Semnificatia visului Lup

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4589 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lup

Ce insemna cand visezi Lup? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lup". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lup" :


1. Lup

Interpretarea viselor ce implica animale poate fi destul de complexa, unele animale din vise genereaza impresii atat de puternice incat ne pot coplesi logica. Un animal care este adesea o sursa de confuzie si putere este lupul. Temut, nobil, venerat si neinteles, lupul este un simbol puternic in toata lumea. Visele in care isi fac aparitia lupii sunt destul de comune si pot avea conotatie pozitiva si negativa, la fel ca toate visele cu animal, acestea pot reprezenta instinctele animale sau cele primare.

Lupul reflecta inteligenta, legatura profunda cu instinctele si capacitatea de a suporta lupta in vremuri dificile. Alternativ, acesta poate reprezenta aspectele inconstiente ale visatorului sau poate fi un avertisment cu privire la o amenintare iminenta.

In functie de contextul in care apare lupul in visele dumneavoastra si de emotiile pe care le simtiti dupa ce va treziti, visul poate avea semnificatii menite sa va imbunatateasca viata, atat spirituala cat si cea personala.

In general, visarea lupului simbolizeaza supravetuirea, misterul, frumusetea, mandria, increderea in sine, dar si singuratatea. Sunteti capabil sa va pastrati calmul intr-o varietate de circumstante sociale si sa va amestecati cu usurinta si gratie intr-un mediu pe care altii il pot considera dificil. In mod negativ, lupul poate fi simbolul ostilitatii sau al agresivitatii.

Visul in care sunteti atacat de catre un lup poate reflecta o situatie incontrolabila. Din punct de vedere psihologic, acest vis scoate la suprafata emotii nerezolvate in subconstient. S-ar putea va fie frica de faptul ca anumite persoane vor fi suparate pe dumneavoastra, asa ca ati hotarat sa va feriti de conversatii dificile.

Lupul alb reprezinta curajul si victoria. Aveti capacitatea de a vedea lumina chiar si in cele mai intunecate momente.

Daca v-ati visat luptandu-va cu un lup negru, atunci inseamna ca va aflati intr-o negare profunda. Aceasta negare poate implica si suprimarea unor ganduri sau emotii.

Visand un lup ca animal de companie este un semn pozitiv si prevesteste vremuri fericite. Alternativ, visul sugereaza faptu ca in viata de zi cu zi beneficiati de o anumita protectie. Acest vis poate, de asemenea, sa fie reprezentarea unui prieten care va ofera loialitate si dragoste.

Fiind urmarit de catre un lup, este semn ca nu sunteti dispus sa va confruntati cu o problema care v-a afectat negativ viata, in schimb, ati ales sa fugiti de ea.

Urletul unui lup in vise reprezinta strigatul de ajutor a unei persoane din viata de zi cu zi. Fiti mai cu bagare de seama, un cunoscut are mare nevoie de ajutor, chiar daca acesta nu il cere.

O haita de lupi poate simboliza o unitate familiala si evidentiaza sentimentul de apartenenta. Alternativ, haita poate reprezenta o banda sau o grupare intimidanta.

Visul in care ati omorat un lup prevesteste un fel de tradare. Anumite secrete din trecutul dumneavoastra vor fi dezvaluite.

Potrivit unui studiu bazat pe un sondaj online, un grup de psihologi 
- a constatat ca aparitia cea mai frecventa a lupilor in vise este cauzata de o teama sau ca visatorul a suferit o pierdere, in special de natura materiala sau financiara.

2. Lupta

Daca visezi ca esti in milocul unei lupte sau ca alte persoane se lupta semnifica faptul ca vei face anumite lucruri care iti vor aduce respectul celorlalti. De asemenea, daca visezi ca lupti si invingi sugereaza un vis bun, castig. De vei visa ca te lupti si esti invins , vei suferi o nedreptate.

3. Lup negru

Visul in care apare un lup negru reprezinta umbra dumneavoastra. Exista cateva caracteristici ale lupului pe care refuzati sa le rexunoasteti sau sa le includeti in sinele dumneavoastra.

4. Lup alb

Lupul alb in vise inseamna curaj si biruinta. Aveti posibilitatea de a vedea lumina, chiar si in cele mai intunecate zile ale dumneavoastra.

5. Lupta de caini

A vedea o lupta de caini in vise inseamna ca incercati cu disperare sa respingeti un aspect al dumneavoastra de care va simtiti jenat.

A visa o lupta de caini mai poate semnifica un conflict intre dumneavoastra si cineva apropiat. Trebuie sa va indepartati de aceasta situatie.

6. Lupta de cocosi

Daca visati o lupta de cocosi inseamna ca masculinitatea sau mandria dumneavoastra va este atacata. Simtiti nevoia de a va apara masculinitatea.

7. Lupta in cusca

A visa o lupta in cusca sugereaza unele idei sau convingeri aflate in conflict.

Daca visati ca luptati in cusca inseamna ca va simtiti restrictionat sau limitat intr-o relatie actuala. Un anumit aspect din viata dumneavoastra se lupta pentru a fi exprimat sau eliberat.

8. Pui de lup

Visul in care cresteti un pui de lup inseamna ca oferiti sprijin cuiva, il ocrotiti de rau, dar ulterior va va fura, va va distruge.

Daca visati ca puiul de lup devine un animal bland inseamna ca lucrurile vor reveni pe fagasul normal.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!