Semnificatia visului Sol

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Sol

Ce insemna cand visezi Sol? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Sol". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Sol" :


1. Sol

(ultima actualizare)

Solul reprezinta o baza solida pentru progres si productivitate. De semenea, solul este o reflectare la cat de stabil sau norocos va simtiti in timp ce incercati sa construiti ceva pentru dumneavoastra.

Daca solul este tare si uscat , atunci aceasta poate fi un semn ca va simtiti limitat sau norocos pentru a avea orice oportunitate. Este nevoie de un fel de completare sau de sprijin pentru a prospera.

2. Soldat

(ultima actualizare)

Daca visati un soldat reprezinta un aspect al personalitatii tale, cu un mod de gandire rigid. Alternativ, un soldat inseamna ca te pregatesti sa-ti aperi convingerile, valorile si opiniile. Negativ, un soldat poate fi un semn ca va sunt impuse punctele de vedere asupra altora.


3. Solist

(ultima actualizare)

A vedea un solist in vise inseamna ca pierdeti timpul pe activitati redundante. Incercati sa gasiti metode de a va face fericit.

Daca visati ca sunteti un solist ce cantati la un concert inseamna ca va puteti baza doar pe dumneavoastra sau pe una sau doua persoane, depinzand daca sunteti acompaniat de un pianist, un chitarist sau de o orchestra.

Visul in care sunteti un solist dansator ar putea reprezenta un anumit tip de posesie ce indica un element psihic (inconstient) ce ameninta sa preia controlul. Trebuie sa identificati cauzele comportamentului dumneavoastra si sa incercati sa le puneti capat.

4. Solzi de peste

(ultima actualizare)

Solzii de peste in vise sunt un semn de noroc. Visul ar putea fi o interpretare superficiala despre bani, o promisiune de profit. Poate insemna un noroc financiar, o crestere in bogatia materiala.

Alternativ, visul in care vedeti solzi de peste sugereaza o bariera protectiva. Ridicati in jurul dumneavoastra un zid defensiv.

5. Boabe de fasole

(ultima actualizare)

Visul in care vedeti sau mancati boabe de fasole semnifica conexiunea dumneavoastra cu radacinile si cu umanitatea. Ganditi-va la ce va leaga pe dumneavoastra cu comunitatea. Alternativ, boabele de fasole in vise sunt simbolul pentru suflet si imortalitate. De asemenea, pot face referire si la fertilitate.

Daca visati ca culegeti boabe de fasole atunci visul simbolizeaza metodele dumneavoastra modeste si cumpatate. Poateca visul va spune sa aveti mai multa grija la situatia dumneavoastra financiara.

6. Busola

Ingrijorare.

7. Busola

cu ajutorul busolei, cel care viseaza schiteaza o cale care trebuie sa il scoata dintr-o situatie dificila.

8. Fasole

(ultima actualizare)

Fasolea din visele dumneavoastra poate fi reprezentarea nevoii de a indeplini un obiectiv la care lucrati de ceva timp. De asemenea, aceasta poate simboliza o crestere spirituala care va poate ajuta sa faceti fata provocarilor actuale si viitoare.

Puteti vizualiza versiunea video de mai jos a visului despre fasole sau puteti continua sa cititi textul (care contine si informatii extra fata de video), depinde de dumneavoastra.

Videoclip despre visarea fasolei

Culegand fasole

Daca v-ati visat culegand fasole din gradina, este un semn ca in curand veti culege roadele aparute in urma eforturilor din ultima vreme. De asemenea, visul denota capacitatea dumneavoastra de a obtine si de a face tot ceea ce va puneti in minte.

Un singur bob de fasole

Visul despre un singur bob de fasole poate fi un semn cu privire la faptul ca nu sunteti multumiti de actualul loc de munca.

Cumparand fasole

Cumpararea fasole in vise simbolizeaza afaceri deficitare sau care nu prezinta un potential succes. De asemenea, visul denota castiguri limitate in viitorul apropiat si , din acest motiv, veti depune eforturi considerabile pentru a economisi ceva maruntis.

Vanzarea de fasole

Daca ati visat ca vindeti fasole, este semn al imbunatatirii starii financiare. Dumneavoastra sau un alt membru al familiei ar putea obtine un loc de munca mai bine platit, un bonus sau o promovare. Alternativ, visul poate arata faptul ca ati gasit o a doua sursa de venit sau faptul ca ati transformat un hobby intr-o mica afacere.

Hranind un copil cu fasole

Visul apare persoanelor pragmatice care sunt dispuse sa caute solutii practice pentru propriile probleme sau pentru problemele altora. Nu sunteti adeptul lucrurilor complicate, dar nici nu intrati in panica cand acestea apar, si preferati sa faceti treaba de unul singur, chiar daca laudele intarzie sa apara.

Mancare de fasole

Mancarea de fasole sau visul despre o persoana care gateste cu fasole, inseamna ca urmeaza o perioada agitata. De regula, este vorba despre obstacole, provocari si multa munca. Incercati sa gasiti echilibrul intre viata privata si locul de munca.

Daca ati visat ca dumneavoastra sau o alta persoana arunca mancarea din fasole, este semn de nerecunostinta. In cazul in care o alta persoana arunca mancarea chiar in fata dumneavoastra, inseamna ca la locul de munca va aparea o decizie care va va displace, motiv pentru care de aceasta data nu veti mai putea inchide ochii la o inca nedreptate.

Fasole la conserva

Consumand sau vazand fasole conservata este semn ca trebuie sa rezolvati urgent o problema. De ceva timp va confruntati cu o problema la care inca nu i-ati gasit rezolvarea si poate ca acum este un moment potrivit sa cereti sfaturi sau sa apelati la o persaona de incredere.

9. Fasole verde

(ultima actualizare)

Fasolea verde in vise inseamna nevinovatie. Totodata, inseamna ca afacerile pe care le aveti sunt prospere si va vor aduce numai castiguri.

Daca visati ca mancati fasole verde, atunci visul sugereaza faptul ca va grabiti in casatorie.

Fasolea verde putrezita sau mucegaita , sugereaza faptul ca ar trebui sa renuntati la o idee sau un proiect in momentul in care acesta da semne ca nu va produce rezultate. De asemenea, visul denota faptul ca munca si eforturile dumneavoastra din ultima vreme nu prezinta rezultate constructive, mai degraba observati ca ati devenit tot mai nefericiti. Incercati sa va dedicati timpul unei pasiuni si, poate ca astfel, veti descoperi ca puteti vedea lucrurile din viata dumneavoastra si din alta perspectiva.

10. Mausoleu

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca vezi sau ca te afli intr-un mausoleu inseamna ca esti calm(a) sau ca in cele din urma te vei impaca cu ceva.
Alternativ, visul sugereaza reluarea unor activitati relaxante mai vechi.


Afisare de la 1 la 10 din : 11 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!