Semnificatia visului Roz

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Roz

Ce insemna cand visezi Roz? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Roz". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Roz" :


1. Roz

(ultima actualizare)

Culoarea roz din visele noastre contine o semnificatie simbolica destul de profunda si este asociata cu senzualitatea, afectivitatea, bucuria, dragostea, fericirea, dulceata, bunatatea si afectiunea. De asemenea, rozul este sinonim cu calitatile feminine precum sensibilitatea si compasiunea.

2. Rozatoare

(ultima actualizare)

A vedea o rozatoare in vise simbolizeaza murdaria, repulsia sau moartea. Exista o influenta negativa in viata dumneavoastra. Ar trebui sa verificati si ce fel de rozatoare visati si care este semnificatia acesteia in visele dumneavoastra.


3. Rochie roz

(ultima actualizare)

Rochia roz este un simbol destul de ambiguu, aceasta avand multiple semnificatii precum: iluzii, noroc in dragoste, inselaciune, sperante, etc.

Trebuie sa luati in considerare faptul ca uneori, in functie de visator, hainele de culoare roz vor indica o naivitate excesiva.

Vazand o rochie roz in vis ar putea face referire la unele dorinte sau asteptari nerealiste din viata de zi cu zi. De asemenea, visul arata o situatie sau o preoblema care pentru dumneavoastra este oarecum neclara. Aveti tendinta de a nu va increde in propria capacitate de a va atinge obiectivele.

Daca v-ati visat purtand o rochie roz, este semn ca in curand veti scapa de ceva rau din viata dumneavoastra (o persoana, o povara, etc.), dar , pentru ca aceasta sa se infaptuiasca, va trebui sa va schimbati comportamentul.

Daca un barbat s-a visat imbracat in haine de femeie roz (rochie roz), inseamna ca acesta se confrunta cu pierderea masculinitatii si dizgratie din partea celor apropiati. Alternativ, rochia roz simbolizeaza descurajare si indurarea unor dificultati.

4. Sarpe roz

(ultima actualizare)

A visa un sarpe roz prevestete vizita neasteptata a cuiva de departe.

Daca visati un sarpe roz mort inseamna ca veti avea ghinion.

Observarea unui sarpe roz inofensiv ar putea simboliza o anume transformare personala sau poate face referie la unele comportamente personale negative de care nu sunteti constienti. In mod alternativ, sarpele roz ar futea face referire la o persoana de sex feminin care poseda diverse calitati periculoase.

5. Trandafir roz

(ultima actualizare)

Trandafirul roz in vise inseamna romantism, o dragoste proaspata, care fiind la inceput este doar in stare platonica.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!