Semnificatia visului Mar

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4622 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mar

Ce insemna cand visezi Mar? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mar". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mar" :


1. Mar

Vezi un mar - semn de belsug, de relatie ce se poate finaliza cu o nunta, semn de vitalitate sexuala, de capacitate inalta de procreere
-musti dintr-un mar - pofta sexuala, dorinta inhibata, ispita
-mar stricat - vise spulberate, sentimente ranite, nepasare, ignoranta, posibilitate de boala, sanatate subreda.

2. Mar galben

Marul galben in vise simbolizeaza cuvintele intelepte.

A vedea un mar galben in vise semnifica faptul ca veti dobandi autocunoastere.


3. Mar rosu

Marul rosu in vise sugereaza succes in societate. Va asteapta o promovare.

4. Mar verde

Marul verde in vise inseamna sinceritate, adevar spus in fata, lipsa de menajamente, prospetime, noutate, tinerete, sanatate.

5. Marar

Daca visati marar semnifica protectia spirituala si emotionala a dumneavoastra. Inseamna ca nu lasati negativitatea sa va ajunga.

In interpretarea islamica, in vis, mararul reprezinta ceva ce se va intampla in viitor. Daca va visati ca aveti in mana o legatura de marar, inseamna ca ceva neprevazut se va intampla, iar efectele le veti resimti mai tarziu.

6. Maraton

- Visul in care alergi intr-un maraton reprezita calatoria vietii, cum se desfasoara si cum se simte. Acesta este un simbol al rezistentei si al vointei. Alternativ, visul sugereaza ca trebuie sa muncesti din greu si sa ai rabdare pentru a reusi sa-ti depasesti concurenta.

- Daca ai visat ca privesti un maraton inseamna ca vei fi surmenat si vei avea momente de tensiune.

7. Mare

(daca un lucru in vis e mai mare decat in realitate sau devine mare pe parcursul visului) element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia
-amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru
-(ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare) repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

8. Marea

Visul in care vezi marea are mai multe intelesuri:

-mare lina- vei avea o bucurie

-agitata- te vei confrunta cu niste probleme, vei avea o paguba

-cu valuri mici- semn bun, vei avea relatii bune cu cei din jur

-calatorind pe mare- vei face avere

scaldandu-te in mare- vei avea parte de sanatate

9. Margarete

Margaretele simbolizeaza pacea, prietenia, bunatatea, fericirea si inocenta. Acestea mai pot prevesti si faptul ca in viitorul apropiat veti primi vesti bune.

Daca sunteti femeie si in vis ati primit un buchet de margarete, atunci, acesta este un semn de tristete sau, in unele cazuri, de pierderea iubirii cuiva. In mod alternativ, acest vis poate avea si o semnificatie pozitiva. Primirea buchetului poate fi vazuta ca un semn de pace sau impacare. Dupa mult timp veti fi din nou pritena cu cineva.

Mergand pe un camp plin de margarete simbolizeaza bogatie si o viata confortabila. De asemenea, poate indica faptul ca o persona din anturajul dumneavoastra va ofera o mana de ajutor intr-o situatie delicata.

O coroana din margarete in visul unei fete sau femei simbolizeaza intentia de a se casatori si a se aseza la casa sa. Curand toate acestea se vor materializa.

Plantand magarete (seminte de margarete) in vis face referie la noi obiective. Cu putina atentie si dedicare scopurile si telurile dumneavoastra se vor indeplini.

Oferind cuiva margarete in vis, simbolizeaza de obicei o relatie sentimentala. De asemnea, un astfel de vis este asociat si cu iubirea platonica.

10. Margarina

Visul in care cumperi sau mananci margarina face referire la boli transmisibile. Fiti atent(a) la personele cu care  intrati in contact.


Afisare de la 1 la 10 din : 71 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Mariana Serban din Izano, Italy a scris in

Am cautat mere nu numere\r\n\r\n