Semnificatia visului Prieten

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Prieten

Ce insemna cand visezi Prieten? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Prieten". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Prieten" :


1. Prieten

vizita
- avand- viitor promitator
- calatorind in strainatate- despartire
- daca imbratisezi- vesti placute
- daca petreci cu un- castig
- minti un- ura fata de cineva
- nasul unui- treci printr-o buna perioada
- recunosti un- gresala ta trebuie raparata cat mai curand
- te falesti cu un- sperante spulberate
- vizita la un- iti trebuie rabdare pentru a avansa in catriera.

2. Prieten

Daca visezi ca esti cu prietenii inseamna ca vei inregistra cresteri financiare si vei avea parte de sanatate.

3. Prieten / prietena

In traditia persana, prietena sau prietenul din vis anunta probleme sufletesti, suparare, necazuri. Occidentalii spun ca daca iti vei visa o prietena, de niste certuri vei avea parte. Visul e bun numai daca visezi ca primesti in casa ta un prieten, o prietena, insemnand relatii bune cu cei din jur.

4. Prieten mort / persona iubita moarta

(ultima actualizare)

Putem incepe prin a preciza faptul ca toate visele, incluzand visele despre amici, prieteni si iubiti morti, sunt o reflecare a ceea ce ni se intampla in viata de zi cu zi. Visle de genul acesta pot avea multiple semnificatii. Moartea in vise a personelor dragi noua are, cu siguranta, cel mai profund impact si este unul dintre cele mai comune vise, potrivit unui studiu din 2003.

In continuare va vom prezenta cateva vise comune ce implica prieteni, iubiti si amici morti:

Prieteni sau amici morti

Un asemnea vis ce are ca tema principala un prieten decedat (dar care in realitate este in viata) ne poate transmite un mesaj simbolic ca ne lipseste compania si timpul petrecut cu acea persoana.

Uneori, daca in realitate prietenul este mort si dumneavoastra l-ati visat ca fiind in regula si nevatamat, prin intermediul visului, el va poate oferi niste sfaturi sau avertismente de care ar trebui sa tineti seama. Alternativ, prietenul decedat pe care l-ati visat poate reprezenta niste trebuiri neterminate. Mintea dumneavoastra pastreaza niste conflicte bine ascunse ce pot crea cicatricii adanci in inconstient.

Daca ati visat ca va luptati cu un prieten mort, ar putea fi vorba despre o lupta sau o cearta nerezolvata inainte de a deceda.

Persoana iubita moarta

In primul rand, daca persoana visata este moarta in realiate, trebuie sa spunem ca visele in care aceasta ne apare se numesc, de obicei, vise de vizitare. De regula, acestea sunt foarte pline de culori si realiste creand sentimentul ca persoana iubita este chiar langa noi. Exista credinta ce persoanele dragi decedate incearca sa comunice cu noi prin diferite moduri. Visele sunt considerate a fi cel mai comun mod de comunicare prin care se pot primi semne usor de recunoscut.

Printre altele, trebuie sa precizam ca persoana iubita decedata poate fi un fel de mesager si va poate livra mesaje destul de importante. Ar trebui sa acordati o atentie deosebita la ceea ce are de spus aceasta.

Exista, de asemenea, un alt motiv pentru aparitia persoanei iubite decedate in vis. Inseamna ca probabil va este dor de ea si ca vi-ar placea sa o revedeti. Visul va ofera posibilitatea de a intra, din nou, in contact cu aceasta.

Visand ca va certati cu persoana iubita decedata. Acest vis ar putea face referire la o greseala din trecut sau poate fi un avertisment asupra faptului ca ar trebui sa va schimbati comportamentul.

Pentru o semnificatie completa a visului va rugam sa constultati si interpretarea visului SARUTUL SAU IMBRATISAREA MORTULUI

5. Prieten vechi

(ultima actualizare)

Prietenul vechi in vise semnifica intoarcerea dumneavoastra la copilarie, pe cand nu aveati responsabilitati, cand lucrurile erau mult mai simple. Probabil ca doriti sa scapati de presiunile si stresul de acum. Ganditi-va la relatia pe care ati avut-o cu prietenul dumneavoastra si lectiile pe care le-ati invatat.

Visul la un prieten vechi ar mai putea insemna ca doriti sa va reconectati cu o parte din dumneavoastra cu care ati pierdut legatura. Poate ca e timpul sa va reapucati de un hobby mai vechi sau sa scoateti la vedere un talent ascuns de multa vreme.

O interpretare mai directa a visului ar fi sa va cautati acel prieten vechi si sa va legati din nou relatia.

6. Prietenie

vei avea parte de intristare, de suparare.

7. Bolnav visandu-ti un prieten

Primejdiile te vor ocoli.

8. Cearta cu un prieten

Vesti bune de la prieteni.

9. Cel mai bun prieten

(ultima actualizare)

A visa despre cel mai bun prieten inseamna ca aveti nevoie sa sustineti sau sa recunoasteti o anumita calitate speciala a celui mai bun prieten al dumneavoastra. Intrebati-va ce il face pe prietenul dumneavoastra cel mai bun prieten si cum trebuie sa lucrati la aceste atribute in interiorul dumneavoastra.

Uneori, cel mai bun prieten in vise poate simboliza gandurile despre cel mai bun prieten al dumneavoastra. Deci daca ati visat despre el in ziua precedenta atunci visul chiar poate fi doar despre el.

Visele in care apare cel mai bun prieten al dumneavoastra de multe ori pot simboliza si pot avea legatura cu lucrurile pe care le-ati spune celui mai bun prieten. Deci visul reflecta modul in care v-ati dori ca lucrurile sa decurga. Ar putea reprezenta o ocazie buna deschisa in fata dumneavoastra si cat de mult poate insemna aceasta pentru dumneavoastra.

Daca visati ca va moare cel mai bun prieten inseamna un anumit aspect sau calitate pe care cel mai bun prieten al dumneavoastra o are, dar moare in interiorul dumneavoastra, care va lipseste.Afisare de la 1 la 9 din : 9 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!