Semnificatia visului Ura

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Ura

Ce insemna cand visezi Ura? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Ura". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Ura" :


1. Uragan

primul pas gresit va fi un dezastru
-- fiind in- urmeaza in viata ta o perioada extrem de zbuciumata
-- vazand- cel mai rau semn din vise.

2. Urat / urata

carpa- temeri, nesiguranta
-- fata- ai facut o proasta alegere intr-un moment dat
-- fata- grija mare
-- frate ce se poarta- noroc apropiat mare
-- palma- insarisfactii
-- peisaj- dezamagire pe plan sentimental
-- vrajitoarea- legatura sentmentala a ta nu este buna.

3. Ura

Daca visezi ca porti ura unei persoane inseamna ca esti un om cu suflet mare, capabil de sentimente extreme si puternice, deosebite. Ura din vis mai poate fi vazuta si asemeni unei dezamagiri ce te va coplesi in viitorul apropiat sau mai poate sa fie privita asemeni unei activitati care pur si simplu nu e pe placul tau si iti produce multe stari de dezgust.

4. Urangutan

Urangutanul in vise simbolizeaza dificultatile din fata dumneavoastra, dar care nu sunt atat de serioase precum par la prima vedere. Inainte de a intra in panica si de a cere ajutor, incercati sa va rezolvati problemele de unul singur, mai ales, veti castiga experienta.

A vedea un urangutan in vise inseamna ca cineva se foloseste de dumneavoastra pentru a avea castig de cauza. Probabil ca nici nu va veti da seama ca "ajutati" pe cineva in acest fel. Aveti grija si nu va implicati in afaceri suspecte. Nu toti cei din jurul dumneavoastra sunt atat de sinceri precum credeti.

Uneori, urangutanul este un simbol al relatiei intre mama si copil. Daca animalul s-a prezentat dumneavoastra in vis, atunci probabil este un semn ca ar trebui sa analizati relatia dintre dumneavoastra si mama dumneavoastra.

5. Furand

De vei visa - primejdie infricosatoare - din casa - folos mare, imbogatire - nestemat - depresiune - rubine - vei fi ajutat sa iesi dintr - o situatie dificila.

6. Gura

Dorinta de a te exprima si a te face inteles
- (frumoasa) amabilitate, vorbe frumoase, ganduri bune, armonie si intelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere
- (urata) opusul celor de mai sus.

7. Gura

- Gura simbolizeaza partea devoratoare si revendicativa din noi. De asemenea, poate simboliza si latura receptiva a personalitatii. Ceheia spre o interpretare corecta ne-o furnizeaza circumstantele visului. Uneori, gura semnifica latura feminina a firii noastre.

- Daca vezi o gura in vise este semn ca simti nevoia sa te exprimi, sa vorbesti despre o problema ce te deranjeaza. Alternativ, visul sugereaza faptul ca ai spus rea multe si ar cam fi cazul sa iti ti gura.

- Daca in vis ai gura uscata inseamna ca iti pierzi cuvintele, ai o priblema in a-ti exprima sentimentele. Alternativ, visu poate fi o realitate, poate ca intr-adevar iti este sete.

- Daca ai visat ca tu sau altineva iti acopera gura inseamna ca esti impiedicat sa iti exprimi in intregime sentimentele. Este, de asemenea, un semn ca poate vorbesti prea multe si ca ar trebui sa sti cand sa taci.

 - de femeie - semn de dragoste
- - fara dinti - marirea eforturilor
- - foarte mare - clevetiri, boala
- - frumoasa - fatarnicie
- - frumoasa de barbat - sot betiv
- - inchisa - temei nejustificat, repusie
- - intredeschisa cu dintii coltosi - nenorocire in casatorie
- - mare - onoare si belsug in casa
- - mica - folos - pe care nu o poti deschide - primejdie de moarte
- - razand - vei face fata unei situatii uimitoare
- - schimonosita de plans - purtare nesabuita
- - vorbind cu cineva - comunicare
- - zbarcita de baba - discutii placute.

8. Jura / Juramant

Angajamente, promisiuni ce trebuie respectate, loialitate, fidelitate, credinta.

9. Muraturi

Visul in care vedeti sau/si manaci muraturi este semn de teama, neliniste si care poate aduce vesti proaste. Traiti cu sentimentul de parca in orice clipa ati putea da peste un necaz.

Daca ati visat ca puneti la murat legume (castraveti, gogosari, varza, gogonele, sfecla, etc.), inseamna ca urmeaza vremuri dificile si va pregatiti mental cat de bine puteti pentru a putea face fata. Un mijloc important de supravetuire si de a trece prin conditii dificile este autoconservarea. In mod alternativ, murarea legumelor in vise, poate fi un semn pentru o perioada opotuna economisirii banilor. Este acel moment din an cand va permiteti si puteti pune ceva banuti deoparte.

10. Curatenie

Daca visezi ca faci curatenie semnificca faptul ca iti faci ordine in viata, incerci sa iti dai seama ce vrei , alegeri pe care le faci, decizii pe care va trebui sa le iei si care te deruteaza, gasirea unor solutii, a unor raspunsuri. De asemenea, nevoia de curatenie si de ordine corespunde unei dorinte de claritate interioara, de reorganizare si structura.


Afisare de la 1 la 10 din : 109 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!