Semnificatia visului Neg

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4576 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Neg

Ce insemna cand visezi Neg? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Neg". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Neg" :


1. Neg

Semn de boala, ganduri negative, lipsa de toleranta, lipsa de grija de de iubire fata de propria persoana.

2. Negru

Tristete, abandon, depresie, singuratate, pesimism, lipsa de adaptare, lipsa de afectiune, relatii sentimentale caracterizate de posesivitate, neincredere, duritate si neexprimarea sentimentelor.

3. Negura

Se zice ca daca o fata sau o femeie va visa ca trece printr-o ceata deasa, prin noapte sau prin negura si iese la lumina, bine ii va fi in plan sufletesc.

4. Negare

- Visul ca te afli in negare reflecta starea ta de spirit din viata de zi cu zi. Refuzi sa vezi sau sa recunosti un adevar.

- Daca ai visat ca esti refuzat inseamna ca nu esti in masura sa te ridici la asteptarile altora. Ia in considerare si faptul pentru care ai fost refuzat(a) pentru o semnificatia amanuntita a visului.

Puterea de a spune nu in vis unei situatii sau unei persoane poate reprezenta o parte importanata a procesului tau de dezvoltare personala. Esti capabil sa iei decizii in pofida dorintelor altor persoane, fara a avea sentimentul ca ve fi pedepsit pentru acest lucru. Acest lucru reflecta faptul ca esti stapan(a) pe propria ta viata.

Dreptul de a refuza poate cantari foarte mult in luarea deciziilor. Este posibil sa ai un motiv intemeiat pentru refuzul tau.

In cazul relatiilor sentimantale, a spune nu semnifica un singur lucru, si anume ca la un anumit nivel sti ce este cel mai bine pentru tine.

Din punct de vedere spiritual, a spune nu impiedica respingerea acelor elemente care nu sunt compatibile cu evolutia ta.

5. Negociere

Negocierea in vise sugereaza ca ar trebui sa va asteptati la anumite dezbateri pe viitor.

De asemenea, a visa o negociere ar mai putea arata ca incercati sa va dati seama ce faceti gresit. Ar trebui sa aveti grija ca cineva nu isi doreste ceea ce va doriti si dumneavoastra.

Alternativ, visul in care apare o negociere sugereaza ca s-ar putea sa aveti probleme, astfel ca ar trebui sa aveti grija ce spuneti si ce faceti.

6. Par negru / brunet

Parul negru in vise sugereaza modestie, economie si stare de sanatate buna.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest vis vezi si semnificatia visului Par

7. Fum negru

Atunci cand visati fum negru inseamna ca veti avea scandal in casa, e posibil sa va certati cu partenerul din cauza banilor sau mai bine spus a lipsei lor. E posibil sa va certati cu colegii din cauza sarcinilor trasate de sef.

Daca visati fum negru care se ridica deasupra casei inseamna ca veti avea parte de tristete, de pierderi.

8. Urs negru

In traditia noastra, aparitia unui urs negru in vise inseamna ghinion, semn rau.

9. Cal negru

Calul negru in vis inseamna curaj, spirit temerar, energie, impulsivitate, actiune, initiativa.

Daca visati un cal negru care schiopateaza inseamna ca veti avea parte de doliu, de intraistari, de durere.

Visul in care calariti un cal negru sugereaza ca veti avea parte de o intalnire neplacuta, de o dificultate, de incertitudini.

10. Lup negru

Visul in care apare un lup negru reprezinta umbra dumneavoastra. Exista cateva caracteristici ale lupului pe care refuzati sa le rexunoasteti sau sa le includeti in sinele dumneavoastra.


Afisare de la 1 la 10 din : 31 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!