Semnificatia visului Unt

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Unt

Ce insemna cand visezi Unt? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Unt". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Unt" :


1. Unt

beneficiu frumos, nastere
- avand- confort si oaspeti bineveniti in casa
- batand- nasterea unui copil
- in tigaie- ai sanatate buna
- intins pe paine- sa te folosesti de oameni in afaceri
- mancand- surpriza placuta
- pentru indragostiti- certuri si nemultumiri, care se vor rezolva spre nemultumirea lor, dar nu a ta
- vazand- ingrijorare, vei inspira mila.

2. Untura

(ultima actualizare)

Untura sau orice fel de grasime aparuta in vise poate crea multor oameni un sentiment de dezgust. Aceasta ar putea sugera neatentie intr-o anumita situatie, iar acest lucru poate duce la o situatie inconfortabila in viitorul apropiat.

In continuare va prezentam cele mai comune vise cu si despre untura:

Cumparand sau vanzand untura

Visul in care ati cumparat untura este semnul geloziei si al invidiei, in timp ce vanzarea acesteia poate insemna o generozitatea prea mare in dragoste.

De asemenea, cumpararea unturii poate simboliza triumful sau castigarea unor conflicte.

Consumul de untura

Mancand untura in vise este un semn pozitiv, simbolizand succesul profesional. Gatind cu untura este, de asemenea, un semn al norocului.

Visand ca alte persoane consuma untura simbolizeaza ingrijorare. Poate ca veti afla ca cineva apropiat dumneavoastra se confrunta cu probleme financiare si veti inceraca sa ii oferiti ajutorul.

Untura pe o felie de paine simbolizeaza simplitatea. Sunteti o persoana careia nu-i plac oamenii complicati si incercati mereu sa gasiti solutii simple la fiecare problema.

Topirea grasimii pentru a face untura

Topind grasime pentru a extrage untura in vis este o promisiunea a ceva mai bun. Acest vis prezice bogatie, succes si capacitate avansata de dezvoltare a afacerilor.


3. Anunt

(ultima actualizare)

In general, visele ce implica anunturi prevestesc o anume schimbare, de obicei una pozitiva. Trebuie sa acordati o atentie deosebita informatiilor sau instructiunilor din anunt, aceste pot schimba complet sensul visului. De asemena, anunturile pot fi o comunicare directa din subconstientul dumneavoastra care necesita o atentie imediata.

Alti factori importanti, care pot fi interpretati separat, sunt:

  • locul unde se face anuntul sau locatia publicarii acestia
  • se opresc oamenii sa asculte anuntul ?
  • daca este un anunt scris ... are ceva elemente care il scot in evidenta ?
  • tipografia contine caractere deosebite, ingrosate sau necunoscute ?

Visul in care dumneavoastra sunteti cel care face un anunt prevesteste ca in viitorul apropiat veti face o descoperire importanta, aici poate fi vorba si despre o descoperire spirituala. Alternativ, visul poate prevesti un soi de mostenire sau donatie care va crea o cotitura importanta in viata dumneavoastra.

Vazand un anunt interesant la televizor este semn de munca complicata sau dificila, dar interesanta. Poate ca vi-ati dorit acest proiect / job de multa vreme si acum ar trebui sa va mobilizati astfel incat sa nu pierdeti ocazia.

Daca ati visat ca scrieti un anunt pe un site specializat sau pentru a fi publicat intr-un ziar este un semn bun. Se pare ca orele de perseverenta petrecute muncind la noul proiect vor da roade. Insa, daca in momentul in care scrieti anuntul sunteti nervos sau coplesit de griji atunci sugereaza schimbari, vesti proaste si chiar prelunghirea termenului de finalizare a unui proect.

Citirea unui anunt dintr-un ziar prevesteste experimentarea a unei perioade pline de evenimente interesante.

Anuntul mortii cuiva

Fiind martor la anuntul mortii unei persone inseamna ca unele informatii sau cunostinte privilegiate urmeaza sa fie dezvaluite. De asemenea, visul poate fi o reprezentarea a dificultati dumneavoastra de a va exprima gandurile si ideiile. Alternativ, visul este o metafora pentru sfarsitul unei calatorii si realizarea obiectivelor.

Visand despre anunt si moarte in acelasi episod este un indiciu cu privire la emotiile suprimate care sunt pe punctul de a se revarsa in constientul dumneavoastra si care va vor influenta negativ viata de zi cu zi. De asemena, poate insemna ca nu va asumati responasbilitatea pentru propriile decizii sau actiuni.

4. Bani marunti

(ultima actualizare)

Unii talmacitori considera ca banii marunti in vise prevestesc lacrimi, altii considera ca inseamna fericire, belsug.

Pentru mai multe detalii consultati si interpretarea visului bani.

5. Barba carunta

Un eveniment apropiat te va intrista.

6. Frunte

Acoperita cu mazgalituri - tradare - a unei persoane cunoscute sau a noastra - mult bine in viata de toate zilele - inalta - sprijin de la cineva de nadejde - inalta daca ai - esti un om cu judecata - ingusta - inselatorie.

7. Frunte

Frunte inalta, frunte de om destept de vei visa, semn e ca esti un om temeinic, pe care se poate conta.

8. Graunte

(ultima actualizare)

Grauntele in vis sugereaza spor in munca.

Daca visati ca aveti graunte in maini inseamna ca veti avea spor in ceea ce va doriti sa realizati.

Visul in care cantariti grauntele semnifica prosperitate indelungata.

Daca grauntele sunt curate atunci veti munci plini spor.

9. Munte

(ultima actualizare)

Muntele in vise sugereaza ca sunteti propria dumneavoastra calauza in viata, semn de evolutie, introspectie si incredere in sine, efort psihic care se poate sfarsi cu rezultate foarte bune, capacitate de munca, calitati intelectuale, explorarea talentelor ascunse, fericire.

A vedea munti in vise inseamna obstacole majore si provocari peste care trebuie sa treceti. Alternativ, muntii in vise denota un taram inalt al cunostintelor, al cunoasterii si al adevarului spiritual.

Daca visati ca sunteti in varful muntilor, atunci inseamna ca vi-ati atins scopul sau vi-ati realizat obiectivele. Va recunoasteti adevaratul potential.

Visul in care urcati muntii sugereaza ambitia si determinarea dumneavoastra.

Daca ati visat ca ati cazut de pe munti inseamna ca va grabiti spre reusita fara a va gandi la poteca spre succes. Poate ca sunteti impins intr-o directiein care nu vreti sa mergeti sau nu sunteti pregatit. Visul mai poate insemna si faptul ca aveti tendinta de a va da batut foarte usor sau de a scapa din situatii solicitante. Mereu alegeti calea cea mai usoara.

Visul in care va invartiti in jurul muntilor implica faptul ca incercati sa treceti de un obstacol intr-o maniera mai dificila. Incercati sa adoptati o apropiere mai indirecta. Alternativ, visul inseamna ca va plafonati, ca va cunoasteti limitele.

10. Nunta

A ta - planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini,Nunta altcuiva - spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului.


Afisare de la 1 la 10 din : 12 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!