Semnificatia visului Prieten

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Prieten

Ce insemna cand visezi Prieten? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Prieten". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Prieten" :


1. Prieten

vizita
-- avand- viitor promitator
-- calatorind in strainatate- despartire
-- daca imbratisezi- vesti placute
-- daca petreci cu un- castig
-- minti un- ura fata de cineva
-- nasul unui- treci printr-o buna perioada
-- recunosti un- gresala ta trebuie raparata cat mai curand
-- te falesti cu un- sperante spulberate
-- vizita la un- iti trebuie rabdare pentru a avansa in catriera.

2. Prieten

Daca visezi ca esti cu prietenii inseamna ca vei inregistra cresteri financiare si vei avea parte de sanatate.

3. Prieten / prietena

In traditia persana, prietena sau prietenul din vis anunta probleme sufletesti, suparare, necazuri. Occidentalii spun ca daca iti vei visa o prietena, de niste certuri vei avea parte. Visul e bun numai daca visezi ca primesti in casa ta un prieten, o prietena, insemnand relatii bune cu cei din jur.

4. Prietenie

vei avea parte de intristare, de suparare.

5. Prieten vechi

Prietenul vechi in vise semnifica intoarcerea dumneavoastra la copilarie, pe cand nu aveati responsabilitati, cand lucrurile erau mult mai simple. Probabil ca doriti sa scapati de presiunile si stresul de acum. Ganditi-va la relatia pe care ati avut-o cu prietenul dumneavoastra si lectiile pe care le-ati invatat.

Visul la un prieten vechi ar mai putea insemna ca doriti sa va reconectati cu o parte din dumneavoastra cu care ati pierdut legatura. Poate ca e timpul sa va reapucati de un hobby mai vechi sau sa scoateti la vedere un talent ascuns de multa vreme.

O interpretare mai directa a visului ar fi sa va cautati acel prieten vechi si sa va legati din nou relatia.

6. Cel mai bun prieten

A visa despre cel mai bun prieten inseamna ca aveti nevoie sa sustineti sau sa recunoasteti o anumita calitate speciala a celui mai bun prieten al dumneavoastra. Intrebati-va ce il face pe prietenul dumneavoastra cel mai bun prieten si cum trebuie sa lucrati la aceste atribute in interiorul dumneavoastra.

Uneori, cel mai bun prieten in vise poate simboliza gandurile despre cel mai bun prieten al dumneavoastra. Deci daca ati visat despre el in ziua precedenta atunci visul chiar poate fi doar despre el.

Visele in care apare cel mai bun prieten al dumneavoastra de multe ori pot simboliza si pot avea legatura cu lucrurile pe care le-ati spune celui mai bun prieten. Deci visul reflecta modul in care v-ati dori ca lucrurile sa decurga. Ar putea reprezenta o ocazie buna deschisa in fata dumneavoastra si cat de mult poate insemna aceasta pentru dumneavoastra.

Daca visati ca va moare cel mai bun prieten inseamna un anumit aspect sau calitate pe care cel mai bun prieten al dumneavoastra o are, dar moare in interiorul dumneavoastra, care va lipseste.

7. Cearta cu un prieten

Vesti bune de la prieteni.

8. Bolnav visandu-ti un prieten

Primejdiile te vor ocoli.


Afisare de la 1 la 8 din : 8 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!