Semnificatia visului Cap

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cap

Ce insemna cand visezi Cap? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cap". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cap" :


1. Cap

Iubire inteligenta - accident la - est urmarit de un dusman mare - crescand - noroc, imbunatatirea situatiei actuale, insanatosire, consolare - daca te doare - cineva vrea sa se foloseasca de tine - de fiara - izbanda in afaceri si impotriva dusmanului - de mort - dusmanie, doliu - de mort spaland - vei scapa de o nenorocire - de oaie daca mananci - folos dobanda - doua - noroc, unire in afaceri - durere de - dezamagire la serviciu, muste se intorc impotriva ta - mai multe - moarte violenta - mare daca ai - spor, bogatie - palarie pe - castiguri neastepatate - par pe - bogatie - raze x la - periaoda de analiza a vietii tale - scoate din apa - sa te bizui pe prieteni - separat de trup - insanatosire, consolare - spalandu - te pe - sanatate - taiat - moartea unei rude - taiat cuiva - profit - taindu - ti - se - te asteapta o nenorocire - tuns - agitatie - tunzand - alergatura multa fara rezultate, pierderi la jocul de noroc - viu - ajutor, noroc.

2. Cap

Daca visezi un cap fara trup va trebui sa te inarmezi cu inteligenta si calm pentru a rezolva situatiile noi cu care va trebuoi sa te confrunti .

3. Cap de porc

(ultima actualizare)

Daca ati visat un cap de porc pe un platou, si acesta este curat, nu exista urme de sange sau de murdarie, atunci acest vis poate fi vazut ca si un apel la o actiune. Este un motiv pentru care trebuie sa ne amintim lucruri neterminate, atat la locul de munca cat si in viata noastra personala.

Capul de porc poate indica, de asemenea, un sef sau un aliat influent, care vă va ajuta cu problemele financiare si vă va da incredere in capacitatea dumneavoastra.

Un cap de porc taiat inseamna ca in viitorul apropiat ar trebui sa fim gata de un pericol, luand aceste in considerare, va sugeram sa evitati si afacerile riscante.

O atentie deosebita trebuie acordata si visului in care capul de porc taiat este acoperit de sange, in acest caz visul va avertizeaza despre dezamagiri si prabusirea tuturor planurilor si sperantelor dumneavoastra.

Daca capul de porc nu este in sange, dar este plin de mizerie, inseamna ca nu veti fi capabili sa evitati o barfa sau o provocare facuta la adresa dumneavoastra.

4. Cap spart / lovitura la cap

(ultima actualizare)

Accidentarea la cap indica adesea faptul ca cineva sau ceva va va schimba punctul de vedere sau va va afecta judecata limpede. De asemenea, visul poate face referire la o anume manipulare sau anumite intentii rautacioase din partea cuiva.

Rana la cap

Visare unei rani sau a mai multora la nivelul capului simbolizeaza incapacitatea de a vedea realitatea dintr-o situatie sau sau incapacitatea de a lua o decizie pe cont propriu.

Vanatai pe cap

De obicei, astfel de vise sunt legate de relatii si viata amororasa.

Multiple vanatai la cap indica numeroase relatii care au mers prost si care acum va fac sa nu mai aveti incredere in oameni. Cu toate acestea, visul nu este unul tocmai rau, deoarece acele vanatai inseamna experienta si mai inseamna ca acum veti fi pregatiti pentru o relatie serioasa pe care o puteti duce la un alt nivel.

Cap spart

Capul spart, mai ales daca in vis aceti senzatia ca vi-ati crapat craniul, este simbolul noilor sanse, si indica planuri pentru noi inceputuri. Poate ca veti simti o nesiguranta la inceput, dar pana acum ar trebui sa stiti ca orice schimbare este dificila la inceput.

5. Durere de cap

(ultima actualizare)

Visul in care aveti o durere de cap sugereaza ca va indreptati spre o directie gresita. Va ignorati intelectul si gandirea nationala. Trebuie sa va folositi mintea si sa nu va lasati emotiile sa scape de sub control.

Alternativ, visul la o durere de cap este o atentionare in privinta incredintarii afacerilor dumneavoastra catre oricine.

Traditia islamica spune ca durerea de cap in vise reprezinta pacatele celui care viseaza.

6. Fara cap

(ultima actualizare)

A visa un corp fara cap sugereaza o oarecare separare de emotii. Alternativ, visul ar putea implica o forma de atac sau lupta.

Daca visati ca vedeti un trup fara cap inseamna ca nu ganditi clar sau nu faceti fata presiunii mentale.

Visul in care sunteti fara cap inseamna ca actionati fara a va gandi.

Calaretul fara cap in vise reprezinta o influenta negativa asupra dumneavoastra.


Afisare de la 1 la 6 din : 6 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!