Semnificatia visului Mal

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4581 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mal

Ce insemna cand visezi Mal? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mal". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mal" :


1. Mal

Element de context ce combina elementul apa (planul emotional) si elementul pamant (planul material), atragand atentia acelui element care iese in evidenta in cadrul visului, daca se pune accent pe apa sau pe pamant
- (stand pe mal de mare, de apa, de lac) prioritar este elementul pamant
- siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente
- (mergand inspre mal dinspre apa) prioritar este elementul apa
- nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari
- (situatii ce se petrec de-a lungul malului, in paralel cu apa) echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile
- (mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal) atentionare asupra elementului pamant
- se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniri
- (locuinta la mal de apa) buna armonie intre emotii si material
- perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

2. Malai

Nepasare, spirit libertin, actionare din impuls si nu din ratiune, adaptarea la orice situatie si capacitatea de a trece lejer peste orice dificultate..

3. Malarie

- Daca in vis cineva este bolnav de malarie, inseamna ca trebuie sa lucrezi cu rabdare si sa intelegi chiar si problemele cele mai nesubstantiale ale altora.

- Daca ai visat ca tu suferi de malarie, inseamna ca iti faci griji in mod nejustificat cu privire la afacerile financiare sau ai o conexiune emotionala.

4. Mall

Visand un mall sau un centru comercial de mari dimensiuni este in primul rand asociat cu alegeri si preferinte. Acest vis se refera la prioritatile si deciziile cu privire la selectia si alegerile cuiva. Mall-ul poate fi un semnal ca acesta este momentul potrivit pentru a lua decizii de viitor in timp ce va confruntati cu o multime de alegeri, care ar putea fi coplesitoare.

Aparitia mall-ului in visele dumneavoastra este o indicatie a caracteristicilor si a aspectelor pozitive. Este in primul rand asociat cu ambitia de luare a decizilor, modul in care faceti alegeri in viata si modul in care va prioritizati preferintele. De asemenea, el reflecta sentimentul de a avea prea multe optiuni, care ar putea fi un indicator al neglijentei. Cu toate acestea visul, in general, nu este asociat cu negativitate sau natura pesimista.

Depinzand de caracterul fiecarei persoane, visul in care va aflati la mall poate fi o indicatie despre cat de multa importanta si preocupare acorda o persoana pentru tendinte, moda, stiluri, tehnologii, etc.

Atunci cand va visati in interiorul unui mall, acest vis se poate caracteriza in principal prin eforturile dumneavoastra in a face o impresie buna in ochii tuturor.

Daca sunteti femeie si ati visat ca sunteti vanzatoare intr-un mall inseamna ca latura personalitatii dumneavoastra va convinge in a transforma o idee in fapta.

5. Hamal

- Daca ai visat un hamal ce iti cara bagajele inseamna ca scapi de o neplacere.

- Daca in vis tu esti hamal, atentie la oboseala cauzata de prea multa munca, aceasta iti poate crea probleme de sanatate.

In traditia orientala hamalul prevesteste nacazuri.6. Mamaliga

Potrivit traditiei noastre, mamaliga, reprezinta foame, seceta, lipsuri si necazuri de tot felul.

- Daca ai visat ca manaci mamaliga, este semn de suparare, inima rea.

7. Animale amenintandu-te

Vei primi vesti de la prieteni.

8. Animale

Visul acesta prevesteste boala pentru cel care viseaza sau pentru cineva apropiat.

9. Animale inconjurandu-te

Conteaza pe prietenii vechi.

10. Animal

Instincte puternice, energie, forta, capacitati de a te descurca, avertisment
- vezi si animalul respectiv.


Afisare de la 1 la 10 din : 16 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!