Semnificatia visului Lup

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4577 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Lup

Ce insemna cand visezi Lup? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Lup". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Lup" :


1. Lup

Dusmanie in ascuns sau in mare secret.

2. Lupta

Daca visezi ca esti in milocul unei lupte sau ca alte persoane se lupta semnifica faptul ca vei face anumite lucruri care iti vor aduce respectul celorlalti. De asemenea, daca visezi ca lupti si invingi sugereaza un vis bun, castig. De vei visa ca te lupti si esti invins , vei suferi o nedreptate.

3. Lup negru

Visul in care apare un lup negru reprezinta umbra dumneavoastra. Exista cateva caracteristici ale lupului pe care refuzati sa le rexunoasteti sau sa le includeti in sinele dumneavoastra.

4. Lup alb

Lupul alb in vise inseamna curaj si biruinta. Aveti posibilitatea de a vedea lumina, chiar si in cele mai intunecate zile ale dumneavoastra.

5. Lupta de caini

A vedea o lupta de caini in vise inseamna ca incercati cu disperare sa respingeti un aspect al dumneavoastra de care va simtiti jenat.

A visa o lupta de caini mai poate semnifica un conflict intre dumneavoastra si cineva apropiat. Trebuie sa va indepartati de aceasta situatie.

6. Lupta de cocosi

Daca visati o lupta de cocosi inseamna ca masculinitatea sau mandria dumneavoastra va este atacata. Simtiti nevoia de a va apara masculinitatea.

7. Lupta in cusca

A visa o lupta in cusca sugereaza unele idei sau convingeri aflate in conflict.

Daca visati ca luptati in cusca inseamna ca va simtiti restrictionat sau limitat intr-o relatie actuala. Un anumit aspect din viata dumneavoastra se lupta pentru a fi exprimat sau eliberat.

8. Pui de lup

Visul in care cresteti un pui de lup inseamna ca oferiti sprijin cuiva, il ocrotiti de rau, dar ulterior va va fura, va va distruge.

Daca visati ca puiul de lup devine un animal bland inseamna ca lucrurile vor reveni pe fagasul normal.Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!