Semnificatia visului Mormant

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mormant

Ce insemna cand visezi Mormant? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mormant". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mormant" :


1. Mormant

Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva.

2. Inmormantare

(a unui om mort sau a unui obiect) final, apropiere de un capat de drum sau a unei etape, abandonarea la situatii, relatii, sentimente inutile sau defavorabile
-neimplicare, lipsa de sensibilitate sau receptivitate, indiferenta
-(inmormantarea unei persoane vii) mare zbucium interior, risc de greseli capitale, suferinta, nevoia de uitare, amintiri dureroase, abandonarea sau finalizarea brusca a unor situatii in desfasurare.

3. Inmormantare

Nu este legata, decat foarte rar, de un deces. Adesea, inmormantarea dn vis se refera la ceva ce ar trebui sa fie ingropat, o disputa cu cel care este inmormantat, o legatura sau un obiectiv inutil aflat in proiect. In cazul in care chiar dumneavoastra sunteti inmormantat, acest lucru indica dispozitia sufleteasca proasta, pentru ca mergeti pe un drum gresit, cu piedici, complexe de inferioritate sau autocompatimire, iar subconstientul va cere sa realizati un proces de autocunoastere. Uneori, visul indica faptul ca s-a stins ceva in noi, la care ar trebui sa renuntam definitiv (vezi, de asemenea mormant, cadavru, sicriu, moarte.


Afisare de la 1 la 3 din : 3 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (1)


Valentina Valy din Locatie necunoscuta a scris in

Ffff adevarat...