Semnificatia visului A muri

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului A muri

Ce insemna cand visezi A muri? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "A muri". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "A muri" :


1. A muri

(ultima actualizare)

A visa despre moarte reprezinta schimbarea. Personalitatea sau situatia din viata se schimba in bine sau in rau. O anumita parte din viata dumneavoastra a ajuns la final, o era s-a sfarsit sau rolurile s-au schimbat. Alternativ, visul reflecta esecul sau pierderea.

Daca visati ca muriti inseamna anumite schimbari interioare, transformari, autodescoperire si dezvoltare pozitiva. Treceti printr-o faza tranzitionala si deveniti mai iluminat, mai spiritual.

Visul in care va inscenati moartea sugereaza ca preluati controlul vietii dumneavoastra si o luati de la capat. Va doriti schimbari in viata dumneavoastra.

A visa moartea unui prieten sau a unei rude inseamna ca ceea ce reprezinta acea persoana in viata dumneavoastra s-ar putea sa se piarda.

Daca visati ca mor oameni rai este un semn ca unele aspecte au fost confruntate. Aspectele negative ale personalitatii dumneavoastra au fost invinse de influente pozitive. Daca visati ca oamenii buni mor inseamna ca aspectele pozitive ale personalitatii dumneavoastra sunt invinse de influente negative.

Vedeti si interpretarea visului moarte.
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!