Semnificatia visului Car

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4576 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Car

Ce insemna cand visezi Car? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Car". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Car" :


1. Alunecare de teren

A visa o alunecare de teren reprezina probleme neasteptate in viata care devin coplesitoare. Visul mai poate reflecta o acumulare emotionala sau un conflict ce apare la suprafata dupa ce a fost tinut inchis foarte bine.

De multe ori, alunecarea de teren in vise sugereaza o supraincarcare emotionala. Sunteti pe punctul de a erupe intr-un mod neasteptat sau chiar violent.

2. Autocar

Visul in care asteptati un autocar indica o decadere / un declin temporar in atingerea obiectivelor personale.

- Daca ati pierdut autocarul in vis, este semn ca un aspect al vietii dumneavoastra a scapat de sub control. Trebuie sa luati lucrurile mai incet si sa va pregatiti un nou plan.

- Daca v-ai urcat in autocarul gresit, atunci visul indica temeri de a face alegeri gresite sau de a merge pe cai gresite.

- Visul in care calatoriti cu un autocar indica faptul ca aveti de gand sa va lasati purtat de multime. Va lipseste originalitatea si controlul asupra senului vietii.

- Daca in vis ati fost implicat intr-un accident de autocar, inseamna ca este timpul sa treceti de la un cadru de grup pe cont propriu. Trebuie sa fiti mai independent.

3. Auzi usa scartaind

Evita conflictele, nu-ti sunt favorabile infruntarile.

4. Barba carunta

Un eveniment apropiat te va intrista.

5. Bolnavi carand

In curand te vei bucura.


6. Buncar

Buncarul in vise simbolizeaza abilitatea de a nu o lua pe cele mai sigure drumuri in viata. Viata este facuta pentru a experimenta, cu bune si cu rele, iar subconstientul dumneavoastra asta incearca sa va spuna.

A visa ca sunteti in interiorul unui buncar indica faptul ca nu va confruntati cu problemele dumneavoastra de furie. In schimb sunteti foarte atent la sentimentele dumneavoastra si totusi acestea continua sa iasa la suprafata. Va este frica sa nu fiti ranit.

7. Car

Gelozie - acoperit - integritate fizica - cu boi frumosi - putere - cu doi cai - in curand vei atinge tinta - cu fan - belsug mare, harnicie, armonie in familie - cu patru si sase cai - reusita in curand - gol - lipsuri - plin - belsug - tras de boi - nemultumiri si vrajba - taranesc cu boi - ai nevoie de relaxare - vazand incarcat - oboseala cu rasplata sigura.

8. Car cu boi

Carul cu boi in vise prevesteste un viitor castig la loterie, la loz in plic.

Daca visati un car cu doi boi atunci inseamna ca sunteti plin de energie si putere.

9. Car cu fan

Carul cu fan in vise inseamna belsug mare, harnicie, armonie in familie.

Pentru mai multe detalii vizitati si interpretarea visului car.

10. Car taranesc cu boi sau cai

Simti nevoia de relaxare.


Afisare de la 1 la 10 din : 97 rezultate

loading...

Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Manuela Statie

Manuela Statie

Am visat constelatia Carul Mare ,formata din stele foarte luminoase care sapau un sant pe cerul acoperit cu nori pufosi.Stiti ce inseamna?