Semnificatia visului Mesaj

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mesaj

Ce insemna cand visezi Mesaj? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mesaj". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mesaj" :


1. Mesaj

(ultima actualizare)

Visul in care trimiti un mesaj sugereaza ca exista un mesaj important pe care trebuie sa il transmiti. Trebuie sa il faci cunoscut si altora.

- Visul in care primesti un mesaj reprezinta un mesaj de la subconstientul tau.

- Daca in vis primesti un mesaj instant inseamna ca primesti un mesaj urgent de la subconstientul tau. Acesta implica increderea in sine.

- Visul in care tu trimiti un mesaj instant reprezinta conexiunea ta cu altii si cu cercul tau de prieteni.

- Visul in care trimiti sau primesti un mesaj text (sms) face referire la felul in care interactionezi cu altii si cu grupul tau de prieteni. Visul poate eluda, de asemenea, implicatii romantice. Alternativ, sms-ul reprezinta mesaje de la subconstientul tau.

- Visele in care ai un mesaj vocal simbolizeaza cateva sfaturi imporante pe care le-ati trecut cu vederea, dar de care trebuie sa ti seama. Trebuie acordata atentie acestui mesaj si trebuie sa vezi cum se aplica acesta in viata de zi cu zi.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Nadia Cioca din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca sora mea ia trimis un sms la barbatul meu cam urat nustiu ce semnifica asta va rog sa mi esplicati dumneavoastra acest vis va multumesc ,,