe care incercati in mod constient sa le evitati.

Caderea in timpul unui zbor

Un astfel de vis simbolizeaza esecul si ghinionul dumneavoastra din viata de zi cu zi. Faptul ca ati cazut in timp ce zburati reprezinta decadenta a statutului social si inceputul declinului in dezvoltarea personala. Este posibil ca unele obstacole din viata de zi cu zi sa va blocheze progresul si sa va faca sa esuati in unele activităti recurente. De asemenea, visul sugereaza lipsa de control, incapacitate de concentrare, esec, declin si ratarea oportunitatilor.

Sperietura in timpul zborului

Visul prevesteste vremuri incerte si frica de ceea ce urmeaza sa se intample. Frica de zbor simbolizeaza anxietati si temeri din viata reala manifestate in subconstient, posibil generate de o gandire mult prea negativa.

2. Zbor

In traditia romaneasca se zice ca acest vis este foarte bun. Zborul pur si simplu, prevesteste noroc, iar zborul in inalturile cerului iti prevesteste onoruri, multa pretuire din partea celorlalti. Chiar si zborul la mica inaltime sau zborul razant sunt vise bune, prevestind bogatie.Afisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Subiecte similare pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (2)


Laura Roxana Matache din Mannheim, Germany a scris in

Mereu visez ca zbor o fi bn???

Popa Adela din Timisoara, Timis a scris in

Buna ziua, Noaptea trecuta am avut un vis despre un fel de zbor care a ponit initial dintr-un salt. Visul mi-a dat o senzatie de implinire, mai ales in momentul in care caderea a fot un fel de zbor sau aterizare controlata. Precizez ca a fost unul lucid, in timpul zborului am devenit constienta ca visez, cred ca de acolo si acea cadere controlata. Daca cineva poate ajuta cu o interpretare, va rog sa imi lasati un mesaj aici. Multumesc anticipat!