Semnificatia visului Sot

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sot

Ce insemna cand visezi Sot? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sot". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sot" :


1. Sot

(ultima actualizare)

Daca va visati sotul semnifica faptul ca o sa primiti neincredere din partea rudelor. De asemenea, daca ati visat sotul ca v-a batut sau v-a certat, sugereaza, o atitudine ostila si priviri rautacioase din partea rudelor. Alternativ, daca sotul va iubea si avea grija de dumneavoastra este semn de relatii bune cu rudele, intelegere si respect.

2. Sot mort

(ultima actualizare)

Vise cu sotul decedat

Atunci cand oamenii care au decedat apar in visele noastre acestea pot fi foarte dificile si va pot tulbura intreaga zi.

Sotul poate fi una dintre cele mai importante surse de sprijin din viata noastra. In timp ce parintii, fartii si surorile, precum si toate celelate grade de familie va pot oferi un sprijin si va sustin intr-un fel sau altul, exista un anumit tip de dragoste si companie pe care numai un sot le poate oferi.

Un sot mort in vis este un simbol care trebuie luat foarte in serios. Daca aveti un vis, in care va vedeti sotul mort (dar in realitate acesta nu este), acest lucru este pentru ca sunteti ingrijorata cu privire la relatia vostra. Credeti ca v-ati certat cu sotul dumneavoastra atat de mult incat relatia voastra este moarta pentru tine. Alternativ, visul poate reprezenta anxietate cu privire la starea de sanatate a sotului dumneavoastra.


3. Sotie

(ultima actualizare)

A va vedea sotia in vise inseamna probleme nerezolvate, discordie. Acordati mai multa atentie sentimentelor din vis deoarece ar putea sa va scoata in evidenta acele sentimente pe care nu vi le exprimati in viata reala.

Visul in care va visati sotia goala sugereaza indispozitii, minciuni, iar daca ati visat ca v-ati certat cu sotia inseamna ca este posibil sa va despartiti pentru o perioada de timp sau chiar sa divortati.

Daca sotia este bolnava in vis inseamna ca veti depasi anumite situatii dificile intr-un timp cat mai scurt.

Visul in care sotia este vesela si sanatoasa va previne sa va pregatiti sa faceti fata unor neplaceri, iar daca visati ca sotia dumneavoastra isi vopseste parul sugereaza ca veti avea parte de o surpriza uimitoare.

Daca visati ca sotia dumneavoastra este este amabila si binevoitoare inseamna ca veti avea parte de un venit material dintr-o afacere riscanta.

Visul in care sotia face curat in casa si gateste sugereaza o viata de familie linistita, armonioasa.

Daca visati ca aveti o sotie, desi nu sunteti casatorit in viata reala, inseamna ca vi se evidentiaza aspectele feminine ale dumneavoastra. Ar mai putea semnifica si faptul ca va doriti o relatie serioasa.

4. Fostul sot / Fosta sotie

(ultima actualizare)

Visul in care apare fostul sot sau fosta sotie indica faptul ca in momentul de fata te afli intr-o situatie in care nu doresti sa mai fi. Acest vis mai sugereaza si faptul ca te confrunti cu o relatie similara sau o situatie care te face sa te simti nefericit(a) si inconfortabil(a).
Alternativ, visul in care stai impreuna cu fostul sot / fosta sotie face referire la faptu ca subconstientul repeta aceleasi vechi tipare din acea relatie in relatia curenta. Faci aceleasi greseli si reactionezi in acelasi mod.Afisare de la 1 la 4 din : 4 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!