Semnificatia visului Biserica

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Biserica

Ce insemna cand visezi Biserica? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Biserica". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Biserica" :


1. Biserica

Cineva iti va face mult bine.

2. Biserica

Chiar si pentru atei sau oamenii care nu sunt religiosi biserica este un loc al reculegerii. Cine viseaza ca este intr-o biserica este in cautarea linistii si echilibrului interior. Spatiul semiobscur din biserica simbolizeaza nehotararea resimtita in realitate. Daca visati ca drumul spre biserica este blocat, inseamna ce trebuie sa rezolvati conflictele care apar in viata de zi cu zi. Daca in biserica se produc lucruri obsecene, acest lucru simbolizeaza nespatanirea sau problemele din viata intima, care trebuie sa fie luate in serios. Vechi talmacitori de vise considerau ca, daca visati ca veti lua parte la un servicxiu divin, in realitate veti fi consolat(vezi de asemenea preot, serviciu divin, templu)

3. Biserica

Calm, liniste, ocrotire, protectie benefica, realizarea sperantelor - asculta predica la - pozitie nesigura la serviciu, - avand - cineva iti face mult bine - arzand - mare nenorocire - baiat in - esti impulsiv - clopote sunand la - nelinisti ascunse - daramata - relatii proaste, prevederi rele - faramata - necaz, ghinion - femei in interior - imprudente cu consecinte proaste - iesind - scapi de o complicatie - intrand - neliniste - in care te rogi - vei scapa de multe necazuri - in interior - nesocotinta cu efect grav - mare - dispute, te amesteci in dispute religioase - orga de - sa - ti revizuuiesti planurile - nu putem sa ne apropiem - deziluzii - preot - altii se ocupa de tine - privind - fericire - rugandu - te - usurare, scapi de necaz, confort - surpandu - se - nebunie, boala , moarte - trecand pe langa - clevetiri - uitandu - te la ea - vei avea putina mangaiere - vazand - nenorocire, primejdie de razboi - vazand din afara - noroc - visand - inaltare sufleteasca - zidind - nunta in familie.

4. Biserica

Biserica zidind, in vis, nunta prevesteste incendiu de biserica de vei visa, ti se va intampla ceva rau biserica in care te rogi - vei scapa de multe necazuri biserica mare, frumoasa, de vei visa, curatenie sufleteasca prevesteste, pocainta si putere de a-ti infrange pornirile rele: sufletul tau e pe drumul cel bun biserica in ruina de vei visa, semne de nefericire, de boala, asteapta-te la intamplari neplacute.

5. Altar (de biserica)

(ultima actualizare)

Prezenta unui altar in visele noastre semnifica necesitatea renuntarii la un asepect deosebit de important din viata noastra. In general visele cu reprezentarea unui altar simbolizeaza convingerile religioase, dar de multe ori pot sugera si scindarea intre latura fizica si cea spirituala.

Din punct de vedere psihologic, suntem victima unui sacrificiu, fie acceptat de bunavoie, fie impus.

Daca privim visul din punct de vedere spiritual atunci acesta poate sugera armonia cu divinitatea.

6. Mireasa in biserica

(ultima actualizare)

Visul in care apare o mireasa in biserica simbolizeaza un parteneriat sau o legatura.

Daca visati o mireasa in biserica, care isi spune juramintele atunci inseamna uniunea, legatura altora.Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (12)


Cristina Iuliana din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca,da-m flori in biserica

Ana Maria Iovita din Alba, Italy a scris in

Am visat ca faceam curatenie in biserica

Katy Boldis din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat biserica

Diana Zavragiu din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca eram in marginea corului in biserica mea si cantam o strofa dintr-un cantec si toti oameni se uitau foarte mirati si inca tin minte versurile strofei : i-am inima in mana ta scrie pe ia imnul Tau \ i-am inima sub aripa ta \ protejeazo de ce ii rau

Rebecca Naomi din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca slujba era afara... parca

Julia Albu din Constanta, Romania a scris in

Ce inseamna cand vizesi ca dansezi in biserica

Marialacrimioara Nitas din Locatie necunoscuta a scris in

Am vizat ca am fugit de necuratul si a tot venit dupa mn sa ma ia am ajuns in biserica am inceput a ma ruga si pe cand sa ma ia din biserica ruganduma cu voce tare si zicand ca nu mi-e frica a disparut

Maria Rusu din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat biserica pe din afara

Gabriel Dumitrache din Brussels, Belgium a scris in

Am visat ca plecam din biserica in timp ce , toti ceilalti , au ramas la slujba !\r\n

Ionel Humorean din Locatie necunoscuta a scris in

Am visat ca ascultam slujba de la biserica si ca am pus o lumanare

Adela Marinescu din Albesti, Iasi a scris in

Am intrat într-o biserica cu un pui de pisica si dupa ce l-am lasat jos s-au îndreptat direct catre Altar si acolo a intrat. Oare ce înseamna??????

Andreea Ionescu din Timisoara, Romania a scris in

Buna Adela , Visul tau depinde foarte mult de urmatorul fap : esti foarte credinicoasa, mergi regulat la biserica si respecti cu sfintenie posturile? Daca da, trebuie sa ne mai oferi niste detalii despre vis... daca nu, visul tau este refelcatrea modului in care te-ai comportat in ultima vreme si prevesteste niste actiuni cu rezultate nu prea bune. Cat despre puiul de pisica... acesta simbolizeaza o iluzie. Poate ca simti tu ceva dar inca nu poti dovedi aceaasta prin fapte concrete.