Semnificatia visului Car

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4616 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Car

Ce insemna cand visezi Car? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Car". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Car" :


1. Car taranesc cu boi sau cai

Simti nevoia de relaxare.

2. Car

Gelozie - acoperit - integritate fizica - cu boi frumosi - putere - cu doi cai - in curand vei atinge tinta - cu fan - belsug mare, harnicie, armonie in familie - cu patru si sase cai - reusita in curand - gol - lipsuri - plin - belsug - tras de boi - nemultumiri si vrajba - taranesc cu boi - ai nevoie de relaxare - vazand incarcat - oboseala cu rasplata sigura.

3. Caracatita

Vei primi vizite neplacute.

4. Cartofi

Exista peste 1000 de tipuri de cartofi in intreaga lume. Testele genetice au dus la concluzionarea ca originea cartofilor se trage din Peru (zona de sud) si nord-vestul Boliviei. Se pare ca aparitia cartofilor este data in urma cu circa 7000 - 10000 de ani. Acestia au fost adusi in Europa in secolul XVI-lea de catre spanioli (anul 1530).

Cartofii sunt una dintre cele mai cumune si frecvente imagini care apar in vise si, prevestesc unele evenimente din viata. Acestia sunt, adesea, asociati si cu dificultati ce pot fi depasite cu eforturi pe termen lung.

Alternativ, cartofii pot indica faptul ca in subconstientul nostru creste si prospera ceva, care poate servi ca hrana pentru suflet si care ne intareste caracterul. (vezi de asemenea pamant).

Visul in care cultivati (plantati) cartofi promite perspective excelente in viata personala si in domeniul afacerilor. Partenerul va poate face o propunere de cerere in casatorie sau veti primi o marire salariala ori veti schimba locul de munca cu unul mult mai bine platit.

Carofii putreziti (stricati) prezic inceputul unei perioade nu pre bune pentru dumneavoastra. Din pacate, starea actuala de bucurie si armonie nu va mai dura prea mult, asa ca nu pierdeti timpul, traiti si bucurati-va de fericire acum !

Mancand cartofi stricati. Un astfel de vis prevesteste o decadere, succesul si profitul financiar vor trece printr-o perioada de declin.

Strangand, adunand sau colectand cartofi este semnul unui succes in viitorul apropiat. Cu cat cantitatea este mai mare sau recolta mai bogata, cu atat veti avea mai mult succes si prosperitate la locul de munca sau in domeniul afacerilor.

Visul in care curatati cartofi murdari sau plini de noroi prevesteste barfe, dezacorduri si dificultati in relatia cu ceilati.

Cumpararea cartofilor in vise este un semn de bun augur care prevesteste o investitie avantajoasa. Veti investi timp sau bani ( poate ca ambele) in ceva care va genera profit sau va aduce succes.

Vanzare cartofilor prevesteste un sacrificiu din partea dumneavoastra. S-ar putea sa va puneti resursele si timpul in slujba oamenilor pe care ii iubiti. Visul este comul in randul parintilor deoarece ei manifesta astfel de comportament cand vine vorba de copiii lor. Alternativ, visul poate fi un semnal de alarma ce implica o persoana din anturajul dumneavoastra care are nevoie de protectie sau care ar trebui ajutata sa isi rezolve o problema.

Furtul cartofilor in vise simbolizeaza faptul ca ar trebui sa faceti schimbari cu privire la viata dumneavoastra pentru a deveni mai buna si mai calitativa. Va trebui sa scapati de unele obiceiuri proaste sau sa reduceti cheltuielile si sa economisiti niste bani cu care puteti genera profit in viitor. Nu va fie teama sa ascultati sfaturile oamenilor care va iubesc.

5. Cartofi

Orice vis in care apar cartofi este semn de noroc in materie de bani si in problemele personale.

6. Cartuse ( gloante )

Vei primi o veste buna.

7. Carabus

Vei fi cautat de prieteni buni.

8. Carabus

Cursa - mergand - vizita unor prieteni - pierzand un - prietenie - venind spre tine - vei fi cautat de prieteni buni - zburand - pierdere..

9. Cartita

Vei primi vesti neasteptate de la un prieten de departe.

10. Cartita

Daca visati o cartita sau movilitele inaltate de ea, in realitate sunteti nedumerit pentru ca va aflati in fata unui viitor intunecat. Unele persoane, carora le apare in vis acest animal orb nu se pot elibera de trecut.


Afisare de la 1 la 10 din : 98 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Manuela Statie

Am visat constelatia Carul Mare ,formata din stele foarte luminoase care sapau un sant pe cerul acoperit cu nori pufosi.Stiti ce inseamna?