Semnificatia visului Rata

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Rata

Ce insemna cand visezi Rata? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Rata". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Rata" :


1. Rata

(ultima actualizare)

Rata in vise poate fi ambele, un semn rau, cat si unul bun, toate acestea in functie de context.

Vazand rate in vis reprezinta, in general, conexiunea si flexibilitatea dintre lumea fizica si taramul spiritual. Sunteti capabil sa va amestecati si sa va adaptati in diverse situatii, cum ar fi mersul pe uscat, inotul in apa si zborul in aer.

In trecut, potrivit traditiei noastre, se credea ca daca vezi o rata sau mai multe, acestea prevestesc probleme, iar daca visezi ca prinzi o rata, atunci este semn ca cineva va vorbeste de rau.

Mancand carne de rata este considerat un semn de bun augur, deobicei acest vis prevesteste ceva bun care va poate iesi in cale. Acest vis este, adesea, asociat cu norocul.

Impuscand in vis o rata, este semn de invidie din partea cuiva.

O multime de rate macaind simbolizeaza lucruri bune care va sunt menite sa se intample, persoanele din jurul dumneavoastra nu prea sunt deacord cu ele. In mod alternativ, acest vis simbolizeaza si sentimentul ca nu sunteti luat in serios.

Rate alergand in vise, reprezinta un secret important pe cale de a fi dezvaluit.

Visand boboci de rata este semn de vremuri bune, bucurie si fericire alaturi de cei mici. Va veti bucura de prezenta copiilor si veti juca un rol de ghidare. Poate ca veti face babysitting pentru cineva sau veti lua copii pentru o scurta excursie.

Rata intr-o apa murdara se refera la capacitatea dumneavoastra de a depasi emotiile. In curand in calea dumneavoastra se vor ivi probleme emotionale.

Ciocuri de rata in vise. Daca visul a fost focalizat pe un cioc de rata, acesta va sugereaza ca vi se vor spune jumatati de adevaruri. Cu toate acestea, aveti capaciteatea de a distinge micile minciuni strecurate intre aceste adevaruri.

Vazand sau fiind ciupit / muscat de o rata in vis, reprezinta faptul ca aveti o persepectiva pesimista intr-un proiect curent. Din cauza unei astfel de perspective pesimiste va veti mobiliza foarte greu. Luati in considerare si partile corpului de care ati fost ciupit, astfel veti putea interpreta visul mult mai in detaliu.

Ouale de rata sugreaza prosperitatea, Atentie, aceasta prosperitate este una pe termen scurt.

Rata neagra reprezinta sentimente de frustrari, intarzieri si piedici in rezolvarea problemelor. Neplaceri si nemultumiri asupra obiectivelor stabilite.

Rata alba in vise, ca si cea neagra, nu este un semn prea bun. Adesea, aceasta semnifica inselaciune si sentimente de falsitate.

Rata salbatica sau un cuib de rata salbatica in vis este un semn bun. Acesta poate indica prosperitate si abundenta in viitorul apropiat, pentru sumneavoastra si familie.

2. Rata

- pe apa - vizeaza capacitatea de a depasi cu bine emotiile sau problemele emotionale care vor urma
-forta ta de a depasi orice impas
-- rata moara - vei fi doborat de emotii negative, trairi emotionale periculoase, esecuri in amor
-- in zbor - folosesti perfect ratiunea si logica pentru a depasi impasul actual
-ai solutii inteligente de a iesi din impas
-- pe uscat - dificultati in a rezolva acum probleme actuale, nu te simti in largul tau, oprelisti, frustrari, intarzieri in rezolvarea problemelor.

3. Rata pasare

Vei avea un necaz legat de apa.

4. Ratacit

De vei visa ca te ratacesti in padure, semn rau este, iti va merge prost.

5. Ratacita

De vei visa ca te ratacesti, rau iti va merge in viata reala: nici unei actiuni nu-i vei da de capat, mai nimic nu vei putea duce la bun sfarsit.

6. A curata

(ultima actualizare)

Visul la a curata are mai multe semnificatii. Depinde ce visati:

- baia - idei lucide si bine exprimate

- bucataria - perioada optimista, sanatate buna

- casa - veselie si fericire

- crama - bucurie

- haina - extravaganta excesiva

- legume - discutii in familie

- mazarea - fericire si prosperitate, sperantele dumneavoastra se vor realiza in curand

- praful - veste neasteptata

- praful de pe mobila - vitalitate si mare putere de munca

- poteca - obstacole grele, dar pe care le treceti

- rufe - veti avea noroc

7. Apa sarata

(ultima actualizare)

Apa sarata in vise simbolizeaza lacrimile. Visul s-ar putea sa indice o izbucnire emotionala sau o suferinta.

Daca visati ca gustati apa sarata inseamna ca veti avea o durere apasatoare la inima, cel mai probabil veti suferi din dragoste.

8. Bariera la cale ferata

(ultima actualizare)

O bariera coborata la trecerea de cale ferata poate prevesti faptul ca, pentru moment, dumneavoastra bateti pasul pe loc, iar sentimentele se afla in punctul zero.

Bariera ridicata inseamna ca recent in centrul atentiei dumneavoastra au intrat alte persoane, cu unele realizari semnificative.

9. Bratara

(purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii
-(rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii
-(gasind) noi indatoriri.

10. Bratara

Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .


Afisare de la 1 la 10 din : 23 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!