Semnificatia visului Mare

Cea mai rapida cale de a va interpreta visele Dictionar de vise cu 4640 de termeni explicati.

Cautare

Interpretarea visului Mare

Ce insemna cand visezi Mare? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Mare". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.

In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Mare" :


1. Mare

(daca un lucru in vis e mai mare decat in realitate sau devine mare pe parcursul visului) element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia
-amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru
-(ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare) repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

2. Marea

(ultima actualizare)

Visul in care vezi marea are mai multe intelesuri:

-mare lina- vei avea o bucurie

-agitata- te vei confrunta cu niste probleme, vei avea o paguba

-cu valuri mici- semn bun, vei avea relatii bune cu cei din jur

-calatorind pe mare- vei face avere

scaldandu-te in mare- vei avea parte de sanatate


3. Apa de mare sau ocean

(ultima actualizare)

In general, visand apa unei mari sau a unui ocean poate insemna mai multe lucruri, insa din din punct de vedere al carierei va simbolizeaza vesti bune, dar cu mai multe obligatii si responsabilitati.

Visele despre apa marilor si a ocenelor ne vorbesc si despre aventuri, schimbari si temeri pe care va trebui sa le invingem.

In cele ce urmeaza vom analiza si interpreta cele mai visate simboluri legate de apa marilor si a oceanelor.

O mare sau un ocean calm

Apa calma este semnul unei calatorii. Insa, nu va ganditi ca ar fi una legata de cariera sau afaceri, aceasta oportunitate de calatorie va fi una relaxare si de odihna in care veti putea reflecta asupra lucrurilor recent intamplate.

Furtuna pe mare

Visand o furtuna pe ocean sau pe mare indica pozitionarea dumneavoastra in centrul unor tulburari mentale sau emotionale. Este posibil sa aveti nevoie de ajutorul altor persoane pentru a putea depasi aceste stari si framantari.

O mare sau un ocean involburat

O mare involburata este, de regula, simbolul unor probleme din interiorul familiei sau legate de prieteni apropiati. Va trebui sa invatati cum sa faceti fata unor astfel de situatii cu care nu ati fost obisnuiti. Analizand situatia si depunand efortul necesar, lucrurile se vor domoli.

Inotand in apa marii

Inotul in apa unui ocean sau a unei mari poate avea semnificatii diferite in functie de doua lucruri din viata reala : stiti sau nu stiti sa inotati?

Pentru cei care in viata reala nu stiu sa inoate, visul are mai mult de-a face cu ceea ce va misca in interior decat cu ceea ce va spune lumea. Iar pentru ceilalti, inotul in apale marilor sau al oceanelor simbolizeaza noi aventuri si cautarea acelui ceva care va va face fericiti.

Visand oameni inecandu-se

Visele despre oameni care se ineaca in mare sau in ocean fac referire la puterea sau conditiile dumneavoastre limitate de a ajuta pe cineva. Toate acestea nu ar trebui sa va creeze sentimente de vinovatie deoarece lectile vietii va vor fi prezentate in varietati si moduri diferite si poate ca o parte din experienta dumneavoastra provine din greselile altora.

Visul in care chiar dumneavoastra sunteti pe punctul de a va ineca va arata ca ati ajuns intr-un stagiu in care nu veti putea scapa de vechile traume sau temeri. Insa, pastrati-va calmul si contiunati sa incercati.

Apa marii murdara sau noroioasa

Un asemnea vis va simboliza probleme aparente si poate fi un avertisment pentru unele dificultati ce vor aparea in calea dumneavoastra spre indeplinirea unui obiectiv. Concentrati-va atentia la obiectiv si veti putea depasi toate aceste dificultati.

Foc pe apa

Visand apa unui ocean sau a unei mari in flacari este semnul de finalizare cu succes a unei transformari. De asemnea, visul ne vorbeste si despre o reinoire sau o claritate in vedere. Putem vedea direct printr-o persoana si putem identifica cu exactitate intentiile acesteia.

Apa marii inghetata

Visand un ocean sau o mare inghetata se intampla destul de rar si din acest motiv trebuiesc examinate cu atentie si celelalte contexte ale visului.

Observand de la distanta apa inghetata, inseamna ca planurile dumneavoastra sunt in asteptare. Probail ca aveti de gand sa faceti mai multe lucruri deodata, dar cimrcumstantele actuale va impiedica.

Mergand pe tarmul unei mari inghetate , inseamna ca sunteti aproape de a rezolva o problema, insa trebuie sa fiti putin mai rabdator.

Curajul este simbolizat de visul in care mergeti pe o mare sau un ocean inghetat. Sunteti gata sa va implicati in proiecte si situatii riscante, atata timp cat credeti ca rezultatul ar fi unul pozitiv.

Scufundari

Daca ati visat ca faceti sufundari in mare sau in ocean este semnul unor cheltuieli considerabile. Poate ca a sosit momentul sa cumparati o masina noua, sa va renovati locuinta sau, de ce nu, sa va cumparati o casa noua. Aceasta este ocazia si nu veti regreta alegerea!

4. Apa mare

(ultima actualizare)

Apa mare poate avea mai multe sensuri, depinde care este cea pe care o visati.

Daca ati visat apa adanca, sugereaza ca se anunta pericole nebanuite.

Visul la o apa intinsa se imparte in doua categorii:

- oceanul - indica o stare spirituala de liniste, de renoire. Sunteti foarte pozitivi in gandire si va simtiti liberi, nu va limiteaza nimic. Daca navigati pe ocean inseamna ca aveti o stare de independenta, de libertate. Daca oceanul este dur, trebuie sa va infruntati suisurile si coborasurile din viata.

- lacul - semnifica o stare emotionala de restrictie, nu va puteti exprima sentimentele liberi. Totodata lacul aduce o pace interioara, securiate.

Pentru mai multe detalii despre vis vizitati interpretarea visului Apa.

5. Burta mare ( ca ai )

Vei pierde timp mult prin procese.

6. Burta mare ( la femeie )

Castig mare in afaceri.

7. Caine mare

(ultima actualizare)

Daca visati un caine mare inseamna ca va paste un pericol mare.

Visul in care sunteti stapanul unui caine mare si fioros semnifica faptul ca aveti acel sentiment ca sunteti protejat.

8. Casa mare

(ultima actualizare)

Casa mare in vis indica potentialul dumneavoastra de dezvoltare emotionala. S-ar putea sa primiti pe cineva in vizita si sa ramana la dumneavoastra pentru o perioada mai lunga sau numarul membrilor familiei poate creste.

Visul la o casa mare mai poate insemna bogatie, fericire.

9. Chemare

(ultima actualizare)

- Daca ai visat ca cineva te cheama, iar in vis tu nu-i poti raspunde , atunci acest vis ne prevesteste numai lucruri neplacute, singuratate.
- Daca in vis reusesti sa respunzi la chemare , visul are o semnificatie buna, prevesteste lucruri bune pe viitor.

10. Degetul mare

(ultima actualizare)

Suntem constienti de propria putere. Degetul mare indreptat in sus sugereaza energia pozitiva, iar daca degetul mare este indreptat in jos indica energia negativa (acesta fiind si semnul prin care gladiatorii romani isi primeau sentinta de moarte.)


Afisare de la 1 la 10 din : 17 rezultate


Trebuie sa fiti autentificat! pentru a putea adauga comentarii. Autentificare

Comentarii (0)


Nu sunt comentarii pentru acest vis. Adauga primul comentariu!