Semnificatia visului Tara

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Tara

Ce insemna cand visezi Tara? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Tara". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Tara" :


1. Tara

de te afli in ea- vei scapa de rautate
- lenevind la- primesti vesti neplacute
- poteca la tara- munca grea si obositoare iti va aduce rasplata
- straina- semn bun
- vazand drapelul- putere.

2. Tara straina

(ultima actualizare)

O tara straina in vis semnifica un semn bun, fericire, noroc.

Daca visati ca va aflati intr-o tara straina reprezinta o schimbare pentru dumneavoastra. Amintiti-va cum va-ti simtit in vis. Daca vi-a fost frica si v-ati pierdut atunci inseamna ca nu sunteti pregatiti de o schimbare, ca nu sunteti dispusi sa lasati trecutul in urma. Daca sunteti incantati, fericiti in acel loc necunoscut, atunci inseamna ca sunteti pregatiti de schimbare.


3. Taraba

(ultima actualizare)

Taraba in vise inseamna ca veti astepta in zadar rezultatul actiunilor dumneavoastra.

4. Tarana

(ultima actualizare)

Daca visezi tarana proaspat rascolita in jurul florilor sau copacilor semnifica belsugul si sanatatea pentru cel care viseaza. De asemenea, a curata tarana de pe un cuptor sau de pe o soba sugereaza incurcaturi.Daca cineva arunca tarana spre tine e semn de necazuri in viitor

5. Tarantula

(ultima actualizare)

Tarantula in vise reprezinta partea dumneavoastra intunecata si sinistra. De asemenea, visul mai simbolizeaza si imaginea unei femei din viata dumneavoastra.

Visul la o tarantula ar mai putea fi si o predictie ca persoanele in care va incredeti va vor trada. Nu va vor ajuta intr-o situatie dificila, dar importanta. Dezamagirea si frustrarea dumneavoastra nu vor cunoaste limite. Trebuie sa va calmati si sa incercati sa analizati situatia din toate punctele de vedere. Daca sunteti sigur ca aveti absoluta dreptate si nu ati facut nimic gresit, atunci este momentul sa va scapati de acei oameni. Veti cunoaste persoane care sa impartaseasca aceleasi puncte de vedere cu dumneavoastra. Daca va asumati ca este vina dumneavoastra, atunci trebuie sa ii intelegeti si sa incercati sa le demonstrati ca a fost o neintelegere.

Daca visati ca sunteti muscat de o tarantula inseamna ca trebuie sa aveti grija sa nu dati de probleme. Aveti tendinta sa credeti ca nu este nimic grav, dar va inselati. Aveti grija la oamenii fara scrupule si sa nu aveti incredere deplina in nimeni de la locul de munca.

Visul in care omorati o tarantula sugereaza ca s-ar putea sa suferiti anumite pierderi financiare. Aveti mare grija la modul cum va conduceti afacerea. Nu ratati nici cel mai mic detaliu deoarece ar putea fi crucial in cariera si bunastarea dumneavoastra. De asemenea, visul mai poate insemna si victoria dumneavoastra impotriva celor rauvoitori.

6. Bratara

(purtand) limitarea actiunilor, oprelisti, stapanirea impulsurilor interioare, frustrari pe plan profesional, obligatii si datorii
-(rupta sau pierduta) eliberare de constrangeri, lipsa de griji si datorii
-(gasind) noi indatoriri.

7. Bratara

Daca visezi ca gasesti o bratara este semn ca vei primi o mostenire Daca visezi ca pierzi o bratara este semn ca vei avea anumite probleme Daca visezi ca porti o bratara pe brat inseamna ca vei primi un cadou si vei avea un mariaj fericit O bratara la glezna este semn de neplaceri produse de prietenii barfitori .

8. Bratara

Noroc, bucurie, prosperitate - avand - casatorie - cineva iti pune la mana o - te vei indragosti si daca n - ai facut - o te vei casatori - cumparand - datorii, sclavie, necredinta pentru indragostiti - murdara - dusmanii sunt impotriva ta - purtand - dragoste ascunsa - pierzand altul - bucurie urmata de o durere ascunsa - rupta - dusmanii uneltesc impotriva ta - pierzand tu - vei ajunge sarac - zarind la altul - mare pierdere - zarind la tine - dependenta de o persoana straina.

9. Bratara de argint

(ultima actualizare)

Bratara de argint in vise inseamna cresteri la profitul cuiva. De asemenea, visul se refera la faptul ca aveti o imaginatie bine dezvoltata. Alternativ, visul la o bratara de argint ar putea fi interpretat ca si observarea omagiilor religioase realizate de cineva.

Daca visati ca aveti la fiecare incheietura cate o bratara de argint inseamna dezamagire sau pierderi cauzate de unul din prieteni.

Visul in care vi se ofera o bratara de argint reprezinta o relatie fericita pe viitor. Visul mai indica si faptul ca veti fi capabil sa preveniti orice pierdere financiara.

10. Bratara de aur

(ultima actualizare)

Bratara de aur in vise inseamna bunastare. Este simbolul legaturilor stranse, bazate pe incredere.


Afisare de la 1 la 10 din : 21 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!