Semnificatia visului Manta

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Manta

Ce insemna cand visezi Manta? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Manta". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Manta" :


1. Manta

(ultima actualizare)

Mantaua in vise simbolizeaza caldura de familie si comuniunie.

- Daca ai visat o manta noua inseamna ca vei avea beneficii.

- Visul in care cineva te dezbraca de manta semnifica nefericire.

2. Geamantan

(ultima actualizare)

Daca in vis apare un geamantan se refera de regula la faptul ca vei face o calatorie. Insa in functie de marimea lui si de greutatea pe care o are mai putem oferi si o alta interpretare si anume aceea de cunostinte si de informatii pe care le ai. Astfel ca geamantanul din vis daca este plin se refera la bagajul tau intelectual, la tot ceea ce ai acumulat pana acum. Daca este gol inseamna ca mai ai multe de invatat de la viata si trebuie sa incerci cumva sa iti umpli existenta. Daca visezi ca mergi cu un geamantan pe strada se mai spune ca e posibil ca in curand sa iti schimbi domiciliul si sa pornesti pe alte drumuri, sa faci modificari in viata ta si la locul de munca sau in viata personala.


3. Imprimanta

(ultima actualizare)

Imprimanta in vise indica o imagine in comportamentul dumneavoastra sau o situatie prevazuta si planuita in timpul incercarii de a va comunica ideile si obiectivele. Visul simbolizeaza amintirea vesnica a ceva.

Alternativ, a vedea o imprimanta in vise este un avertisment pentru saracie daca neglijati practica economiei si a cultivarii energiei.

O imprimanta veche in vise sugereaza ca ar trebui sa verificati toti pasii pe care i-ati facut la munca.

Daca visati o imprimanta noua inseamna ca aveti o coordonare incredibila a sarcinilor dumneavoastra de acasa si de la locul de munca.

4. Inmormantare

(a unui om mort sau a unui obiect) final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile
-neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta
-(inmormantarea unei persoane vii) mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.

5. Inmormantare

Nu este legata, decat foarte rar, de un deces. Adesea, inmormantarea dn vis se refera la ceva ce ar trebui sa fie ingropat, o disputa cu cel care este inmormantat, o legatura sau un obiectiv inutil aflat in proiect. In cazul in care chiar dumneavoastra sunteti inmormantat, acest lucru indica dispozitia sufleteasca proasta, pentru ca mergeti pe un drum gresit, cu piedici, complexe de inferioritate sau autocompatimire, iar subconstientul va cere sa realizati un proces de autocunoastere. Uneori, visul indica faptul ca s-a stins ceva in noi, la care ar trebui sa renuntam definitiv (vezi, de asemenea mormant, cadavru, sicriu, moarte.

6. Samanta

(ultima actualizare)

Samanta ilustreaza potentialul de care dispunem, o idee care tocmai ~incolteste~ sau un proiect caruia trebuie sa-i acordam mai multa atentie. In visul unei femei o samanta poate sugera graviditatea.

In vis, o samanta poate sugera ca o activitate pe care vrem sa o initiem poate da roade. Avem nevoie sa cunoastem conditiile cele mai bune pentru crestere si maturizare, adica pentru realizarea acesteia.

7. Smantana

daca visati samanta este semn ca lucrurile nu merg foarte bine pentru dumneavoastra, fie ca este vorba de atmosfera de la locul de munca sau de atmosfera din familie , pentru o perioada de timp va trebui s ava inarmati cu calm pentru ca planurile vor fi date peste cap de intamplari neasteptate.


Afisare de la 1 la 7 din : 7 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!