Semnificatia visului Frunze

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Frunze

Ce insemna cand visezi Frunze? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Frunze". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Frunze" :


1. Frunze

(ultima actualizare)

Frunze cazand din arbori (frunze galbene) prevestesc o boala grea, iar daca acestea sunt verzi inseamna noroc, speranta, viitor bun.

In general, frunzele verzi simbolizeaza implinirea dorintelor este aproape.

Gramezi de frunze uscateuscate inseamna ca urmeaza durere si boala, iar daca sunt gramezi de frunze verzi, inseamna sanatate.

2. Frunze de dafin

(ultima actualizare)

Frunzele de dafin simbolizeaza un soi de faima, onoare, succes sau victorie. Poate ca ati reusit sa depesiti o perioada dificila sau poate ca ati dus la bun sfarsit o sarcina complicata si acum sunteti rasplatiti sau vi se multumeste asa cum se cuvine pentru o treaba bine facuta. Alternativ, frunza de dafin este un vestitor al lucrurilor bune, al pacii, al cunoasterii si al vestilor bune.

Coroana cu frunze de laur

Visand o coroana de laur (dafin) inseamna ca va puteti asepta la multe de la aceasa viata, vi se va ivi sansa sa va ridicati deasupra celorlalti.


3. Frunze uscate

(ultima actualizare)

Frunzele uscate din visul nostru pot avea conotatii atat pozitive, cat si negative, de ex: visare frunzelor uscate impreuna cu o vreme mohorata, poate indica faptul ca ati avut o viata grea, presarata cu pierderi si esecuri sau poate ca in acest moment ati ajuns intr-un anume prag al vieti caruia nu ii gasiti nicio cale de a-l depasi. Pe de alta parte, daca ati visat ca este o zi insorita de toamna si va vedeti pasind peste frunzele uscate, simtindule scrasnind dub picioarele dumneavoastra, este semn de liniste sufleteasca, unitate si implinire.

Frunze uscate cazand dintr-un copac

Vand un copac a carui frunze uscate si ofilite cad si se scutura, este semn ca lucrurile nu decurg asa bine. Chiar daca in viata de zi cu zi aveti senzatia ca lucrurile merg din rau in mai rau, trebuie sa va amintiti ca totul are un sfarsit si ca ar trebui sa abordam orice situatie treptat.

4. Frunze verzi

(ultima actualizare)

Visul in care frunze verzi cad din copac prevesteste noroc, bunastare si multa veselie, speranta, un viitor prosper.

Atunci cand visati frunze foarte verzi, pline de viata si mari, proaspete inseamna ca nu veti avea prombleme de sanatate, toate vor megre perfect, sunteti increzator in fortele dumneavoastra, nu duceti lipsa de idei, nici de ajutor sau de sustinere, va folositi imaginatia la maxim si sunteti o fire optimista.

Frunzele verzi in vise mai pot insemna si ca ar trebui sa incercati sa fiti un om mai bun pentru ca in acest fel vi se vor indeplini dorintele.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!