Semnificatia visului Rac

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4626 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rac

Ce insemna cand visezi Rac? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rac". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rac" :


1. Rac

prieteni vicleni, treburile iti merg pe dos
- avand- treburi proaste, despartire
- gatit- dezamagiri in viata sentimentala
- in farfurie- doresti iubirea unei persoane
- la fiert vii mergand- afaceri neamplinite
- mare- gandesti prost despre treburile pe care le ai
- mancand singur sau cu alti- laude, bucurii, satisfactii
- mergand inainte- prevestire buna
- mergand inapoi- indecizii, dragoste cenzurata, dubii, nehotarare, treburile iti vor merge anapoda
- mort- suparare cu iubit(a)ul tau
- muscandu-te- dusman la panda
- negru- intarziere in afaceri
- pe malul apei- vei avea o iubita frumoasa
- pe masa- mari impliniri
- prinzand- noroc in casatorie
- prinzand in apa- sunteti respingator si negativist in aprecieri
- rosii- divort
- vii- semn bun
- vedem un- dificultati personale si profesionale impotriva cuiva.

2. Rac

In traditia occidentala, explicatia data acestui vis este simpla si clara: de visezi rac, iti va merge prost. Romanii dau mai multe explicatii explicatii acestui vis. De exemplu, daca vei vedea rac mergand inapoi, iti va merge rau la serviciu sau in afaceri. De vei visa ca mananci raci, nimic din ceea ce faci nu-ti va reusi. Visul cu raci este totusi bun atunci cand visezi racii mergand inainte. In traditia persana, visul cu rac are trei explicatii. Rac de vei vedea in vis, e prevestire ca vei avea parte de o placere mare. Rac de vei manca in vis, vei avea o bucurie, iar de visezi ca prinzi un rac, insemna ca esti vorbita de rau, a manca- bucurie inseamna, a prinde- cineva te vorbeste de rau, a vedea- vei avea o placere mare.

3. Rac

- Indoiala, rezerve, dai inapoi in fasa unor actiuni, teama, lasitate, renuntare.Cuvantul rac desemneaza, uneori, numai clestele din cauza picioarelor anterioare extrem de puternice sau numai carapacea. Dar mai mult decat picioarele, interesant este modul in care inainteaza si care devine simbolic, ajutand la interpretarea visului: racul avanseaza de-a-ndaratelea. Imaginea unui rac, de altfel rara, poate sublinia comportamentul obisnuit al celui care viseaza: timid din expresia rosu ca un rac, nu avanseaza decat agatandu-se de trecut, ar prefera sa dea timpul inapoi si isi arata adesea clestii in fata unei incertitudini vitale.

4. Raceala

Sa visezi ca ai o raceala semnifica faptul ca ti s-au adresat cateva cuvinte jignitoare din partea unor colegi. De asemenea, regretati ceva ce ati spus in realitate.

5. Racheta

Daca vedeti o racheta in vis indica faptul ca planurile si ideile tale vor fi in curand decolarea intr-un mare fel.De asemenea, racheta din vis semnifica amintirile si gandurile, care va pot zapaci.

6. Rachiu

de te vei visa facand rachiu, zile grele se anunta pentru tine
-in general, orice vis cu rachiu nu este prevestitor de bine.

7. Racla / sicriu / cosciug

prevestire de moarte.

8. A imbraca

Visul in care va imbracati inseamna ca simtiti nevoia de a fi protejat, de a va apara de atacurile celor din jur.

Daca visati ca cineva va imbraca atunci inseamna ca acea persoana va va ajuta si va va proteja.

9. Brad de craciun

Bradul de craciun denota ocazii de bucurie si bun augur, in special cand ati visat ca acesta se afla in casa dumneavoastra. Acesta poate simboliza, de asemenea, nevoia de relaxare si cautarea de pace interioara.

Visand un brad de craciun luminat si impodobit poate prevesti noi emotii pe care le veti gestiona cu inteligenta si respect.

Vazand un brad demontat sau despodobit, prevesteste unele incidente dureroase, in special sufletesti.

Din punct de vedere psihologic este un semn ca, dupa o perioada lunga sau deprimanta totul va deveni mai luminos si mai bine.

Din punct de vedere spiritual este considerat copacul renasterii si al nemuririi, pentru ca el este vesnic verde.

10. Caracatita

Caracatita este una dintre creaturile marine ce apare in vis si care, de regula, poate transmite un mesaj important sau care poate face referire la o personalitate fragila, in functie de marimea acesteia.

In general, cam toate visele despre caractite dezvaluie o stare de spirit indoielnica, nesigura sau problematica. Este posibil sa nu realizati cat de stresati sunteti din cauza unor conflicte sau intamplari de la locul de munca, aceste din urma putandu-va provoca frustrari.

Dar ce inseamna daca am visat o caractita?

Caracatita este un simbol cu multiple semnificatii, in functie de felul cum se prezinta (marime, culoare, etc.) dar si de starea acesteia (daca este agresiva sau timida). De regula, caracatita va fi strans legata de caracateristicile personale individuale, cum ar fi rusinea, capacitatea de a aborda problemle din unghiuri diferite sau situatii la care va este greu sa renuntati.

In continuare vom incerca sa abordam o parte dintre cele mai commune vise despre caractite.

Caracatita uriasa

Visul in care va apare o caractita uriasa denota faptul ca aveti o personalitate complexa si, de cele mai multe ori, indepliniti sarcini multiple. De asemenea, caracatita de dimeniuni mari poate avea si conotatii negative, aceasta poate arata faptul ca din cauza resposabilitatilor mari tindeti sa deveniti tot mai deprimat.
Daca in vis vi se vor arata multiple caracatite uriase care va ataca sau par a fi amenitatoare, inseamna ca din cauza numeroaselor obligatii, presiunea pe dumneavoastra o sa devina tot mai mare.

Caracatita mica

Aparitia unei caracatite mici in visul dumneavoastra indica sentimente de neajutorare si incercarea de a evita anumite situatii. De asemenea, visul poate aparea si din cauza lipsei de incredere de sine in urama unor situatii dificile.

Pui de caracatita

Puiul de caracatita denota capacitatea dumneavoastra de a va adapta la orice situatie. Cu toate acestea, va lipseste abilitatea de a prelua controlul asupra situatiei.

Caractita pe corpul tau

O caracatita atasat de corpul dumneavoastra poate indica faptul ca va aflati intr-o situatie destul de comlicata, cel mai probabil aceasta situatie implica relatia cu partenerul. De asemena, visul poate face referile la o fire posesiva si la o anume placere in a controla partenerul.

Carcatita moarta

Visand o carcatita moarta indica incapacitate in depasirea obstacolelor curente. Cu toate acestea, daca dumneavoastra ati omorat caracatita, este un semn bun, inseamna ca veti rezolva o problema coplesitoare.

Find atacat de catre o caractita

Atacul caractitei poate prevesti insulte sau atacuri din partea unei presoane ori o tradare miseleasca.

Gatind caracatita

Visul in care gatiti sau mancati o caracatita poate indica pierderea unei prietenii . Pe de alta parte, daca actunci cand gastiti caracatita ii taiati doar tentaculele si le folositi doar pe acestea, visul indica eiminarea sau indepartarea unui inamic.


Afisare de la 1 la 10 din : 32 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!