Semnificatia visului Moarte

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Moarte

Ce insemna cand visezi Moarte? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Moarte". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Moarte" :


1. Moarte

(ultima actualizare)

Moartea indica sfarsitul absolut a ceva pozitiv: o fiinta umana, un animal, o planta, o prietenie, o alianta, pacea, o epoca.

Ca simbol, moartea este aspectul perisabil si distructibil al existentei. Indica ceea ce dispare in ineluctabila evolutie a lucrurilor: ea se leaga de simbolistica pamantului. Dar moartea este si intrarea in lumile necunoscute, ale Iadului sau Raiului.

Cu toate acestea, misterul mortii este, aparent reprezentat prin forme infricosatoare. Aceasta inseamna nu atat teama de topirea in neant, cat impotrivirea, impinsa pana la extrem, fata de schimbare si de o forma de existenta necunoscuta.

Moartea in vise reprezinta trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine, trecere catre altceva, nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.

In mod traditional, visul despre moarte era un semn care prevestea o posibila nastere sau schimbarile unei anumite persoane ori cea a oamenilor din jurul acesteia. Deoarece in vremuri trecute, imaginea mortii conferea o teama ingrozitoare, visele referitoare la moarte mai puteau semnifica si proximitatea unei tragedii profunde si iremediabile, ceva ce trebuia indurat si suportat, mai degraba decat inteles. In vremurile noastre, ca urmare a faptului ca atitudinea oameirii fata de moarte s-a schimbat intru catva, visul simbolizeaza o provocare pe care trebuie infruntata.

Din punct de vedere spiritual, acest vis simbolizeaza parti ne vazute ale vietii: renastere spirituala, omniscienta, invierea si reintegrarea in intregul cosmic. Alternativ, moartea poate insemna si un esec religios, coruptie si cresterea statutului.

La nivel psihic, visul poate semnifica dobandirea constientei de un potential ce a fost trecut cu vederea, ne valorificat pe deplin. Trebuie acordata o deosebita atentie capacitatii de a reinvia aceste talente. Se produce o schimbare in procesul nostru de perceptie, si in consecinta, constituim obiectul unui "proces de triere", precum cea de la adolescenta la maturitate, de la maturitate la batranete, etc.

Moartea unei femei necunoscute inseamna absenta de ploaie

Vedeti si interpretarea visului MORT.

2. Pasari moarte

(ultima actualizare)

Interpretrea acestui vis va fi mult mai simplificata daca va puteti aminti specia pasarilor moarte. Totusi, daca nu va puteti aminti specia, exista unele caracteristici generale cunoscute pentru toate pasarile, care vor avea o inportanta deosebita atunci cand sunt aplicate interpretarii viselor despre pasari.

In general, pasarile moarte simbolizeza moartea viselor. Nu se refera la tipul de vise pe care il aveti noaptea, este vorba despre aspiratiile voastre viitoare.

Pasarile reprezinta un simbol al spiritualitatii sau al libertatii (atunci cand zboara). Acest vis poate simboliza, de asemenea, sfarsitul unei ere sau ainceputul a ceva nou.

O pasare muribunda indica un soi de dezamagire. Probabil are legatura cu o problema care va preocupa de ceva timp.


3. Propria moarte

(ultima actualizare)

Propria moarte in vise sugereaza preocuparea dumneavoastra fata de moarte si ce sentimente va incearca din aceasta cauza. Va retrageti din fata provocarilor vietii. Sunteti lipsit de armonie intre minte si trup. In mod frecvent, visul sugereaza o modalitate de exprima o fisura intre propria persoana si manifestarile vietii.

Visul in care apare imaginea propriei morti poate fi folosit pentru a explora sentimentele altor persoane in legatura cu dumneavoastra.

Daca va visati propria moarte, dar nu aratati ca un om mort inseamna ca una din proprietatile dumneavoastra va fi distrusa sau una din camerele din casa dumneavoastra se va prabusi. Intr-o alta ordine de idei, propria moarte in vise si aratati ca o persoana moarta sugereaza slabiciuni in credinta dumneavoastra.Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (26)


Amalia Elena din Locatie necunoscuta a scris in

Mama mea a visato pe mama ei moarta stand la usa balconului apartamentului ei maturand cozi albe uscate de usturoi pe care le arunca cu farasul peste balcon. Intreband-o ce face cu ele i-a spus ca am puso eu, nepoata ei sa le arunce.

Rosca Gherasim din Constanta, Romania a scris in

Am visat ca ma bateam cu fratele meu mort care voia sa ma omoare dar pina la urma il stringeam eu de git deci lam batut si a fugit

Aurelia Manuela din Spania Dolina a scris in

Am,,visat,,,o femeie,,cu ,fata,,acoperita,care ami deadea ,,spaima,,?

Rodrigues Aurora din Locatie necunoscuta a scris in

Am avut un vis foarte ciudat.Am visat ca diriginta mea e pe moarte.

