Semnificatia visului Sol

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4576 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sol

Ce insemna cand visezi Sol? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sol". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sol" :


1. Boabe de fasole

Visul in care vedeti sau mancati boabe de fasole semnifica conexiunea dumneavoastra cu radacinile si cu umanitatea. Ganditi-va la ce va leaga pe dumneavoastra cu comunitatea. Alternativ, boabele de fasole in vise sunt simbolul pentru suflet si imortalitate. De asemenea, pot face referire si la fertilitate.

Daca visati ca culegeti boabe de fasole atunci visul simbolizeaza metodele dumneavoastra modeste si cumpatate. Poateca visul va spune sa aveti mai multa grija la situatia dumneavoastra financiara.

2. Busola

Ingrijorare.

3. Busola

cu ajutorul busolei, cel care viseaza schiteaza o cale care trebuie sa il scoata dintr-o situatie dificila.

4. Fasole

Daca visezi ca mananci, e semn rau , de cearta.

5. Fasole verde

Fasolea verde in vise inseamna nevinovatie. Totodata, inseamna ca afacerile pe care le aveti sunt prospere si va vor aduce numai castiguri.

Daca visati ca mancati fasole verde sugereaza ca va grabiti in casatorie.6. Mausoleu

- Daca ai visat ca vezi sau ca te afli intr-un mausoleu inseamna ca esti calm(a) sau ca in cele din urma te vei impaca cu ceva.
Alternativ, visul sugereaza reluarea unor activitati relaxante mai vechi.

7. Sol

Solul reprezinta o baza solida pentru progres si productivitate. De semenea, solul este o reflectare la cat de stabil sau norocos va simtiti in timp ce incercati sa construiti ceva pentru dumneavoastra.

Daca solul este tare si uscat , atunci aceasta poate fi un semn ca va simtiti limitat sau norocos pentru a avea orice oportunitate. Este nevoie de un fel de completare sau de sprijin pentru a prospera.

8. Soldat

Daca visati un soldat reprezinta un aspect al personalitatii tale, cu un mod de gandire rigid. Alternativ, un soldat inseamna ca te pregatesti sa-ti aperi convingerile, valorile si opiniile. Negativ, un soldat poate fi un semn ca va sunt impuse punctele de vedere asupra altora.

9. Solist

A vedea un solist in vise inseamna ca pierdeti timpul pe activitati redundante. Incercati sa gasiti metode de a va face fericit.

Daca visati ca sunteti un solist ce cantati la un concert inseamna ca va puteti baza doar pe dumneavoastra sau pe una sau doua persoane, depinzand daca sunteti acompaniat de un pianist, un chitarist sau de o orchestra.

Visul in care sunteti un solist dansator ar putea reprezenta un anumit tip de posesie ce indica un element psihic (inconstient) ce ameninta sa preia controlul. Trebuie sa identificati cauzele comportamentului dumneavoastra si sa incercati sa le puneti capat.

10. Solzi de peste

Solzii de peste in vise sunt un semn de noroc. Visul ar putea fi o interpretare superficiala despre bani, o promisiune de profit. Poate insemna un noroc financiar, o crestere in bogatia materiala.

Alternativ, visul in care vedeti solzi de peste sugereaza o bariera protectiva. Ridicati in jurul dumneavoastra un zid defensiv.


Afisare de la 1 la 10 din : 11 rezultate

loading...

Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!


  • S-ar putea sa va intereseze si urmatorul subiect de pe forum:
  • Soldati omorand