Semnificatia visului Banca

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Banca

Ce insemna cand visezi Banca? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Banca". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Banca" :


1. Banca

Este, adesea, talmacita ca fiind centrul energiei, care ne confera forte pentru dominare si putere in dragoste. Un cont bancar este interpretat ca o blocare a energiilor interioare. A sparge o banca indica incercarea de a ne mentine intr-o pozitie inalta si uneori dorinta de a parea mai mult decat suntem, de a detine mai multe valori decat detinem in realitate (vezi, de asemenea pusculita de economii, casa de economii). Cine se viseaza stand pe o banca (obiect) este in asteptarea unei aventuri, a unui om care sa il inteleaga. Adesea visam o banca daca in convietuirea noastra cu partenerul nu gasim implinirea la care am sperat (vezi, de asemenea scaun) .

2. Banca

Banca simbolizeaza energia si activarea emotiilor Daca visezi ca esti la banca si primesti monede de aur de la casier este semn ca vei deveni bogat Daca tu esti cel care da monede de aur cuiva s-ar putea sa fii nesabuit in unele dintre problemele tale Daca nu este nici un casier la biroul bancii s-ar putea sa intampini dificultati in afaceri .

3. Banca

Castig modest de lemn - propunere rau voitoare de biserica - casatorie de fier - indoiala nejustificata, din partea unei persoane indoielnice de piatra - castig insemnat, propunere insemnata pe care te asezi - afacere importanta, trebuie sa acumulezi invataminte serioase.

4. Banca de lemn

(ultima actualizare)

Banca de lemn in vise sugereaza ca in curand veti avea parte de o aventura romantica. De asemenea, visele in care apar banci de lemn sunt asociate cu promisiunile, mai exact, cineva isi va respecta promisiunea.

Alternativ, o banca de lemn in vise poate semnifica faptul ca veti face un mic profit.

5. Card bancar

(ultima actualizare)

Cartea de credit, de debit sau orice alt tip de card bancar poate face referire la valoarea sau credibilitatea dumneavoastra. Contextul si emotiile aparute in vis pot reflecta modul in care priviti banii si cat de importanti sunt acestia pentru dumneavoastră.

In continuare va vom prezenta cele mai comune vise despre carduri bancare:

Card bancar furat

Visand ca unul sau mai multe carduri vi-au fost furate este semn ca in viata de zi cu zi cineva incearca si poate chiar a reusit sa va fure energia vitala. De asemenea, acest vis poate prevesti faptul ca cineva actioneaza in numele tau fara a avea permisiunea. Atentie la anumite persoane pe care dumneavoastra le considerati prieteni, unii dintre acestia pot actiona in propriul beneficiu cu pretul bunastarii dumneavoastra.

Pierderea cardului de credit

Visnd ca vi-ati pierdut cardul indica neatentie in ceea ce priveste aspectul financiar al vietii de zi cu zi. Cheltuiti fara chibzuiala si la sfarsitul lunii nici macar nu va amintiti pe ce anume ati cheltuit o suma asa de mare.

Plata refuzata sau card refuzat

Daca plata sau cardul vi-a fost refuzat de catre o banca, un comerciant sau o platforma de comert electronic, inseamna ca in viitorul apropiat ceva sau cineva va va taia elanul sau va va limita succesul. De asemenea, visul poate aparea ca urmare a unui stres sau a unei suferinte de incertitudine cu privire la viitorul dumneavoastra financiar.

6. File de cec bancar

(ultima actualizare)

Cecul bancar este un document nominal sau la purtator prin care se dispune plata sunei sume de bani. In funtie de vis, poate avea diverse semnificatii, atat pozitive, cat si negative.

Din punct de vedere psihologic, cecul sau filele de cec reprezinta un semnal de alarma cu privire la constiinta ascunsa. De asemenea, poate reprezenta si un potential sau o masura drastica intr-o situatie. In pozitiv, visul ar putea face referire la modul in care vreti sa fiti perceput de catre public, ati atins unul dintre cele mai inalte obiective propuse si acum culegeti roadele.

Din punct de spiritual, cecul bancar denota speranta, idei noi si iluminare spirituala. Acest vis poate fi asociat si cu o anumita intelepciune cladita in timp, pe care sunteti pregatit sa o aplicati in viata.

Potrivit unor carti vechi de interpretarea viselor, visul simbolizeaza prestigiu si o viata bogata. De asemenea, acesta denota putere, forta, masculinitate, independenta si curaj.

Daca ati visat un CEC cu numele dumneavoastra scris pe el, acesta simbolizeaza sentimente legate de opotunitati, castiguri sau progrese care se divedesc a fi serioase.

Visand un CEC respins la incasare reprezinta recompense, promisiuni, planuri sau astepari esuate. Ceva ce trebuia sa se intample si a esuat. Instinctul va spune ca cineva nu si-a indeplinit anumite obligatii sau o promisiune serioasa.

Pierderea unui CEC reflecta sentimente legate de actiuni neglijente sau greseli care determina pe altcinea sa nu isi indeplineasca o promisiune.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!