Semnificatia visului Pila

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4636 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Pila

Ce insemna cand visezi Pila? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Pila". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Pila" :


1. Pila

nevoia de schimbare, curaj, initiativa, forta interioara dar si posibile necazuri.

2. Copilarie

(ultima actualizare)

A visa despre copilaria dumneavoastra indica dorinta de a va intoarce la o viata in care nu aveati griji si responsabilitati. De asemenea, visul reprezinta inocenta.

Alternativ, visul sugereaza ca anumite aspecte din copilaria dumneavoastra nu au fost integrate in personalitatea de adult. De cealalta parte, s-ar putea ca o anumita anxietate din copilarie sa nu fi fost inca rezolvata.


3. Epilare

(ultima actualizare)

Visul in care va epilati orice parte a corpului sugereaza ca veti lua o decizie minora de schimbare a vietii sau ca unele aspecte din rutina de zi cu zi sunt alterate.

In mod alternativ, visul poate reprezenta o auto-pedepsire sau o atitudine dura impotiva dumneavoastra.

In cazul in care va ardeti cu ceara in timpul epilarii sau ca pielea arata neplacut, acest vis reprezinta frica de a va confrunta cu o realitate dura.

Visand ca altcineva va epileaza cu ceara, este semn de pierdere a independentei. Va bazati pe altii pentru a trece prin niste momente dificile. Trebuie sa va reconstruiti / recapatati stima de sine.

Vazand pe altcineva epilandu-se sau fiind epilat, inseamna ca exista unele conflicte ce va afecteaza imaginea, posibil chiar conflicte interioare. Poate ca ceea ce proiectati pentru altii se afla in conflict cu adevarata personalitate a dumneavoastra.

Sunteti intr-un salon de infrumusetare si va epilati, acest vis face referire doar la pace si evenimente fericite. Poate faimoasa pentru o surta perioada de timp.

4. Pupila

(ultima actualizare)

Daca visati o pupila care nu apartine ochiului uman, precum o pupila de animal, inseamna ca ca ati muncit prea mult si aveti nevoie de odihna. De asemenea, ar putea fi un indiciu pentru o infectie la ochi si ar fi bine sa vedeti un oftalmolog.

Visul in care vedeti pupile inflacarate sugereaza ca unii colegi sau parteneri de afaceri va vor trada.

A visa doar pupila, fara a vedea intreg ochiul poate insemna ca va veti confrunta cu o situatie problematica din cauza unui strain. Trebuie sa aveti grija in confruntarea cu oamenii si sa incercati sa ramanteti neprovocat. In caz contrar, daca vedeti ochiul fara pupile inseamna ca sunteti prea stresat.

Daca sunteti oribilat de o pupila in vise inseamna ca intuitia dumneavoastra va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie. Trebuie sa va ascultati vocea interioara pe viitor.

Visul in care vedeti un om cu pupilele dilatate poate sugera pericol pe drum. Daca sunteti indeajuns de vigilent, puteti evita problemele cu usurinta.

A visa pupile insangerate din cauza unei rani simbolizeaza un pericol. In realitate, pericolul asteapta persoana a carui pupila a fost ranita. Stiind aceasta interpretare, va puteti proteja pe dumneavoastra si pe cei dragi de probleme.

5. Stampila

(ultima actualizare)

Stampila in vise prevesteste anumite framantari sufletesti, dar numai pentru o vreme. Totodata, visele pot insemna si intelepciune in viata.

Daca visati ca aplicati o stampila inseamna ca veti afla un adevar.

Visul in care aveti o stampila in mana sugereaza faptul ca veti redacta acte.Afisare de la 1 la 5 din : 5 rezultate


Subiect similar pe forum:


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!