Forum oniromantie
Participa si tu la discutie Avem 592 de subiecte si 1635 postari foarte interesante.
Cautare forum
Subiect: Morti, vise in care apar oameni morti
Am visat-o pe soacra mea care este moarta ca statea la masa cu o cordeluta pe cap imbracata in verde si imi zambea
Citeaza mesajul
`Azi dimineata am visat ca vorbeam pe telefon si vazusem pe fereastra cum duc un mort mi-am dat seama ca e fostul meu prieten si esisem afara plingind megeam linga sicriu si vazusem deodata o miscare in sicriu deoarece sicriul nu era bine inchis pina la urma el a inviat si noi aveam o relatie destul de frumoasa o cunoscusem si pe sora lui,aceasta o asteptam demult`sunt unele momente ce s-au petrecut inainte de mort pe care nu le tzin minte prea bn,nu intzeleg ce inseamna aceasta(eu si fostul meu traim in acelasi cartier)
Citeaza mesajul
Am visat-o pe mama mea care e moarta de 18 ani . Eram intr-un fel de bazar-piata si isi cauta pantofi. imi tot spunea ca trebuie sa-si cumpere pantofi noi , ca cei pe care ii are s-au uzat si nu-i mai poate folosi. Apoi eu i-am aratat o pereche de patofi de-ai mei si i-am zis k ii dau pe aceia ca eu nu i-am folosit. Si i-am zis k ii mai dau si o haina groasa de iarna ca eu am slabit si acuma nu mai imi este buna. Ce inseamna toate acestea oare ? Ar trebui sa dau de pomana pantofi ?
Citeaza mesajul
Afisare de la 21 la 24 din : 24 posturi