Semnificatia visului Mal

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4642 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mal

Ce insemna cand visezi Mal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mal". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mal" :


1. Mal

(ultima actualizare)

Element de context ce combina elementul apa (planul emotional) si elementul pamant (planul material), atragand atentia acelui element care iese in evidenta in cadrul visului, daca se pune accent pe apa sau pe pamant.

(stand pe mal de mare, de apa, de lac) prioritar este elementul pamant. Siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

(mergand inspre mal dinspre apa) prioritar este elementul apa. Nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari.

(situatii ce se petrec de-a lungul malului, in paralel cu apa) echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile.

(locuinta la mal de apa) buna armonie intre emotii si material. Perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

2. Mal rupt

(ultima actualizare)

Mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal. Visul este o atentionare asupra elementului pamant. Se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniriAfisare de la 1 la 2 din : 2 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!