Semnificatia visului Corp uman

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Corp uman

Ce insemna cand visezi Corp uman? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Corp uman". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Corp uman" :


1. Corp uman

(ultima actualizare)

Corpul uman este insusi individul, manifestarea exterioara a tot ce reprezinta el. In vise, corpul uman semnifica adesea Eul. Daca stam sa ne gandim ca prima experienta a bebelusului in legatura cu propria persoana este de natura fizica, putem spune ca trupul reprezinta principala noastra sursa de informatii.

Din punct de vedere psihologic, cele mai multe dintre experientele noastre sunt traduse in senzatii fizice si, drept urmare, acestea devin un bogat izvor de simboluri onirice. Cand reusim sa facem fata anumitor emotii sau sentimente in viata de zi cu zi, ele se regasesc de multe ori in vise, sub forma unor simboluri onirice distorsionate.

Pe plan spiritual, imaginea corpului uman reprezinta manifestarea fizica a unei spiritualitati interioare.

Vezi si visele : Abdomen, Anus, Brate, Calcai, Cap, Coloana vertebrala, Constipatie, Degete, Degetul mare, Dinti, Excremente, Ficat, Gat, Genunchi, Grasime, Gura, Inima, Limba, Mana, Maxilar, Membre, Nas, Ochi, Pantece,Par, Piele, Piept, Plamani,Rinichi,Sange, Stomac, Urina, Vagin
Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!