Semnificatia visului Amor

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Amor

Ce insemna cand visezi Amor? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Amor". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Amor" :


1. Amor

Este vorba de un motiv care indica o iubire pasionala, dar trecatoare.Zeul dragostei, care apare ca un copil, prevesteste aventuri amoroase superficiale. Ele apare de cele mai multe ori in visul oamenilor care s-au ocupat cu mitologia si personajele ei, deci este un arhetip.

2. Amor (dragoste) facand cu cineva

Cearta mare si necazuri.

3. Amortit

(ultima actualizare)

Amorteala este senzatie fizica care nu se simte adesea in vise. Daca, totusi, amorteala apare in vis, sansele sunt ca corpul tau sa fie amortit si creierul sa fie constient de senzatie.

Pe de alta parte, visul poate fi cu adevarat un semn a ceva de care trebuie sa fi constient. Aceasta senzatie de amorteala este adesea legata de un sentiment de frica din viata de zi cu zi. Teama, reflecata in vis, este o teama de a risca ceva si de a nu reusi. Riscul poate fi in bani, dragoste sau simpla stima de sine. Frica de prierdere este una dintre cele mai mari temeri ale omului si una dintre cele mai greu de rezilvat, dar orice castiguri mari au un element de risc.

4. Metamorfoza

(ultima actualizare)

Metamorfoza inseamna deobicei transformarea interna si este un simbol al renasterii. Poate ca va straduiti sa ascundeti unele secrete fata de lume, dar pe de alta parte sunteti constient ca exista unele persoane apropiate cale le cunosc. Experienta metamorfozei preficureaza schimbari profunde care va vor face sa aveti mai multa incredere in persoanele din jurul dumneavoastra, in aceasta caregorie intrand si vecinii dumneavoastra.

Daca in vis ati fost martorul unei metamorfoze care a apatut la o alta persona insemana ca veti gasi sensul vietii in activitati simple, o multime de lucruri va vor oferi bucurie si starea interioara se va imbunatati semnificativ.

O metamorfoza esuata simbolizeaza un sfarsit prost. Veti iesi foarte sifonat sau cu mari pagube dupa ce ati ales sa urnati sfaturile sau actiunile altor persoane.

Daca visati ceva metamorfozandu-se, inseamna schimbari bruste in viata, bune sau rele, in functie daca metamorfoza a fost placuta sau inspaimantatoare.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!