Adi Cosercar din Locatie necunoscuta a scris in

Eu nu cred in asa ceva

Andutza Dutza din Galati a scris in

Am visat ca fratele meu mai mic a cazut de pe balustrada terasei noatsre ,ca sia spart capul si c-a murit.

Flory Osain din Resita a scris in

Am visat ca mi-a murit o prietena foarte buna si am plans f mult aceasta prietena nu este in tara

Ioana Florina din Locatie necunoscuta a scris in

Eu mam visat cu o batranica care mi-a spus k o sa mor tanara si prima din familie.Oare ce inseamna asta?

Dima Marian Marian din Bucharest, Romania a scris in

E adevarat

Pop Stefan din Locatie necunoscuta a scris in

Si eu am visat ca a murit nevasta mea cu care mam certat cu ea cateva zile an urma si a intrat o vaca an casa ce poate sa ansemne?\r\n

Gabriella Puf din Locatie necunoscuta a scris in

Tatal meu a visato pe mama lui care este moarta ca il certa foarte tare...iar dupa cearta el a murit..?

Caterina Marzuollo din Milan, Italy a scris in

Am visat un drum lung. Ma aflam in autocar, si cand priveam afara, vedeam desert, si multe trupuri de femei. Erau mutilate.

Perie Florentina din Locatie necunoscuta a scris in

Buna, am avut un vis f urat. mama mea este bolnava si am visat ca trebuia sa moara , era lume adunata acasa la noi si asteptam momentul dar ea nu statea la pat , ea umbla printre noi dar era f suparata . eu cu sora mea incercam sa ii vorbim mamei dar ea parca era suparata pe noi si nici nu ne privea . la un moment dat m-am dus in fata unei icoane impreuna cu sora mea si am inceput sa ne rugam sa nu moara sa o mai tina d-zeu in viata , sa depaseasca acest moment . ne rugam si plangeam din adancul inimii. apoi am reusit sa ma apropii de mama si o intrebam ce o doare plangand . ea mi-a spus ca o doare operatia f tare dar daca va muri va scapa . eu m-am asezat in genunchi in fata ei si cu mana pe operatie o rugam sa reziste sa nu moara sa astepte sa mor eu prima si apoi ea . m-am trezit din acest vis distrusa si cu lacrimi in ochi. imi iubesc enorm mama si nu vreau sa o pierd .

Andreea Ioana din Locatie necunoscuta a scris in

Ma visam pe mine moarta, si priveam locul unde am murit.\r\n

Andrei Barna din Bucharest, Romania a scris in

Am visat ca eram mort intr-un mill,pentru ca,cazusem de pe o banda rulanta\r\n

Andrei Barna din Bucharest, Romania a scris in

Si eu vedeam unde muriseram

Irina Versata din Tarnaveni a scris in

A visat copilul meu ca a murit tatal sau si eu si el si cu fratiorul lui plageaau si ca l-a calcat masina si cand ne-am dus sa vedem nu era mort

Dewtssa Bubu din Locatie necunoscuta a scris in

Eu am visat o femeie moarta, ce inseamna?

Paunescu Nicoleta din Ploiesti, Romania a scris in

Da asa e oe o mare schimbare in viata mea

Larisa Lary din Panciu a scris in

Am visat cum 2 fete tranversau strada si le-au calcat masina,dar parca dupa se facusera iar vie,si parca vroiam sa pacalim moartea,adica sa nu mai trecem prin acelasi loc,care pentru mine era un blestem ca tot in locul acela murisa o randunica ce i-mi luase voalu dupa cap

Ana Maria din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat o femeie care manca un mar si dupa ceva timp era in putrefactie .Noapte urmatoare mama verisoarei mele a murit de infart . in alta zi am visat ca verisoata mea , sora celei careia ia murit mama ,a fost muscata de un caine si dimineata chiar ajunsese la spital .

Anna Cori Vaduva din a scris in

Eu am visat-o pe sora mea mai mica in sicriu

OANA BORS din Constanta, Constanta a scris in

Am visat ca o femeie citea undeva si imi spunea ca voi muri la 44 ani

Alex Ionut din a scris in

Am visat ca imi taiam singur gatul cu un cutit, dupa ce m-am trezit eram panicat...ce semnifica asta , e de bine?

Ilie Rusulschi din a scris in

Am visat de 3 ori acelasi vis exact.in ani diferiti.Se facea ca familia mea mergea cu masina pe drum toti din familie mama tata fratele in afara de sora mea erau in masina si fac accident si mor toti 3 .eu primesc aceasta vestea si imediat incep pregatirile de imormintare dar eu nici nu pling nici nu rid primesc asta ca o intimplare normala.Va rog daca stie cineva sa tilcuiasca visele sa ma ajute caci chiar ma sperie acest vis desi is baiat.

Lungu Maria Daria din Bucuresci, Hunedoara a scris in

Buna ziua, am visat ca am murit din nici un motiv, asa, dintr-o data. Apoi am inviat si m-am dus pe un vapor care nu stiam unde se duce. Ce inseamna?