Semnificatia visului Cap

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4612 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Cap

Ce insemna cand visezi Cap? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Cap". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Cap" :


1. Capra

Visele despre capre pot avea semnificatii diferite, de aceea este necesat sa ne amintim cat mai multe detalii. In majoritatea cazurilor, simbolizeaza bunastarea si stabilitatea financiara, dar uneori poate avea si o conotatie negativa. De asemenea, acest vis poate face referire la obstacole si provocori care pot aparea in calea dumneavoastra, dar pe care le veti depasi fara prea multe dificultati.

Din punct de vedere spiritual, acest animal este considerat semnul capriciilor.

Capra alba este simbolul norocului si al fericirii. Aparitia acesteia in vise simbolizeaza faptul ca in viitorul apropiat va asteapta o multime de lucruri bune. Este, de asemenea, semnul unor schimbari pozitive in viata dumneavoastra.

Capra neagra aparuta in vise poate avea o conotatie negativa, deoarece in traditia populara aceasta este considerata a fi semnul unei boli in familie. De asemenea, visul prevesteste ghinionul in general. Dar, daca acesta capra se prezenta a fi gratioasa, atunci iubitul va va dezamagi in perioada urmatoare.

O multime de capre negre si albe sunt semnul unei perioade de regresie a nenorocului. Veti simti ca in zilele ce urmeaza soarele va straluci si pe strada dumneavoastra.

Visand o capra stand pe o stanca inalta, inseamna ca viitorul apropiat va rezerva abundenta si sansa de a iesi in evidenta si de a va imbogati. Situatia financiara se va imbunatati si, fie veti avea succes la locul de munca, fie veti demara o o afacere de succes.

Capra grasa simbolizeaza o viata luxoasa si plina de impliniri. In curand situatia dumneavoastra materiala se va imbunatati.

Mulsul caprelor prevesteste probleme legate de propria reputatie.

Laptele de capra baut in vise poate indica unele probleme si dificultati care va pot apare in cale. Nu este ceva foarte serios, dar va vor pune iscusinta la incercare si depasindu-le va veti atinge propriile obiective.

In cazul in care visati capre behaind, inseamna ca, in realitate, aveti de-a face cu un om pe care nu il puteti contrazice si a carui critica este indreptatita.

2. Capra

Interpretari populare si extras din carti veci de inerpretarea viselor.

 • capara - instigare mare, dar treci peste obstacol, dragoste nestatornica dar cu duiosie
 • amestecate albe cu negre - succes formidabil
 • cateva si slabe - saracie
 • coarne de - progres rapid in cariera
 • domestice - profit, bunastare
 • grasa - viata imbelsugata
 • mai multe - noroc, avere
 • mulgand - caz de boala in familie, nume patat, subrezit
 • neagra - nenoroc, neplaceri, nenorociri in familia ta
 • pe munte - bogatie
 • pe stanca inalta - avere
 • salbatica - libertate, egalitate
 • taind - vei ajunge in mizerie in urma nepasarii tale
 • turma - noroc
 • vazand - cu economii vei avea succese mari

3. Capac

Viclenie.

4. Caprioara

Veste buna si noroc in dragoste.

5. Caprioara

Acest animal serios iese numai seara din ascunzatoarea sa, pentru a se adapa. Caprioara simbolizeaza trezirea dorintelor noastre sufletesti, faptul ca trebuie sa lasam la o parte sfiala fata de ceilalti si sa ne deschidem inima.Adesea, caprioarele prevestesc vesti bune si aduc noroc, dar norocul poate fi amagitor si se poate spulbera imediat.Inca din cele mai vechi timpuri , capriorul (cunoscut pentru urechile sale mereu ciulite, la panda),ne avertizeaza sa nu luam decizii pripite.Daca visam ca mergem la vanatoare de caprioare si nu nimerim tinta, in realitate ar trebui sa ne ferim sa facem afirmatii nechibzuite (vezi, de asemenea, animal).

6. Caprioara

Bucurie, noroc in dragoste si in casatorie - alergand - veste buna, succes mare - avand - multumire, succes - cu puiul ei - avere - multe - viata linistita - mancand - oaspeti inalti - omori - intarzii sau amani niste evenimente - sugand puiul - bogatie - vazand jucandu - se - casatorie norocoasa apropiata - vanand - intrigi in legaura cu cineva iubit - vanata - prizonier real sau mental.

7. Capusa

In general, visarea capuselor simbolizeaza oamenii din jurul dumneavoastra cu intentia de a va suge de energie si de avutie. Aceste poersoane intentioneaza sa va slabeasca din punct de vedere psihic si spiritual, incercand sa va ia mai mult decat puteti da. Visul nu ar trebui interpretat in totalitate ca fiind unul prevestitor de vesti proaste, ci mai degraba ca un fel de stare de alerta si de vigilenta. Alternativ, conform izvoarelor populare, capusa este semnul saraciei si al bolilor.

Uciderea acestor paraziti (zdrobirea unei capuse) in vise poate insemna faptul ca aveti capacitatea de a depasi provocarile si problemele care v-au invadat viata. Este posibil ca cineva sa incerce sa va ia ilegal propretatile si resursele financiare.

Visand o capusa pe fata ar trebui sa va faca sa acordati mai multa atentie personalitatii. Ceva din felul dumneavoasta de a fi va provoaca neplaceri si, refuzand sa va schimbati, puteti sa va pierdeti esenta si nu veti mai putea fi acea persoana drept de urmat.

Un animal infestat cu capuse reprezinta un semnal de alarma. Incepeti sa acordati o mai mare atentie finantelor dumneavoastra, este posibil ca o pierdere masiva sa fie chiar in pagul usii. Inainte ca aceasta pierdere sa va afecteze, incepeti sa economisiti cati mai multi bani veti putea, pentru a avea timp de gandire necesar in vederea solutionarii cat mai rapide a acestei situatii neplacute.

8. Capcana

Daca prindeti pe altcineva in capcana inseamna ca doriti sa va atingeti scopurile prin viclenie. Daca va visati cazand in capcana, in realitate ati putea intra intr-o situatie care pare fara iesire.

9. Capcana

A se zbate in - situatie dificila din cauza unei legaturi amoroase - cineva cade in - esti victima abuzurilor si nedreptatilor - iepure cazut in - riscuri - prinsi in, si incercand a ne salva - teama de o pierdere insemnata - rupandu - se - imbunatatitrea situatiei - tu pici in - treci printr - o situatie dificila.

10. Cap

Iubire inteligenta - accident la - est urmarit de un dusman mare - crescand - noroc, imbunatatirea situatiei actuale, insanatosire, consolare - daca te doare - cineva vrea sa se foloseasca de tine - de fiara - izbanda in afaceri si impotriva dusmanului - de mort - dusmanie, doliu - de mort spaland - vei scapa de o nenorocire - de oaie daca mananci - folos dobanda - doua - noroc, unire in afaceri - durere de - dezamagire la serviciu, muste se intorc impotriva ta - mai multe - moarte violenta - mare daca ai - spor, bogatie - palarie pe - castiguri neastepatate - par pe - bogatie - raze x la - periaoda de analiza a vietii tale - scoate din apa - sa te bizui pe prieteni - separat de trup - insanatosire, consolare - spalandu - te pe - sanatate - taiat - moartea unei rude - taiat cuiva - profit - taindu - ti - se - te asteapta o nenorocire - tuns - agitatie - tunzand - alergatura multa fara rezultate, pierderi la jocul de noroc - viu - ajutor, noroc.


Afisare de la 1 la 10 din : 30 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!