Semnificatia visului Vas

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Vas

Ce insemna cand visezi Vas? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Vas". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Vas" :


1. Vas

aducand cu apa- pierdere de bunuri
- astupand- fa economie
- de argint- inaltare in rang
- de aur- numirea intr-un post mare
- de flori- bucurie
- de lut- vei dobandi avere
-de metal- calatorie norocoasa
- lovirea- intelegere, veste
- lovirea cu ciomagul- impacare cu dusmanul
- cu cutitul- boala cu junghiuri
- cu palma dreapta- neantelegeri in familie
- cu palma stanga- musafiri certareti nepoftiti
- cu picioarele- regrete pentru un domn
- de nichel- casatorie
- de pamant- viata cinstita si fericita
- gol- dificultati
- planta in- sa te astepti la o schimbare in bine
- plin- belsug
- pui flori in- noroc si castiguri
- umplerea unui- companie placuta
- visand cum se sparge cu ulei- nenoroc.

2. Vas / vase

de vei vedea, in vis, vas de aur sau de argint, promovare, inaintare inseamna
-vase de fier de vei visa, semn al unei casatorii norocoase este.

3. Vasc

(ultima actualizare)

Vascul in vis, reprezinta sarbatoare, dragoste , tovarasie si sentimente placute deoarece vascul este o planta cu afectiune sufocanta. De asemenea, daca visati ca sarutati o fata sub vasc, sugereaza o relatie care ar putea fi trecatoare.

4. Vase murdare

(ultima actualizare)

Vasele murdare si nespalate in vise semnifica nemultumirea si perspectiva pesimista a dumneavoastra. Este posibil sa fi trecut cu vederea unele probleme din viata dumneavoastra sau nu v-ati confruntat cu propriile emotii.

Daca visati vase murdare si sparte inseamna ca veti fi nefericit in dragoste.

5. Vaselina

(ultima actualizare)

A visa vaselina reprezinta sentimente de tristete si regret, fie datorita pierderii unui prieten sau din cauza unui secret iesit la suprafata.

Visul in care folositi vaselina indica faptul ca exista anumite probleme care necesita o atingere mai usoara, mai linistita. Visul mai poate insemna ca veti ajuta multe persoane sa treaca peste dificultati. Alternativ, vaselina in vise mai sugereaza ca sunteti pregatit sa vindecati o rana emotionala si ca este timpul sa mergeti mai departe.

6. Vasla

(ultima actualizare)

Daca ati visat o vasla intinsa pe o barca inseamna ca in viitoare luni veti pleca intr-o calatorie.

A purta o vasla grea in mana este un avertisment. Sub nicio forma sa un imprumutati mari sume de bani nimanui, nici macar rudelor sau celor apropiati. Acest vis prezice faptul ca in curand va trebui sa faceti anumite cumparaturi neasteptate.

O vasla rupta in vise va sugereaza sa nu va aratati sentimentele catre persoana iubita atat de emotional. Este de inteles ca va este dificil sa restrangeti din pasiune si dragoste, dar incercati totusi altfel partenerul dumneavoastra se va speria de ardoarea pe care o aveti. Alternativ, un asemenea vis poate prevesti ca bucuria este inlocuita de lacrimi si tristete.

Daca visati ca plutiti pe un rau intr-o barca fara vasle inseamna ca in curand veti fi atras cu forta intr-un vartej de probleme si griji. Din nefericire, nu veti fi capabil sa rezolvati rapid situatia, astfel ca nu incercati sa punteti la suflet tot ceea ce se intampla. A pierde vasla in mijlocul raului / lacului sugereaza o boala serioasa poate chiar moartea unei rude. Daca ati visat ca ati pierdut ambele vasle atunci s-ar putea sa se intample o tragedie care va va afecta ambii parinti.

Visul in care vasliti cu doua vasle de diferite lungimi prevesteste o promotie si o propunere de afaceri foarte atractiva care ar fi logic sa o acceptati.

A visa ca sunteti intr-o barca si sunteti singurul care vasliti inseamna ca va veti asigura controlul asupra afacerii cuiva.

In manualul lui Miller, vasla in vise semnifica frustrare si pierdere. Este posibil ca circumstantele va vor forta sa uitati de propria fiinta pentru binele prietenilor si a rudelor.

7. Vasle

(ultima actualizare)

A vedea sau a folosi vasle in vise inseamna controlul asupra emotiilor dumneavoastra. Sunteti capabil sa treceti prin viata bazandu-va doar pe lectiile si aptitudinilie pe care le-ati dobandit.

Daca visati ca vasliti cu energie inseamna ca trebuie sa abordati o situatie cu mai multa agresiune si determinare.

Visul in care vasliti cu o singura vasla indica faptul ca va invartiti in cerc si nu ajungeti nicaieri. Aveti nevoie de ajutor intr-o anumita situatie. Alternativ, visul sugereaza ca va lipseste un partener de viata.

Daca visati ca pierdeti o vasla inseamna ca vi-ati pierdut din indemanare sau ati luat ceva de-a gata fara sa ganditi.

8. A spala vase

(ultima actualizare)

Vasele din visele noastre pot reprezenta atitudini, idei sau concepte. Daca acestea sunt murdare si nespalate, atunci acestea prevestesc nemultumiri si o perspectiva incerta. In mod alternativ, acestea pot fi si un semn de noi planificari. Mergeti mai departe, faceti planuri si cu un efrort relativ mic veti trece peste problemele zilnice.

Fiind obligat sa spalati vasele altcuiva sau in casa altcuiva simbolizeaza faptul ca in viata de zi cu zi traiti cu un sentiment de indatorare fata de cineva. Tot acest vis este un semnal de alarma in ceea ce prevesteste neputinta dumneavoastra din viata de zi cu zi.

A vedea vase spalate si lusturite asezate pe raft sugereaza faptul ca faceti tot posibilul sa fiti aproape de cineva sau sa profitati la maxim de o situatie. Alternativ, visul simbolizeaza faptul ca incercati din rasputeri sa faceti o impresie buna la locul de munca sau in cercul de prieteni.

9. Nevasta

a lua- viata buna.

10. Nevastuica

Sotia ta iti aduce necazuri
- mai multe- prietenie cu o femeie rea.


Afisare de la 1 la 10 din : 10 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!